• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördüm canım çok sağol. çok şeker ya allahım nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:

:))) umarım çıkmaz bir şey .Canım Güllüoğlundan baklava çekti şimdi:( ama Kıbrıs ta nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cıkmaz cıkmaz ınsss benim mide karbonhıdrattsız tatlısızz yapamzzz cnmmm :(

Benim ki fena vuruyor. karnım sertleşti ya :(((kalkıp biraz yürüyeyim evin içinde :(Bu sertleşmeler normal mi ? Sizde de var mı?

bi hevesli benim zatenn dediğin gibi çıkmaz ayın son çarşambasında buluşcazzz

bende beklıyorumm sekerım sızden haber bulusalım işte gecen elhamraylada konstukkk kemeraltında bulusalım gezerz dedık doner yerız dedıkkkk ama ses cıkmadıııı kımssedenn:oklava:

bende beklıyorumm sekerım sızden haber bulusalım işte gecen elhamraylada konstukkk kemeraltında bulusalım gezerz dedık doner yerız dedıkkkk ama ses cıkmadıııı kımssedenn:oklava:

yaa ben son aylara girdiğim için açık olduğum halde okuyamadım sizleri kaçırmışım valla bana uyarr eğer buluşursanız olurki ben onlin olmam yada görmem yazıyı özelden bir msj atın hem hazır askerim alırım fotograf makinamı çekilrizz gideriz yemekte yeriz alış verişte yaparız bide üstüne damla sakızlıı türk kahvesi ohhhhhh

birebir aynısı diil kuzum o akımın benimkisi
sadece cok benziyo
ole parlak fln diilbilmiyorumkismile
nerde kıs takım ben görmedim hiçççbilmiyorumkismile

buna biraz benziyo kuşum
9ofwzb32xleix72r8pkd.jpg

ayyy senin kizin da cok güzel cikmis. Bu resmi nasil böyle büyük bir sekilde koya biliyrsunuz yaa
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

buraya yükle canımcım
gördüm canım çok sağol. çok şeker ya allahım nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:
ay ay sımarıyom kıszemuszemus

valla buluşalım yaaa çekilelim resimleri acık ta bizi kıskansınlarrr

aah ah valla hmde nasıl catlatcaz bi buluşabilsek

normal doğum öncesi yapılıyor
bildiğim kadarıyla makata bişey sıkıyorlar, oda bağırsaklardaki dışkıyı müsil içmişsin gibi çıkartıyor
doğumda ıkınma esnasında gelmesin diye
Artık koldan serum veriyorlarmış canım
normal lağman olmuyormuşşşbilmiyorumkismile

yaa ben son aylara girdiğim için açık olduğum halde okuyamadım sizleri kaçırmışım valla bana uyarr eğer buluşursanız olurki ben onlin olmam yada görmem yazıyı özelden bir msj atın hem hazır askerim alırım fotograf makinamı çekilrizz gideriz yemekte yeriz alış verişte yaparız bide üstüne damla sakızlıı türk kahvesi ohhhhhh

tamam bikac gun yazalım surdandaaa:D ızmırlı ler duysun ozmn sonra duıymadık demesınlerrrrr

c.tesi banada uyar kızlar
ama şu annem bi kalksın yataktan
öle buluşalım
çünkü dükkanı ben bekliyorum bu hafta

dae annesine gitmiş mesaj attı şimdi.
şekeri normal çıkmış ama kolesterol ü çıkmış.

gelince anlatır artıkın

özge kız sizin odanızın resmi yokmu yükledinde benmi görmedim acaba

perdeleri görmüştüm

Back
X