2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

günaydınnnnnnhihoyyyt
yesica miden kötüymüş nasıl oldun?

günaydın kızlar. çok kötüyüm yediğim ne varsa çıkardım bu sabah. çok kötü bi duygu busenağlama senağlama

esram aynen böyleyim. ıyyy sinilerim bozuldu. hala midem bulanıyo. acaba dün yediğim bişeyler mi bulandı. aman güzelim dinlenmene bak. gelecek ay herşey düzelmiş olarak dönersin inşallah.

esram aynen böyleyim. ıyyy sinilerim bozuldu. hala midem bulanıyo. acaba dün yediğim bişeyler mi bulandı. aman güzelim dinlenmene bak. gelecek ay herşey düzelmiş olarak dönersin inşallah.

yediğim bişeyler mi dokundu diycem. bulandı yazmışım. o kadar bulanıyo ki artık kelimelerim bulandı.

gidip biraz uzanıyım belki bi işe yarar:gitme:

çok geçmiş olsun canım,biraz dikkat et yediklerine bugun..ama midem bulanıyor diye aç da kalma bak..
bir de bu ara salgın varmış,kızkardeşim geldi izmirden,o da günlerdir perişan,bulantı-ishal ve iştahsızlıktan..burada da tanıdığım birkaç kişi aynı şikayetlerden çekti,h.sonu da istanbulda görümcemin eşi söyledi salgın var diye,hastanede çalışıyor,bu ara varmış böyle birşey..
seninki bundan değildir inşallah ama benzer şikayetler olursa hiç vakit kaybetme,doktora git..
hadi iyileş hemen yoksa o kustuğun yerler kokacak leş gibisempatiksalakcinni

günaydın kızlar mide bulantısına limon iyi gelir taze sıkılmış limonla limonata yap iç yesica kız çocuğun çok mu saçlı olucak ne:roflol:

neyse ben kaçıyom yesica ortalığı temizle ben geliyom:roflol::roflol:

bugün kimsede yazacak iştah yok anlaşılan

ya canım bişey soracam ben cevap yazdıktan sonra gelen cevapları okuya bilmem için eski sayfayı tıklıyorum tekrar sonra yeni sayfayı açıyorum yoksa yeni gelen cevapları okuyamıyorum neden öyle oluyo yada ben mi yapamaıyorum

millet ev temizliyo galiba bende temizliyom arada bakıyom:icecream:

sayfayı yenileyince oluyo bi ileri bi geri yapmana gerek yok canım ben hep öyle yapıyom:icecream:

teşekür ederim cnm çok sağol
rica edrim canımopuyorumnanaktan
buranın sohbeti gece daha iyi oluyo katılmak isterseniz gece buyrun gündüz de oluyo da eh işte gece kuşu olduk buranın yüzünde vereliniortak

X