2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın aynen canımmm yatarken bacaklarımı içeri çekiyorum uzattığımdaa bide gerildiğimde kramp oluyor bende artık gerilmemeye dikkat ediyorum ovalıyorum baldırlarımı berbat birşey yaaaamafoldumben

hemde ne berbat...artık gerinmemeye dikkat edicem...gerçi benim elimde değilki gerinme gayriihtiyari oluyor mafoldumben

bebeği çok aşağıda olan hamişler var mı ya benim bebiş çok aşağıda bcaklarım ağrı yapıyo sizdede varmı böyle sorunlar özellikle gece yatakta dönerken bayağı zorlanıyorum ya

günler o kadar çabuk geçiyoki artık doğumlarımız arka arkaya olur allah hepimizin yavrularını sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin)

Kızlar bugün Kaynana ve gelin problemleri konuşukuyor doktorum programında :) gelin çok ilginç bir şekilde açıklanıyor :) eve gelen hizmet eden anlamındaymış :) üstün dökmen anlatıyor çok komik olacak program sanırım

Benim konttrolüm 10 nisanda 32. haftamı doldurmuş olucam. Sonrasındada 35 ve 37 de tekrar görücem seni dedi doktorum. Kızlar çatı muaynesini hangi hafta yapıyorlardı hatırlayan -bilen varmı?? 32 erken demi 37 demi yapar acaba ? Heyecanlanıyrummm

bebeği çok aşağıda olan hamişler var mı ya benim bebiş çok aşağıda bcaklarım ağrı yapıyo sizdede varmı böyle sorunlar özellikle gece yatakta dönerken bayağı zorlanıyorum ya

yatakta beni ancak bir vinç çevirebilir desem yeridir. eşim çevirmese balina gibi kalırım olduğum yerde. bebeğimin neremde olduğunu kestiremiyorumyalnız ayak bileklerim felaket ağrıtor.tüm kemiklerim hatta.

günaydın kızlaarr

gunaydın kızımın adaşııııııııııııı

bu arada zeynep sanada tebrikler

sağol canım

aman boşver doktorumu biz o konuyu burda hergün konuşuyoz sen bize katıl bebeğem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…