• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar arkadasim simdi gonderdi Tchibo bu hafta bebekle ilgili bisey yapmis...sitesine bakin... alt degistirme cantasi falan guzel gibi link yapistiramiyom daha acemi oldugum icin basina www koyun
tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=870DD8FB0C4B4594A71E253309DBCEE12645491&PPAGE=tema_masterpage.html&EXT_RUN_PAR_1=10_09

Ben de bahsettim siteden ama arada kaynadı sanırım kimse ilgilenmedi :gitme:

özgeee senin kızın resimde amma gür kaşları var
kaydirigubbakcemile3

evet ay o kadar kafa yormaya gerek yok normal olursa eger acele etmezse 27 veya 28 de kızım geliyor sezaryan olursada 20 de alacak dr fazla kafa yormanın anlamı yok yinede saol :)

25+0 da benimde 707 gr dı
ohhh ben gibi biri daha sırnaşık şeybende ben bebişi besleyemedim sanıyodummm

benım de aslında 24+ 5 şuan yanı 25. haftamdayım, birkaç gun sonra 26. hafta olucam. bu haftanın referans degerının en üst sınırındayım. sende öylesın, nye tedırgın oldun kı canım. tam degerler bunlar, fazla fazla kıloları doguma yakın alıyorlar, hıç korkma. kaydirigubbakcemile5

evet ay o kadar kafa yormaya gerek yok normal olursa eger acele etmezse 27 veya 28 de kızım geliyor sezaryan olursada 20 de alacak dr fazla kafa yormanın anlamı yok yinede saol :)

ayy bu haziran bebelerinin çoğuda kız.benimki de kız...zemuszemus

tahmini doğum aynı ve 23+1 de benimki. o zaman sana sorayım.en son ne zaman dr a gittin bilmiyorum ama bebeğin ağılığını sorcaktım?

canım 18 subatda gittim agırlıgı 410 grm dı dr çok ii dedi bende onun yalancısıyım ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum seninki kaç grm

ahahha
sorma
bide beyas
dede gibi sempatiksalakcinni

Allah canınızı almasın ben de diyom benim bebeğin kaşı maşı belli değil artı nerde gördü kü bebeğin resmini diyorum ben de ... Sonradan aydım kaydirigubbakcemile3

evet sanki bu sene hep kız çogunlukda galiba ismini ne koyacaksınız ben nehir düşünüyorum ta evlenmeden önce istiyordum herkes bişey söylüyor ama ben kimseyi dinlemeyecem ahtım vardı çünkü

:roflol: :roflol:
hmm 5 ayın içindesin demeeekk.. CADIARZU
ben 5 ayımı 14 şubatta doldurdum yiurum
5,5 aylıkım şu andaa..
14 martta da 6. ayım bitiyo
sen geriden geliyon galiba sempatiksalakcinni

arcchiiimmmiiiiiimmmmm aklinialirimsmile

özge senin hesabın doğru canım ben de 20 gün sonra falan 6.ayımı bitiricem

canım 18 subatda gittim agırlıgı 410 grm dı dr çok ii dedi bende onun yalancısıyım ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum seninki kaç grm

ben en son 5 şubatta gittim.bebeğin ağırlığını sormamıştım.5 martta gidicem cuma günü o zaman sana haber veririm.bu arada sık haberleşelim olurmu canım?umarım şu hastane ve eczane sistemleri o zamana kadar düzelir.

evet aya eczane işleri kötü oldu dr para öde eczaneye öde saçmaladılar iyice bi de dr yazdıgı ilacı günü gelmedende onaylayıp vermiyorlar

Back
X