aaa orgazm erken doğuma mı yol açıyormuşşş akannehirdemekki masaj yaparken kocayı düşünmeyecez, orgazm olmak erken doğuma yol açıyor.
:kedi::kedi::kedi::kedi:
o uçlar bana pek işe yara gibi görünmüyor, sağolsun kaynanam onlardan da getirdi ama o ucu tutmaya mı çalışacam, bebeği mi tutacam? ellerim kollarım dolanır.
demekki masaj yaparken kocayı düşünmeyecez, orgazm olmak erken doğuma yol açıyor.
lansinoh biliyorum ben canım
aaa orgazm erken doğuma mı yol açıyormuşşş akannehir
Kız özgeee geçenlerde de yine aynı muhabbeti yapmıştık ya, hani normal doğuma giderken kocaya göğüsleri okşaması söyleniyormuş. ben bunu yabancı filmde de izledim, doğumu hızlandırıyormuş
bilmiş kaynanan biliyo bu işi..:))))))))))
aslında uç çıkmasa bile şeffaf bişey var göğüs ucuna koyuyorsun bebek çok rahat emiyor...annemde olsun sen masaj yap uç çıksın diyor...arada yaparım artık..
Günaydın Koca Göbüşleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr sositososito
ya o balonlar patlayıp bebeği korkutursa bilmiyorumkismile
isimlik nasıl isimlik bilmiyorumkismile
ay evet o konu ayrı bi ilginçti sempatiksalakcinniKız özgeee geçenlerde de yine aynı muhabbeti yapmıştık ya, hani normal doğuma giderken kocaya göğüsleri okşaması söyleniyormuş. ben bunu yabancı filmde de izledim, doğumu hızlandırıyormuş
Kız özgeee geçenlerde de yine aynı muhabbeti yapmıştık ya, hani normal doğuma giderken kocaya göğüsleri okşaması söyleniyormuş. ben bunu yabancı filmde de izledim, doğumu hızlandırıyormuş
çok komik bişi söyliyim mi
bilmiyorumkismile
ben geçen gün rüyamda orgazm oldum..
olurken uyandım hatta bilmiyorumkismile :kedi:
:roflol:iyi arabayı da anneme kullandırırız..okşana okşana gideriz...delikafaduldendelikafadulden
çok komik bişi söyliyim mi
bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol:iyi arabayı da anneme kullandırırız..okşana okşana gideriz...delikafaduldendelikafadulden
sanırım 1 aya yakın olmuştur bilmiyorumkismileeşinle uzun süredir ilişkiye qirmiyorsanız
bu çok normal canım..
yani herkesde olabilcek bi durum..boshayallersmile
GUNAYDIN CNM NASILSINNN SONUCLAR NE ALEMDE BAKEMMgünaydınn..
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileçok komik bişi söyliyim mi
bilmiyorumkismile
eşinle uzun süredir ilişkiye qirmiyorsanız
bu çok normal canım..
yani herkesde olabilcek bi durum..boshayallersmile
iyi arabayı da anneme kullandırırız..okşana okşana gideriz...delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?