Kizlar arkadasim simdi gonderdi Tchibo bu hafta bebekle ilgili bisey yapmis...sitesine bakin... alt degistirme cantasi falan guzel gibi link yapistiramiyom daha acemi oldugum icin basina www koyun
tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=870DD8FB0C4B4594A71E253309DBCEE12645491&PPAGE=tema_masterpage.html&EXT_RUN_PAR_1=10_09
25+0 da benimde 707 gr dı
ohhh ben gibi biri daha sırnaşık şeybende ben bebişi besleyemedim sanıyodummm
canım senin dedigine göre bende 6. aydayım o zaman ama dr a göre 23 +2 deyim o nasıl oluyor peki
ahahhaözgeee senin kızın resimde amma gür kaşları var
kaydirigubbakcemile3
evet ay o kadar kafa yormaya gerek yok normal olursa eger acele etmezse 27 veya 28 de kızım geliyor sezaryan olursada 20 de alacak dr fazla kafa yormanın anlamı yok yinede saol :)
tahmini doğum aynı ve 23+1 de benimki. o zaman sana sorayım.en son ne zaman dr a gittin bilmiyorum ama bebeğin ağılığını sorcaktım?
ahahha
sorma
bide beyas
dede gibi sempatiksalakcinni
ahahha
sorma
bide beyas
dede gibi sempatiksalakcinni
Yağmur Button
Allah canınızı almasın ben de diyom benim bebeğin kaşı maşı belli değil artı nerde gördü kü bebeğin resmini diyorum ben de ... Sonradan aydım kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3züt anası tosun yapar onu meraklanma sen
kolestrolumu zut kızım ve oglum ıcın yuksek tutuyorum ben
:roflol: :roflol:
hmm 5 ayın içindesin demeeekk.. CADIARZU
ben 5 ayımı 14 şubatta doldurdum yiurum
5,5 aylıkım şu andaa..
14 martta da 6. ayım bitiyo
sen geriden geliyon galiba sempatiksalakcinni
arcchiiimmmiiiiiimmmmm aklinialirimsmile
canım 18 subatda gittim agırlıgı 410 grm dı dr çok ii dedi bende onun yalancısıyım ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum seninki kaç grm
evet sanki bu sene hep kız çogunlukda galiba ismini ne koyacaksınız ben nehir düşünüyorum ta evlenmeden önce istiyordum herkes bişey söylüyor ama ben kimseyi dinlemeyecem ahtım vardı çünkü
Ozge ayni gun dogurcaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?