2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız sizin hastenade hiçmi doğum odası süsleten yok. Süslerlerken bi gidip baksan anlarsın kapının üzerinden ve yanlarından geçirilip ortada fiyonk yapılıyor zor bişey değil
yaw öyle oldugunu tahmin ettim de
başka egzantirik bir yapılışı vardır düye düşünüyordum
o kdr kolay oldugunu tahmin etmemiştim sempatiksalakcinni

arkadaslar zaten o hastaneyi sevmezdim simdi nefret ediyorum diyebilirim yani..bence gitmeyin oraya gidip de para da kazandırmayın

ben zaten özel hastane mantığına karşı olduğum için için bir çok özel hastaneyi aynı görüyorum bu konuda.
kim ne derse desin zeynep kamil hastanesi kadın hastalıklarında her zaman pahalı hastanelerin önünde.

DİMİ BANA DA ÇOK ORJİNAL GELDi,
FİYATI DA UYGUN
sipariş verdim valla..

28 tl lik olan ve almayacağım sey de şu aşağıdaki tulum canikom
i564180_tulum.jpg

ya çok ciciymiş ama alma gene debilmiyorumkismile

ben zaten özel hastane mantığına karşı olduğum için için bir çok özel hastaneyi aynı görüyorum bu konuda.
kim ne derse desin zeynep kamil hastanesi kadın hastalıklarında her zaman pahalı hastanelerin önünde.

ben orda doğmuşum:ecrin_bebek:

Kızlar doğum fotografçısı işini ne yapcaksınız ya.En az 300 den başlıyo sanırım ılkın çok heveslıydım ama şimdi yaptırsammı dıyorum.Ama kaçkere oluyokı bu olay hayatta dıyorum bı yandan.Bide yatağınıza ayrı bı nevresım takımı goturcenızmı hastaneye.Düz pembe bi pike takımı bulamadım neyazıkki.Sizler neler yapcanız.Daha şekerı var.Ben kendımız yapalım dıyorum eşime.Hoş nekadar yapabılırım bılmıorum ama aşimde karşı çıkıyo.Aslında bu tıp olaylarda ayarlanmalı sanırım yavaş yavaş demi.Oda süslemesi sonra.offfff.Daha çok iş var.Odasını seçicem daha derken.Diğer işlerde baya vakıt tutucak sanırım

kızlar ben bugün doktora gittim, detaylı ultrason için. bebeğim 673 gr olmuş. değerleri iyi dedi doktor, çok sevindim.:emir_bebek:
maşallahhh canıkm ne güzel ya
benim kız 25. haftada 707 gr dı bilmiyorumkismileben çok üzülüyorum bu duruma yaa

Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrr

gunaydın cnm bu arada kac haftalık bebişin kız erkek?

günaydın bebeişimle 23 haftalık oluyoruz bu hafta. Kız olacak hayırlısıyla. Minik yavrum. Allah hepimize yardım etsin sağlıklı eli ayağı düzgün bebişlerimiz olsun inşallah :teselli:

bunun içi tutcam
artık karar verdim
çok süper bişi olmazdıkça kıyafet almıcam
bir sürü kıyafeti oldu
e hediye de gelir mutlaka daha
baktık eksik kaldı doğduktan sonra da alırız
dimi ama bilmiyorumkismile

olmazdıkça mı?delikafadulden

Kızlar doğum fotografçısı işini ne yapcaksınız ya.En az 300 den başlıyo sanırım ılkın çok heveslıydım ama şimdi yaptırsammı dıyorum.Ama kaçkere oluyokı bu olay hayatta dıyorum bı yandan.Bide yatağınıza ayrı bı nevresım takımı goturcenızmı hastaneye.Düz pembe bi pike takımı bulamadım neyazıkki.Sizler neler yapcanız.Daha şekerı var.Ben kendımız yapalım dıyorum eşime.Hoş nekadar yapabılırım bılmıorum ama aşimde karşı çıkıyo.Aslında bu tıp olaylarda ayarlanmalı sanırım yavaş yavaş demi.Oda süslemesi sonra.offfff.Daha çok iş var.Odasını seçicem daha derken.Diğer işlerde baya vakıt tutucak sanırım

eniştem fotoğrafçılıkla uğraşıyor ona soracağım fotoğraf işini. ama bende kararsızım ne yalan söyleyeyim .
bebek şekerini annem halledecekmiş zaten şu aralar delirmiş vaziyette bana hiçbirşey aldırmıyor. illa kendi alacakmış
ayrı bir nevresim takımı da götüreyim mi götürmeyeyim mi bilemiyorum. ay aman off bir sürü ıvır zıvır tepem atacak hiçbirini yapmayacağım.

maşallahhh canıkm ne güzel ya
benim kız 25. haftada 707 gr dı bilmiyorumkismileben çok üzülüyorum bu duruma yaa

üzülme canım yaa bol meyve ye ve pekmez iç ben faydasını gördüm benim kız 21+4 te 550 gr dı:nazar: ama tabi annenin bünyesi ile de alakalı bir durum ama zaten son aylarda alacaklar kg simdiden üzülme canım sağlıklı olsun da

Back
X