- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #59.841
anam işler yoğun bişey yazmaya fırsat vermiyolarkiiiielhamaraaa yla mimar nerede
merhaba uklaa
selam yiurumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam işler yoğun bişey yazmaya fırsat vermiyolarkiiiielhamaraaa yla mimar nerede
merhaba uklaa
internetten sonuçlara baktımaçlık kan şekeri yüksek 30 dk sonra alınan şeker yüksek 60 dk sonra alınan yüksek 120 ve 180 normal sınırda oradan anladım en az 2 si yüksek olan larda oluyor diye yazıyordu internette
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
kıs niye kendi kendine gelin güvey oluyosun
daha cıkmamış ki sonçların
ben de de çıkabilir valla
ailede var çünkü dedem fln eyvahedigeldismile
daha sonucu ogrenemdın anladıgım kadarıya nıe evham yaptınkibilmiyorumkismile
bende peşinden geliyom 32 bilmiyorumkismileHeyyyyttttt savulun uleynnnnn....
Forumun ablası geldi o zaman yaşşş 34 :)))))))
Çıtırlar sizi...
Heyyyyttttt savulun uleynnnnn....
Forumun ablası geldi o zaman yaşşş 34 :)))))))
Çıtırlar sizi...
kaydirigubbakcemile3heralde hemen hemen hespınıde cleo acmıs ehuhehehehe
bende peşinden geliyom 32 bilmiyorumkismile
nasıl içiyon nan okaaa suyu ben 500 mlimi ancak bitirdimbilmiyorumkismileben de 3 lt su iciyorum her gün
bilmiyorumkismileaaaa uklacığım ben 27 ve benim ablammışsında haberim yokmuş görüyonmu bak? yaşadığı yer.meslek diye eklemişler barii yaşıda ekleselermiş deermişimzemuszemus
nasıl içiyon nan okaaa suyu ben 500 mlimi ancak bitirdimbilmiyorumkismile
ben de 3 lt su iciyorum her gün
nasıl içiyon nan okaaa suyu ben 500 mlimi ancak bitirdimbilmiyorumkismile
bende peşinden geliyom 32 bilmiyorumkismile
internetten sonuçlara baktımaçlık kan şekeri yüksek 30 dk sonra alınan şeker yüksek 60 dk sonra alınan yüksek 120 ve 180 normal sınırda oradan anladım en az 2 si yüksek olan larda oluyor diye yazıyordu internette
hoşgeldin ablacığım.opuyorumnanaktanilk bebeğinmi?
evet hiç durmuyo gerçekten deUkla kız ben senın buluşmadakı resmını gordum.Sen maşallah hiç 32 gıbı durmuyosun.Şaşırdım oyle dıyınce![]()
Şimdi kadın doğumcum aradı açlık önemli değil ama 60 dk olan biraz fazla yüksek çıkmış diyetisyene gitmen lazım dedi ve endoktine gitmen gerekiyor dedi bakalım endokrin uzmanı ne diyecek ondan da cevap bekliyorum endişelenme dedi ama sanırım herşey sınırda