2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım kısır istiyor mutfağa giremiyorum kim bana kısır yapıcak yaaaaaamafoldumben

ayyy aşk olsun ben yaparım kızzzz
söle adresi
burdan oraya kadar bozulmazsa tabiiii

ah ah elin yedi yapancı memleketlerinde bir başımayım zavallı annecim geleyim diyo ama çok rahatsız ana yureği işte dayanamıyormafoldumben her saat başı tel açar sorar ya kayınvalide tenezüll edip konuşmuyor bile kociş çağırdı gel diye kayınvalideye gelmedi güya ilk torun olacak koklatırsam zeytinimi onlara ne olayım kötükedihüso

inşallah cozmom inşallah

günah işlemeyen dille yapılan dualar kabul olur derler
biz kendi dilimizle senin adına günah işlemeyeceğimize göre
dualarımız senin ve senin durumunda olan tüm anne adayları ile
rabbim dualarımızı kabul etsin allah yardımcın olsun
ben o üzüntüyü yaşadım umarım kimse yaşamazzzzz
içini ferah tut arkadaşımmmm..... az kaldı.....

ah ah elin yedi yapancı memleketlerinde bir başımayım zavallı annecim geleyim diyo ama çok rahatsız ana yureği işte dayanamıyormafoldumben her saat başı tel açar sorar ya kayınvalide tenezüll edip konuşmuyor bile kociş çağırdı gel diye kayınvalideye gelmedi güya ilk torun olacak koklatırsam zeytinimi onlara ne olayım kötükedihüso

deme öyleeeee
biz bu çocukları birilerine güvenerek
ya da başkaları istediği için yapmıyoruz değil mi
onlar bizim evlatlarımızzzz
senin kimseye ihtiyacın yok biraz zorlanırsın
ama alışırsın
ben gece kalkmaktan nefret ederdim
8 yaşında oğlum var hergece 2-3 defa kalkarım üstünü örtmek için
kadınların ruhunda biranaçlık vardır
herşeyin üstesinden geliriz alim allah yeterki inançlı olalım

ay anacım bende senin gibi gurbetçiyim
Urfadayım bi başıma, eşimin ailesi burda ama kimseye ısınamıyom kendi ailem gibi

deme öyleeeee
biz bu çocukları birilerine güvenerek
ya da başkaları istediği için yapmıyoruz değil mi
onlar bizim evlatlarımızzzz
senin kimseye ihtiyacın yok biraz zorlanırsın
ama alışırsın
ben gece kalkmaktan nefret ederdim
8 yaşında oğlum var hergece 2-3 defa kalkarım üstünü örtmek için
kadınların ruhunda biranaçlık vardır
herşeyin üstesinden geliriz alim allah yeterki inançlı olalım

gerçi pek fazla takmıyorum çünkü istenmeyen bir gelinim ama kendileri gelip istedi ben zorlamadım ne yapayım tabiatım kurusun etkilemişim kocişimi rabbim evlatla:Saruboceq:rımızı bize bağışlasın

ay anacım bende senin gibi gurbetçiyim
Urfadayım bi başıma, eşimin ailesi burda ama kimseye ısınamıyom kendi ailem gibi

bende batmanda gurbetteyim eşimin tayininden dolayı gerçi 15 yıl daha gurbette olucaz memleketime senede bir defa uğrar olucam hayırlısı ben eşimden başka kimseye ısınamadım çok şükür ki eşimin ailesi için gurbetteyim düşünsene aynı memlekette üstelik altlı üstü oturuyormuşum aman çiftlerden ırak:uhm:

herkes gitmiş bi biz kalmışız bende çıkam barii

az biraz kestirem bebişimede iyi gelir demi kolay gelsin canım sana cosmopoli bbyy

selam annecikler nasılsınızz =) benim miğde bulantılarımda azalma var .. benim qibi 9uncu haftanın içinde olan arkadaşlar sizin miğde bulantılarınızdada azalma varmı???
qeçen hafta p.tesi kontrole qittim dr bidahaki hafta perş qününe randevu verdi . çok meraklanıyorum inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde bana sıkı sıkı tutunuyordur.. Allah hepimize hayırlısıyla minik kuşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

kıslar yaa idrardaki iltihap bebegi etkiler mi...bnm idrarda iltihap var:KK43:

selam annecikler nasılsınızz =) benim miğde bulantılarımda azalma var .. benim qibi 9uncu haftanın içinde olan arkadaşlar sizin miğde bulantılarınızdada azalma varmı???
qeçen hafta p.tesi kontrole qittim dr bidahaki hafta perş qününe randevu verdi . çok meraklanıyorum inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde bana sıkı sıkı tutunuyordur.. Allah hepimize hayırlısıyla minik kuşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh :Saruboceq:
bende azalma var fazlada olmadi zaten mide bulantim.bende tam bunu soracaktim tatli cadi.8.haftamdayim benimde mide bulantim hemen hemen yok gibi artik.inan bende merak icindeyim benim kontrolümde ayin 19 da....o zamana kadar ne yapicam bilmiyorum.insaallah hepimizinki slki slki tutunuyordur.aminnnnnnn insaallah Rabbim saglikla hayirlisiyla almayi nasip etsin hepimize:Saruboceq:

kıslar yaa idrardaki iltihap bebegi etkiler mi...bnm idrarda iltihap var:KK43:
tubicik benim iltihaplanmam vardi.idrarimda yanma,kasinti falan.dr demistiki sana vajina tableti yaziyorum.kullanki bebege bulasmasin enfeksiyon demisti.bende onu kullandim.hic birseyim kalmadi drun nediyor bu duruma

bebege gecme durumuda mi var ya:KK43:(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla:KK43:((yarın hemen doktora gidicem

X