2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

leylacım Mertimin 4.ay bilgileri boy ölçüsü 70 cm.kilosuda 7900 gr olmuş .aşılarımızı olduk bugün şimdilik ateşi yok inşallahta olmaz.

leyla teyzoş bizim5. ay bilgilerimiz:

8.150gr kilomuz,66 cmde boyumuz

Leylacım merhaba. Daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım :)

Poraz Ada'nın 4.ay bilgileri ;

4. ay kilo 7250gr, boy 61 cm.

benim bebeğimin adı orda şimdiye kadar ki bilgileri yok ama ekler misiniz acaba
geç mi kaldım yoksa?
bebişimin adı. Mete Berkin
doğum tarihi 2 haziran 2010
doğum kilosu. 3280gr
doğum boyu 47 cm
5. ay kilo 7810
5. ay boy. 66 cm

selam leylacım ecrinin 5.ay bilgileri maalesef kızım bu ay hastalığından kusma ishal falan 350 gr almış ya çok üzüldüm ( 7.500 gr kilosu 67 cm boy eklersen sevinirim..

bende haziran annelerine katılmak istiyorum.eymen 39 haftalık doğdu 3510 kg 50 cm şimdi ise 8.500kg 70 cm

ekledim canim,ama onceki aylardaki bilgiler de lazim,biliyorsan soyle onlari da ekleyeyim.

selam leylacım ecrinin 5.ay bilgileri maalesef kızım bu ay hastalığından kusma ishal falan 350 gr almış ya çok üzüldüm ( 7.500 gr kilosu 67 cm boy eklersen sevinirim..

cok gecmis olsun canim,onemli olan sagligi.iyi olsun da zayif olsun nolucak...ama hic de zayif deyil,kilosu gayet normal masallah.endiselenme.

Leyla cım Cemre nin boy kilo bilglerini veriyim benide ekleyiverin olmamı?
doğum 7 haziran 3.410 gr boy 53 cm
1.ay 5.200 boy 57 cm
2.ay 6.450 boy 60 cm
3.ayı maaalesef bilmiyoz Dr gitmedik
4.ay 7.00 boy 65 cm

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim,onemli olan sagligi.iyi olsun da zayif olsun nolucak...ama hic de zayif deyil,kilosu gayet normal masallah.endiselenme.

teşekkür ederim geçsin inşallah bir an önce ne zormuş ya burnu tıkalı nefes alamıyoo gece uyanıyo ağlayarak..evet sağlığı yerinde olsunda tek kilo almasın toparlarım inşallah bu ay...

teşekkür ederim geçsin inşallah bir an önce ne zormuş ya burnu tıkalı nefes alamıyoo gece uyanıyo ağlayarak..evet sağlığı yerinde olsunda tek kilo almasın toparlarım inşallah bu ay...

bakiyorum topicte cok bebek hastalanmis mevsimden dolayi sanirim.
benim kizimin da herzamanki gibi burnu tikali.
ne yapsam da gecmiyor yaa.kafayi yiycem.

ekledim canim,ama onceki aylardaki bilgiler de lazim,biliyorsan soyle onlari da ekleyeyim.

öncelikle teşekkürler. istediğin bilgileri hemen yazıyorum canım
1. ay 3830 gr - 53 cm
2. ay 4950 gr - 56 cm
3. ay 6150 gr - 59 cm
4. ay 7050gr - 64 cm

teyzesi kızımın 4. ay kg 5960 boy 62 cm ayrıca niye bu kadar zayıfız dr. teyzesi buldu kıl kurdumuz varmış inşallah alamadığımız kiloları bundan sonra alacağız..

teyzesi kızımın 4. ay kg 5960 boy 62 cm ayrıca niye bu kadar zayıfız dr. teyzesi buldu kıl kurdumuz varmış inşallah alamadığımız kiloları bundan sonra alacağız..

gecmis olsun canim,insallah bir an once dokulur kurtlari da rahatlar yavrucak

bakiyorum topicte cok bebek hastalanmis mevsimden dolayi sanirim.
benim kizimin da herzamanki gibi burnu tikali.
ne yapsam da gecmiyor yaa.kafayi yiycem.

canım geçmiş olsun bu arada yazamadan geçemiycem fotolarına baktım da maşşallah diyorum sana :)

leylacım sen benim oğlanın önceki ayki bilgilerini istemiştin yazdım. ama hala tabloya eklemedin. herhalde gözünden kaçtı. hatırlatayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…