• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
internetten sonuçlara baktım :( açlık kan şekeri yüksek 30 dk sonra alınan şeker yüksek 60 dk sonra alınan yüksek 120 ve 180 normal sınırda oradan anladım en az 2 si yüksek olan larda oluyor diye yazıyordu internette

anladım sen sımdıden strese gırme ama canım ınsallah sorun yokturrrrr:(

kıs niye kendi kendine gelin güvey oluyosun
daha cıkmamış ki sonçların

ben de de çıkabilir valla
ailede var çünkü dedem fln eyvahedigeldismile

daha sonucu ogrenemdın anladıgım kadarıya nıe evham yaptınkibilmiyorumkismile

İnternetten sonuçlara baktım ama doktorla görüşemedim daha bakalım

ben de 3 lt su iciyorum her gün

Ben de 3 lt. su içiyorum ama bende ki sorunda içtiğim kadar lavobaya gıtmıyorum yada çok az oluyo.Vücudum su topluyo sanırım.Doktorumda dedıkı maynozla lımon ye.Ben dedım bı sakıncası olmasın bebeğe.Olmaz dedi.Bende onu denıcem bakalım.benım gıbı olan varmı kızlar...

tchibo da butun gusel seyler tukenmıss:(

internetten sonuçlara baktım :( açlık kan şekeri yüksek 30 dk sonra alınan şeker yüksek 60 dk sonra alınan yüksek 120 ve 180 normal sınırda oradan anladım en az 2 si yüksek olan larda oluyor diye yazıyordu internette

Şimdi kadın doğumcum aradı açlık önemli değil ama 60 dk olan biraz fazla yüksek çıkmış diyetisyene gitmen lazım dedi ve endoktine gitmen gerekiyor dedi bakalım endokrin uzmanı ne diyecek ondan da cevap bekliyorum endişelenme dedi ama sanırım herşey sınırda

Şimdi kadın doğumcum aradı açlık önemli değil ama 60 dk olan biraz fazla yüksek çıkmış diyetisyene gitmen lazım dedi ve endoktine gitmen gerekiyor dedi bakalım endokrin uzmanı ne diyecek ondan da cevap bekliyorum endişelenme dedi ama sanırım herşey sınırda

bende tam açlık çok önemli olmayabilir dicektim kendine bir şeker ölçüm cihazı edin ve diyetisyenin yolunu tut

Back
X