2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

Leyla cım bugunku kontrolümüz (5. ayımız)
Kilo 8,400 boy 67 cm
Fazla kıpırdadığı için boyundan tam emin diilim ama öle kararlaştırdı dr

Son düzenleme:
MasAllah kizlar bebiklerinize, cok iyi bebikleriniz. Bizim de yarin 5.inci ay kontrolumuz var ama cok ta kilo aldigini zannetmiyorum son defada iyicene dustu kilo alimi.

mrb benide listeye eklersenız sevınırım..
29 ekımde gitmiştim doktoraa yanı 4 ay 29 günluk
(5 ay)
kilo 7035 gr boy 68 cm
bebekim ömür taha

cosmommm yakaladm senııı naberr bakem:):)

Son düzenleme:
(5 ay)
kilo 7035 gr boy 68 cm
bebekim ömür taha

merhaba canım ben de seni yakaladım galiba sen fatoşsun oyle mi?

canım bebişinin onceki ay bilgilerini de yazar mısın?

Son düzenleme:
Waaaoowww vatozum hoşgeldin.. sahalara geri döndük hahayyyy=))

(5 ay)
kilo 7035 gr boy 68 cm
bebekim ömür taha

cok younm cosmom ama fırsat buldukca gelcmmişler kotu gıdyr benm sormaa dertlıyım

ya lısteye bakıyorum benm cocuk kıloya gore uzun yada boya göre zayıfff şaşrdm gercı doktor demıstı boy uzaması cok hızlı dıye ama yanlş olcmuyrdr doktr ınss

ivit yakaldın yazayım ilk dogudugunu yazayım dıgerlerı yanmda dııl:)

06.06.2010
2.530 gr
42 cm

canim bebegin erken mi dogdu ki?ama haziran annesiydin sen erken olsa da en fazla 2-3 hafta erkendir.boyu az dogmus da o yuzden sordum.simdi masallah iyi boyu...

canim bebegin erken mi dogdu ki?ama haziran annesiydin sen erken olsa da en fazla 2-3 hafta erkendir.boyu az dogmus da o yuzden sordum.simdi masallah iyi boyu...

efet cnm cok diil ama 2-3 hafta erkn gıbı bişi oldu kucuk bişidi elımıze alamyrdk yastkta buyudu:)
sımdı uzun doktrda sasrdı boyu hızlı uzyr dedı blmyrm bnde dyrm yaNLIŞMI OLÇUM YPYR BU DOKTR YASLIDA BRZ BLKI GOZU GRMUYORDUR:)

ben her kontrolden once kendim olcuyorum dr.la ayni oluyorrrr canim.....
sen de yapabilirsin oyleeee

Leylacım merhaba.

Poyraz Ada'nın 5. ay ölçümleri; 7650 gr, 62 cm. Kilomuz fena değil ama birazcık boduruz. Annemize çekmiş boyumuz napalım :) Akılları, sağlıkları iyi olur inşallah...

tamam leylacım bırdahakıne bende olceyım ne bılm boy olcmek ıyı deıldr derler bend ekoca karı laflarına uyyrm ahaha

tamam leylacım bırdahakıne bende olceyım ne bılm boy olcmek ıyı deıldr derler bend ekoca karı laflarına uyyrm ahaha

ben inanmiyorum oyle seylere nedense

Leylacım merhaba.

Poyraz Ada'nın 5. ay ölçümleri; 7650 gr, 62 cm. Kilomuz fena değil ama birazcık boduruz. Annemize çekmiş boyumuz napalım :) Akılları, sağlıkları iyi olur inşallah...

ekledim canim,benim kizim da 62sm o da bana cekmis.

tüm anne ve dünya güzelleri bebişlerin bayramı mübarek olsun

tesekkurler canim,herkese hayirli bayramlar

merhaba leyla bizim 5 ay bilgilerimiz boy 65 cm kilo 7500 gr.kilo almamışız bu ay ek besine basladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…