2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiş kaynanan biliyo bu işi..:))))))))))

aslında uç çıkmasa bile şeffaf bişey var göğüs ucuna koyuyorsun bebek çok rahat emiyor...annemde olsun sen masaj yap uç çıksın diyor...arada yaparım artık..

canım o şeffaf şey silikon göğüs ucu ama herzaman okadarda rahat ememiyor bebişler anne göğsü gibi değil sonuçta o yüzden 7. ay itibariyle kremle masaj yapmakta fayda var hem yara olmasınıda engellemiş oluyormuş.

bir benim bebişimin odası süssüz olacakmafoldumben

ya o balonlar patlayıp bebeği korkutursa bilmiyorumkismile
isimlik nasıl isimlik bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
balonun yanında bebeğin kulağına tıkaç da götürürüm
hoşgeldin ya da bebeğin isminin olduğu bir yazı asacağım. annem leylek görmüş eminönünde illa onu alacakmış.
herhalde onu da götürür asarım bir yere diye düşünüyorum.

hani erken doğuma yol açıyordu :kedi:

erken doğuma neden olan,göğüsten süt gelmesi oluyor bazılarında ya o sütü sıkmak tetikleyici oluyor...
bu hafifce ucuna masaj yapmak dışa doğru..göğüsü sıkmak değil..

benim hamile kalmadan önce qöğüs uçlarım hiç yoktu ama
hamile kaldığımdan beri qöğüs uçlarım çıktı..
önceden düşünüodum ben hamile kalıp doğum yapsam çocuğu nasıl emzircem die
ama artık düşünmüorum :ecrin_bebek:

neden kine :sm_confused:
hoşgeldin ya da bebeğin isminin olduğu bir yazı asacağım. annem leylek görmüş eminönünde illa onu alacakmış.

:roflol: tamam o zaman..
hmm ben de hoşgeldin yağmur bebek yazan bişi bulmalıyım o zaman sempatiksalakcinni

canım o şeffaf şey silikon göğüs ucu ama herzaman okadarda rahat ememiyor bebişler anne göğsü gibi değil sonuçta o yüzden 7. ay itibariyle kremle masaj yapmakta fayda var hem yara olmasınıda engellemiş oluyormuş.
bu işi en çok benim yapmam lazım
oğlum o uçsusluk yüzünden emmedi annesini sadece 2,5 ay o kadar
bunda önümüzdeki ay masajlara başlayayım bari
aayyyyy hangi kremdi o

benimdeeeeeeeeeee mafoldumbenmafoldumben

hmm ben de hoşgeldin yağmur bebek yazan bişi bulmalıyım o zaman sempatiksalakcinni

ben süsleme ile ilgili bişey almadım..bide zaten bir sürü kaybım varken süsleme görecek halde olamam herhalde...
gerçi annem illa kapı süsü yaptıralım diyor ama yaptırmıcam...

dg22.jpg

ben böyle birşey yapmayı düşünüyorum.
evde kendim yapacağım kuşe kağıda çıktı alıp harfleri tek tek keser kurdeleye takarım.
onu da yatak başına asınca oldu da bitti maşallah

dg22.jpg

evde kendim yapacağım kuşe kağıda çıktı alıp harfleri tek tek keser kurdeleye takarım.
hmm mantıklıymıışş bilmiyorumkismile

bende mavi balon , hoşqeldin bebeğim yazısı qetirmeyi düşünüorum..

annemler süsler herhalde ben süsleri önceden hazırlar koyarım çantaya onlar ben doğumdayken yaparlar birşeyler
ya da onlarda 9 doğuracakları için hiçbirşey yapmazlarkaydirigubbakcemile3
ya ben anlamadım şimdi sizlerin gittiği hastanede kapıyı zaten süslerler
olmadı hastane ile konuşursunuz bilmiyorumkismile
medipolde hep süslüyolar

dg22.jpg

aaa bende doğumdan sonra başucuna yapabilirim yada kapıya böle isimlik..:lepi:

ya ben anlamadım şimdi sizlerin gittiği hastanede kapıyı zaten süslerler
olmadı hastane ile konuşursunuz bilmiyorumkismile
medipolde hep süslüyolar

ben konuşmadım hastanemle ama süsleme işinin olmadığını tahmin ediyorum
yani onlar değil de sanırım biz süsleyeceğiz odayı.

erken doğuma neden olan,göğüsten süt gelmesi oluyor bazılarında ya o sütü sıkmak tetikleyici oluyor...
bu hafifce ucuna masaj yapmak dışa doğru..göğüsü sıkmak değil..
benim göğüslerime masajı genelde kocam yapıyor:kedi:

bende mavi balon , hoşqeldin bebeğim yazısı qetirmeyi düşünüorum..
benimde annem yapacak kapı süsünü bende ismini yazalım diyorum bakalım fazlada masraf yapmak istemiyorum maddi olarak sıkıldık iyicene zaten.

kızlar normal doğumda genelde kalınmıyor hastanede ya da en cok 1 gece kalınıyor o da bir durum varsa gerçi hastaneden hastaneye değişiyor ama benim normal doğum yapan arkadasım kalmadı mesela gecen eylülde.eğer normal doğuracaksak bu kadar cok sey götürmeye gerek yok o kadar kısa bir zaman için bir kapı süsü yeter diye düşünüyorum ben

dg22.jpg

bunu ben kendim bile yaparım yaa..
sanki kartonları elişi kağıdıyla kaplayıp üzeriye yazmışlar qibi duruo sempatiksalakcinni

kızlar normal doğumda genelde kalınmıyor hastanede ya da en cok 1 gece kalınıyor o da bir durum varsa gerçi hastaneden hastaneye değişiyor ama benim normal doğum yapan arkadasım kalmadı mesela gecen eylülde.eğer normal doğuracaksak bu kadar cok sey götürmeye gerek yok o kadar kısa bir zaman için bir kapı süsü yeter diye düşünüyorum ben

öyle zaten ben hazırlık yapacağım bakalım kaç tanesi asılacak. ama çok tedbirsiz de gitmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye. ekstradan masraf yapmayacağım bende evde kullanacağım süsleri götüreceğim.

bunu ben kendim bile yaparım yaa..
sanki kartonları elişi kağıdıyla kaplayıp üzeriye yazmışlar qibi duruo sempatiksalakcinni

öyle zaten sempatiksalakcinni kendileri kesip yapmışlar bu süsleri.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kocana söyle o yapsın
seve seve yapar herhalde -tatlicadiarzu-

:kedi::kedi::kedi::kedi:

bilmiş kaynanan biliyo bu işi..:))))))))))

aslında uç çıkmasa bile şeffaf bişey var göğüs ucuna koyuyorsun bebek çok rahat emiyor...annemde olsun sen masaj yap uç çıksın diyor...arada yaparım artık..

o uçlar bana pek işe yara gibi görünmüyor, sağolsun kaynanam onlardan da getirdi ama o ucu tutmaya mı çalışacam, bebeği mi tutacam? ellerim kollarım dolanır.

hani erken doğuma yol açıyordu :kedi:

demekki masaj yaparken kocayı düşünmeyecez, orgazm olmak erken doğuma yol açıyor.

bu işi en çok benim yapmam lazım
oğlum o uçsusluk yüzünden emmedi annesini sadece 2,5 ay o kadar
bunda önümüzdeki ay masajlara başlayayım bari
aayyyyy hangi kremdi o

benimdeeeeeeeeeee mafoldumbenmafoldumben

lansinoh biliyorum ben canım

Back
X