- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #59.541
ya o balonlar patlayıp bebeği korkutursa bilmiyorumkismilebalon, tül, isimlik götürürüm
bu kadar herhalde :sm_confused:
isimlik nasıl isimlik bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya o balonlar patlayıp bebeği korkutursa bilmiyorumkismilebalon, tül, isimlik götürürüm
bu kadar herhalde :sm_confused:
bilmiş kaynanan biliyo bu işi..:))))))))))
aslında uç çıkmasa bile şeffaf bişey var göğüs ucuna koyuyorsun bebek çok rahat emiyor...annemde olsun sen masaj yap uç çıksın diyor...arada yaparım artık..
ya o balonlar patlayıp bebeği korkutursa bilmiyorumkismile
isimlik nasıl isimlik bilmiyorumkismile
hani erken doğuma yol açıyordu :kedi:
neden kine :sm_confused:bir benim bebişimin odası süssüz olacakmafoldumben
:roflol::roflol:
balonun yanında bebeğin kulağına tıkaç da götürürüm
hoşgeldin ya da bebeğin isminin olduğu bir yazı asacağım. annem leylek görmüş eminönünde illa onu alacakmış.
herhalde onu da götürür asarım bir yere diye düşünüyorum.
bu işi en çok benim yapmam lazımcanım o şeffaf şey silikon göğüs ucu ama herzaman okadarda rahat ememiyor bebişler anne göğsü gibi değil sonuçta o yüzden 7. ay itibariyle kremle masaj yapmakta fayda var hem yara olmasınıda engellemiş oluyormuş.
bir benim bebişimin odası süssüz olacakmafoldumben
neden kine :sm_confused:
:roflol: tamam o zaman..
hmm ben de hoşgeldin yağmur bebek yazan bişi bulmalıyım o zaman sempatiksalakcinni
neden kine :sm_confused:
:roflol: tamam o zaman..
hmm ben de hoşgeldin yağmur bebek yazan bişi bulmalıyım o zaman sempatiksalakcinni
hmm mantıklıymıışş bilmiyorumkismile![]()
ben böyle birşey yapmayı düşünüyorum.
evde kendim yapacağım kuşe kağıda çıktı alıp harfleri tek tek keser kurdeleye takarım.
onu da yatak başına asınca oldu da bitti maşallah
ya ben anlamadım şimdi sizlerin gittiği hastanede kapıyı zaten süslerlerannemler süsler herhalde ben süsleri önceden hazırlar koyarım çantaya onlar ben doğumdayken yaparlar birşeyler
ya da onlarda 9 doğuracakları için hiçbirşey yapmazlarkaydirigubbakcemile3
![]()
evde kendim yapacağım kuşe kağıda çıktı alıp harfleri tek tek keser kurdeleye takarım.
ya ben anlamadım şimdi sizlerin gittiği hastanede kapıyı zaten süslerler
olmadı hastane ile konuşursunuz bilmiyorumkismile
medipolde hep süslüyolar
benim göğüslerime masajı genelde kocam yapıyor:kedi:erken doğuma neden olan,göğüsten süt gelmesi oluyor bazılarında ya o sütü sıkmak tetikleyici oluyor...
bu hafifce ucuna masaj yapmak dışa doğru..göğüsü sıkmak değil..
benimde annem yapacak kapı süsünü bende ismini yazalım diyorum bakalım fazlada masraf yapmak istemiyorum maddi olarak sıkıldık iyicene zaten.bende mavi balon , hoşqeldin bebeğim yazısı qetirmeyi düşünüorum..
:roflol::roflol:
balonun yanında bebeğin kulağına tıkaç da götürürüm
hoşgeldin ya da bebeğin isminin olduğu bir yazı asacağım. annem leylek görmüş eminönünde illa onu alacakmış.
herhalde onu da götürür asarım bir yere diye düşünüyorum.
![]()
kızlar normal doğumda genelde kalınmıyor hastanede ya da en cok 1 gece kalınıyor o da bir durum varsa gerçi hastaneden hastaneye değişiyor ama benim normal doğum yapan arkadasım kalmadı mesela gecen eylülde.eğer normal doğuracaksak bu kadar cok sey götürmeye gerek yok o kadar kısa bir zaman için bir kapı süsü yeter diye düşünüyorum ben
bunu ben kendim bile yaparım yaa..
sanki kartonları elişi kağıdıyla kaplayıp üzeriye yazmışlar qibi duruo sempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kocana söyle o yapsın
seve seve yapar herhalde -tatlicadiarzu-
bilmiş kaynanan biliyo bu işi..:))))))))))
aslında uç çıkmasa bile şeffaf bişey var göğüs ucuna koyuyorsun bebek çok rahat emiyor...annemde olsun sen masaj yap uç çıksın diyor...arada yaparım artık..
hani erken doğuma yol açıyordu :kedi:
bu işi en çok benim yapmam lazım
oğlum o uçsusluk yüzünden emmedi annesini sadece 2,5 ay o kadar
bunda önümüzdeki ay masajlara başlayayım bari
aayyyyy hangi kremdi o
benimdeeeeeeeeeee mafoldumbenmafoldumben