2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hepinizi seviyom ve gülüyom ben yaaaaaaatıııııııııııyooooooooooom ofakannehirakannehir

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hepinizi seviyom ve gülüyom ben yaaaaaaatıııııııııııyooooooooooom ofakannehirakannehir

gıdemıyo kııı gıdemıyo kııııdelikafadulden

ben tam aksını yasadım...kendı doktorumda braun onerdı yıne dıjıtaller normalden yuksek gosterır pompalılarla kıyaslandıgında o adamın 12-8 olcmesı dogru degıl bence o baska bısıyden kacmak ıcın 12-8 dıyıp gecmıs olmasın bilmiyorumkismile

canım hasta olan adam evde kendisi öyle ölçmüş. düşük çıkınca da doktora gitmemiş. lütfen bi araştır sen de. bir kişiye bağlı kalma

canım hasta olan adam evde kendisi öyle ölçmüş. düşük çıkınca da doktora gitmemiş. lütfen bi araştır sen de. bir kişiye bağlı kalma

acıkcası hafta sonumu buna ayrımıstım cuma gunu gunde 3 kez olc ve bır cızelge tut dıyınce doktorum hemen bır tansıyon aletı almaya karar verdım..
kullanan cok cok kısıden braun un modelı ne olursa olsun ıyı yanıtını aldım..kı bunlardan bırı yıne hergun beyın saplarından bırı tıkalı oldugundan duzenlı tansıyon takıbı yapmak zorunda olan bırıydı... o yuzden braun a yoneldım...fıyatıda uygun dıye bılekten olcene yoneldım...yıne aratırıcam ama bılgı ıcın tesekkurler..:1hug:

asıl kımse yatmasın :))) bende sabah 6 dan berı ayaktayım ve sabah ıstanbuldan mısafırım gelecek daha otur kalk evde hazırlık yapıyorum:) esımde ıse gıttı zaten sabaha kadar artık durmadan bısıyler yaparım ben yalnız bırakmayın benı:gitme:
kız hiç uyumadan durma sabah kadar baygınlık geçirmeyesin

benim karnım acıktı yaaa :KK43:(
benim de hep acıkıyo :KK70: yiyom çikolatalar ooooh göbeğime hep kaydirigubbakcemile3

kız hiç uyumadan durma sabah kadar baygınlık geçirmeyesin

benim de hep acıkıyo :KK70: yiyom çikolatalar ooooh göbeğime hep kaydirigubbakcemile3

ben kalktım sımdı bulasık makınasında yıkananları yerlestırdım ...ama oluyorum yorgunluktan sabah 6 dan berı ayaktayım valla saatı yıne 6 ya kurdum uyur kalırsam en azından uyandırır benı saat...saat 9 da burada olacak mısafırım :KK43:
ıse verınce kendımı unuttum acıktıgımı ben :) acıkmıstım dımıı delikafadulden

ya arkadaşlar bebek şekeri yaptınız mı yaptıysanız fikirlerinizi alabilirmiyim

günaydın kızlar. çok kötüyüm yediğim ne varsa çıkardım bu sabah. çok kötü bi duygu busenağlama senağlama

günaydın kızlar. çok kötüyüm yediğim ne varsa çıkardım bu sabah. çok kötü bi duygu busenağlama senağlama

ay bu aralar benimde mide bulantım oluyo ama neyseki hafif seninki gibi değil canım allah yardımcın olsun

ay bu aralar benimde mide bulantım oluyo ama neyseki hafif seninki gibi değil canım allah yardımcın olsun

sabahları oluyo bişeyler yeyince geçiyo. ama busabah zorla yumurta falan yedim. normal hayatta hiç yemem ama alıştım sayılır hamilelikte. geldim kanepeye oturdum. sonrası malum işte. bi de etraf battı. böyle durumlarda zaten çok hassasım kendimden bile midem bulanıyo. gelişi güzel temizleyebildim.senağlama

X