2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızzlar...ya bişeyi farkettim geceleri uyku arasında gerindiğimde kramp oluyor hemen tutuluyor nedense

günaydın kızzlar...ya bişeyi farkettim geceleri uyku arasında gerindiğimde kramp oluyor hemen tutuluyor nedense

günaydın aynen canımmm yatarken bacaklarımı içeri çekiyorum uzattığımdaa bide gerildiğimde kramp oluyor bende artık gerilmemeye dikkat ediyorum ovalıyorum baldırlarımı berbat birşey yaaaamafoldumben

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yine kabus bir gecenin sizin varlığınız sayesinde güzel olan sabahına merhaba :)

evet ya.. hem komik, hem heyecanlı.. sempatiksalakcinni
kıs şu yazı rengini değiştir.. çok açık renk. okuyana kadar anam ağlıyor.. sempatiksalakcinni

evet ya benim bacaklar da gerinmeye hiç gelemiyor.. gerinirsem kalıyorum ööle

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yine kabus bir gecenin sizin varlığınız sayesinde güzel olan sabahına merhaba :)

günaydınn 30. haftan hayırlı olsunn. inanmıyorum artık 30 lü rakamlarda doğumlar gerçekleşcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…