- Konu Sahibi daemon
- #76.141
kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni
Heeee rüyanda di mi aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buarada bişi sölicem sizn aldıklrınızı ben pek begenmiyorumm eşim bana deger veriyor ne istersek onu alıyorrr daha güzellerini alıyoruz yaniii hıh sempatiksalakcinni
güneşim hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin bana kimse daha bişeycik almadı bi arkadaşımız bi tulum almıştı bayram hediyesi o kadar
Dettt aklin ne bizde olucak uleyn.
Sen anca doktora gidip oraya yatip MUHAUHAUHDAUHuha diye kotu kadinlar gibi
kahkaha atarsin ben kizimi goruyom topikteki fakirler goremiyor diye demi. Bilirim ben. alsanaalsanasmile
cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni
Dettt aklin ne bizde olucak uleyn.
Sen anca doktora gidip oraya yatip MUHAUHAUHDAUHuha diye kotu kadinlar gibi
kahkaha atarsin ben kizimi goruyom topikteki fakirler goremiyor diye demi. Bilirim ben. alsanaalsanasmile
aaa öyle deme önceleri bende öyle düşünüyordum ama
zaman geçtikçe anlayacaksın ben 8 sene sonra anladım
inşallah sen daha erken farkına varırsın delikafaduldennaniknanik
çünkü bu kadar ara vermek te pek iyi değilmiş
ama 3. aslaaaaaaaaaaa
evet işte o sempatiksalakcinni
bu muhabbet doğuma kadar sürecek sanırım sempatiksalakcinni
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye boşuna dememişler delikafadulden
bizde habire çene yoruyoruz
aaa öyle deme önceleri bende öyle düşünüyordum ama
zaman geçtikçe anlayacaksın ben 8 sene sonra anladım
inşallah sen daha erken farkına varırsın delikafaduldennaniknanik
çünkü bu kadar ara vermek te pek iyi değilmiş
ama 3. aslaaaaaaaaaaa
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Heeee rüyanda di mi aklinialirimsmile
:roflol:fasfakir mi.. biri beni mi çağırdı... burdayım.. bişi var... bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol:
evet evet çok zenginiz zaten kendi evimiz..
daha pahalı biryerde oturacaktık aslında ama bırakamadık buraları
zenginiz biz sempatiksalakcinni
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:
Heeee rüyanda di mi aklinialirimsmile
yok yok biter biter o nezmn ustune alındı muhabbet bitersempatiksalakcinni
benim de abimle aramda 14 yaş fark var..benim kardeşimle aramda 11 yaş fark var. annem beni çok zor doğurduğu için gözü yememiş 2. çocuğu
zaten babamda istemiyormuş. sonra halamın oğlu ölmüş o da tek çocukmuş. halamda annemlere demiş ki bak benim tek evladım vardı onu da kaybettim .
annem de çok etkilenmiş bu duruma kardeşimi yapmış sempatiksalakcinni
hikaye gibi anlattım ama bizim kardeş hikayemiz de böyle.
ilk zamanlar yaş farkından dolayı çok kavga ettik ama şimdi delikanlı oldu daha iyi anlaşıyoruz
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol: