- Konu Sahibi daemon
- #58.921
gördüm canım çok sağol. çok şeker ya allahım nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa unuttum yaa öle miydi dur bi meşaş atiiim
ahahaha biliyo musun bende aynısını dedimheheheh iyi yapmış belliki babaya msj gonderıyor senın kız baba bana hedıyee alll dıyeee
:))) umarım çıkmaz bir şey .Canım Güllüoğlundan baklava çekti şimdiama Kıbrıs ta nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi hevesli benim zatenn dediğin gibi çıkmaz ayın son çarşambasında buluşcazzz
ahahaha biliyo musun bende aynısını dedim
sen hediye almıyosun ya ondan yapıyo dedim :roflol:
buluşalımmmmbayanssulusmile
ben beklemedym hala izmrlılerde iş yokakannehir
valla buluşalım yaaa çekilelim resimleri acık ta bizi kıskansınlarrr
bende beklıyorumm sekerım sızden haber bulusalım işte gecen elhamraylada konstukkk kemeraltında bulusalım gezerz dedık doner yerız dedıkkkk ama ses cıkmadıııı kımssedennklava:
birebir aynısı diil kuzum o akımın benimkisi
sadece cok benziyo
ole parlak fln diilbilmiyorumkismile
nerde kıs takım ben görmedim hiçççbilmiyorumkismile
buna biraz benziyo kuşum
![]()
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBUayyy senin kizin da cok güzel cikmis. Bu resmi nasil böyle büyük bir sekilde koya biliyrsunuz yaa
buraya yükle canımcım
ay ay sımarıyom kıszemuszemusgördüm canım çok sağol. çok şeker ya allahım nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
valla buluşalım yaaa çekilelim resimleri acık ta bizi kıskansınlarrr
aah ah valla hmde nasıl catlatcaz bi buluşabilsek
tamam işte ama bi cumartesı ayarlayınn
Artık koldan serum veriyorlarmış canımnormal doğum öncesi yapılıyor
bildiğim kadarıyla makata bişey sıkıyorlar, oda bağırsaklardaki dışkıyı müsil içmişsin gibi çıkartıyor
doğumda ıkınma esnasında gelmesin diye
yaa ben son aylara girdiğim için açık olduğum halde okuyamadım sizleri kaçırmışım valla bana uyarr eğer buluşursanız olurki ben onlin olmam yada görmem yazıyı özelden bir msj atın hem hazır askerim alırım fotograf makinamı çekilrizz gideriz yemekte yeriz alış verişte yaparız bide üstüne damla sakızlıı türk kahvesi ohhhhhh
ahahaha biliyo musun bende aynısını dedim
sen hediye almıyosun ya ondan yapıyo dedim :roflol:
ama ben göremedim yaaaaaaaaaamafoldumbenkızlar alıntı yapmayın sİlİcem
İŞte elİfzeeellllllll