2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

canım benım ogluştaaa kılo 8300 gr boy 63 cm eklersen sevınırız optüüüm

leylacım kızım melis 4.ayında 6150 gr.62 cm olmuş.eklersen sevinirim..teşekkürler

bizimde dördüncü ay boyumuz 68 kilomuz 7400 teşekkür ederiz şimdiden leyla teyzesine

leyla teyzesi biz dün hem aşımızı olduk hemde kontrolden geçtik biz gene az kilo aldık 6200 kilomuz 66 cm boyumuz defne daha gribi atlatamadı şimdede öksürüğe çevirdi bize kış yaramadı

bizimkide pazartesi hem aşısı olacak hemde kontrolü var,bakalım benim tosun nekadar aldı :))
tüm arkadaşların bebeklerine maşallahhh ...

leyla teyzesi biz dün hem aşımızı olduk hemde kontrolden geçtik biz gene az kilo aldık 6200 kilomuz 66 cm boyumuz defne daha gribi atlatamadı şimdede öksürüğe çevirdi bize kış yaramadı

insallah atlatir canim...
cocuk hasta oldugu zaman hem o uzuluyor hem de biz....
Allah butun bebeklere saglik versin insallah

Leylacım merhaba.

Poraz Ada'nın 4.ay bilgileri biraz gecikti ama kusura bakmayın artık :)

4. ay kilo 7250gr, boy 61 cm.

canım kaan'ın 4.ay kilosu 6550 boyu 63cm bizimkinin kilo alımı yavaşladı önce kusması sonra ishal((

neden ki? niye ishal oldu?

canım galiba salgın varmış doktor öyle dedi biz de dişleri çıkcak gibi ondanmıki dedik doktor diş ishal etmez herkes öyle der ama yanlış bilgi dedi.iğne verdi 1 tane antibiyotik.bir de bugün elma püresi yaptım ii geliomuş ishale galiba iyi de geldi.öyle işte,valla bebeğim zayıf gelişecek die korkuyorum

gecmis olsun canim toparlayacaktir hic endise etme zaten ishal bebegi zayiflatir kendi basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…