2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız...

2.doz tetenoz aşımı oldum geldim..:))
ama biraz fazla hareket ettim galiba kasılmalarım oluyor...:(((((((((((((((((

zeyhatı sormuşsunuz herhalde..bende onu merak ettiğim için özel mesajdan haberlerini almıştım..açılması baya olmuş..2,3 inmiş...istirahat ediyormuş...progestan kullanıp açılmayı azaltmaya çalışıyorlarmış...şükür ki açılması çok yavaş ilerliyormuş..28. haftayı bir atlatsam diyordu...
ama en son durumu ne onu bilmiyorum...
slm mhtpcim nasilsin

slm kızlar nasılsınız...

2.doz tetenoz aşımı oldum geldim..:))
ama biraz fazla hareket ettim galiba kasılmalarım oluyor...:(((((((((((((((((

zeyhatı sormuşsunuz herhalde..bende onu merak ettiğim için özel mesajdan haberlerini almıştım..açılması baya olmuş..2,3 inmiş...istirahat ediyormuş...progestan kullanıp açılmayı azaltmaya çalışıyorlarmış...şükür ki açılması çok yavaş ilerliyormuş..28. haftayı bir atlatsam diyordu...
ama en son durumu ne onu bilmiyorum...
hay allah yaa..
umarım sorunsuz atlatır şu hamileliği
az kalmış Allahtan

Canım senin ailenle ilgili eşinle bir ilgisi yokmuş çünkü benim eşimin anneside şeker hastası bende aynı soruyu doktora sormuştum .
ayyyyy şimdi aradı drummmm
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus

ayyyyy şimdi aradı drummmm
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus

hadi gözün aydın canım

ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..:(((

üşütmüş olmayasın sakın

Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
canım bizde ilk bu hafta baktık
oda alınca 1,5 ay havalandırmak gerekiyor o yüzden bebiş doğmadan önce odanın gelmesi gerekli eğer oda yapacaksann,
benim eşimde ne gerek var doğuma çok diyodu h.sonu duyunca acele etmemiz lazım ozaman diyo en geç martın 15 şine sipariş verilmeli çocuk odaları hazır olmadığından yapım süreci felan 1 ayı buluyoo

canım senınle aynıyız bende 26+1 deyım bugun ızne ayrıldım artık benımde kasılmalarım oluyo doktora gııtım normal dedı ama erken dogum rıskı varmıs hıc acılmam yokmus ama hazıran bası gelmesı gereken bebıslerım mayıs bası olabılır ınsallah saglıklı olurlarda

tabıkı olur canm neden olmasın ama cumartesı olursa super olur dedgım gıbı cunku ben calısabıldıgım kadar calıscammm daha izne karar veremedım durumuma baglı yaniii... buarada sen gazı hastanesındemı dogum yapcaktın:(

yok yaa gaziyide eledimmm benn kendi doktoruma devam ebemlede tanıştım odalarıda gezdim doktoruma zaten 2006 dan beri gdiyordum bucada yapcam benn inş doğumumuu

ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..:(((

Mehtapcığım kesin seninki idrar torbanın üstünde halay çekiyordur.

canım senınle aynıyız bende 26+1 deyım bugun ızne ayrıldım artık benımde kasılmalarım oluyo doktora gııtım normal dedı ama erken dogum rıskı varmıs hıc acılmam yokmus ama hazıran bası gelmesı gereken bebıslerım mayıs bası olabılır ınsallah saglıklı olurlarda

İzne de yarılmışsın kembetciğim, yorma kendini yat dinlen , iice büyüsün bebişler

hadi gözün aydın canım

üşütmüş olmayasın sakın

yok üşütmedim de aama biraz ayakta kaldım sağlık ocağına gittim bide dışard yemek yedik hemen eve döndüm sonra kasılmalar başladı 4 defa arka arkaya şimdi nidilat içtim kasılma yok gibi ama tuvaltim gelir gibi baskı oluşuyor....

uklacım hadi gözün aydın rahatladın...

Back
X