2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özasfa sen neyi yetiştiremedınde çalışıyosun.Bende eve getırdım iş ama başlayamadım.Çalışsam iyi olcak

of yaak aşkı memnu yüzünden canım mantı istedi napcam şimdi

Ah keşke bende çalışmaya devam etseydim ((((((((((((((( ÇOK ÖZLEDİM İŞİMİİİİİİİ geri de giremem artık. Bak yaramı deldiniz bayanlar hiççç şikayet etmeyin sonra çok özleniyor.

bu saatlere kadar nasıl çalışıyosunuz ya valla allah güç kuvvet versin, ben 5e kadar çalışıyom canım çıkıyo sanki, ayaklarım bomba gibi şişti bu ara tuzu çok azalttım ama hiç faydası olmadı, hiç bir ayakkabım olmuyo spor ayakkabılarımın ipini o kadar gevşettimki ipler bağlanmıyo artık ama yine de ayaklarım zonkluyo içinde iki numara büyümüştür en az, ve canım çıkıyo nerdeyse arkasına basıp gezecem okulda :)

iyi geceler kızlarr..
benim kafam patlamak üzere...
yan tarafta sürekli konusan biri var
ben ona hı hııı derkene size bakıyom bi taraftan.. sempatiksalakcinni
mucu mucu

iyi geceler kızlarr..
benim kafam patlamak üzere...
yan tarafta sürekli konusan biri var
ben ona hı hııı derkene size bakıyom bi taraftan.. sempatiksalakcinni
mucu mucu

ayyy kıyamammm ya
öskeeeeee ben hala çalışıyommm dövcem şu kocamı haaaa sırf korkusundan eve göndermiyoooo beni eeee bende böle onla mesai kalıyom kalıncada bişey yapmadan olmiyooooo gerçi o yapma diyooo ama off sandalyeee dötümee battı resmen yapıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nannnnnnnnnnn

ve ve ve mutlu son kızlarrrrr kaçtım çok öptmmmm hepiniziiiii
yarın görüşürüz inşallahhhh bel ağrısından kalkabilirsemmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan

off gelmedi hala kocam ya çok uykum geldi sabah kalkamıycam yine mafoldumben
kolumda çok kötü kızardı ve şişti valla yarın gidip göstersem mi diyorum ya geçen sefer böyle olmamıştı

ben de uyudum uyuycam nerdeyse kacmadan gıdem yatam barı
nasılsa gece otuz kere kalkcam ıyı geceler canlarım :ecrin_bebek:

kızlar sabaha karşı durmadan uyanıyorum..bir sağa bir sola sırt üstü derken her gece uykusuz geçio (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…