2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm mhtpcim nasilsin

aynen ya çok üzüldüm insallah hersey yolundadır.su anda 28.haftanın içinde olmalı değil mi?
cok sıkılıyorum evime gitmek istiyorum artık ama daha 1,5 saat var çıkmama mafoldumben

yok canım 25. haftasında gözüküyor tickerı :1no2:

hay allah yaa..
umarım sorunsuz atlatır şu hamileliği
az kalmış Allahtan

Canım senin ailenle ilgili eşinle bir ilgisi yokmuş çünkü benim eşimin anneside şeker hastası bende aynı soruyu doktora sormuştum .
ayyyyy şimdi aradı drummmm
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus

ayyyyy şimdi aradı drummmm
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus

hadi gözün aydın canım

ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..((

üşütmüş olmayasın sakın

canım bizde ilk bu hafta baktık
oda alınca 1,5 ay havalandırmak gerekiyor o yüzden bebiş doğmadan önce odanın gelmesi gerekli eğer oda yapacaksann,
benim eşimde ne gerek var doğuma çok diyodu h.sonu duyunca acele etmemiz lazım ozaman diyo en geç martın 15 şine sipariş verilmeli çocuk odaları hazır olmadığından yapım süreci felan 1 ayı buluyoo

canım senınle aynıyız bende 26+1 deyım bugun ızne ayrıldım artık benımde kasılmalarım oluyo doktora gııtım normal dedı ama erken dogum rıskı varmıs hıc acılmam yokmus ama hazıran bası gelmesı gereken bebıslerım mayıs bası olabılır ınsallah saglıklı olurlarda

yok yaa gaziyide eledimmm benn kendi doktoruma devam ebemlede tanıştım odalarıda gezdim doktoruma zaten 2006 dan beri gdiyordum bucada yapcam benn inş doğumumuu

ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..((

Mehtapcığım kesin seninki idrar torbanın üstünde halay çekiyordur.

İzne de yarılmışsın kembetciğim, yorma kendini yat dinlen , iice büyüsün bebişler

hadi gözün aydın canım

üşütmüş olmayasın sakın

yok üşütmedim de aama biraz ayakta kaldım sağlık ocağına gittim bide dışard yemek yedik hemen eve döndüm sonra kasılmalar başladı 4 defa arka arkaya şimdi nidilat içtim kasılma yok gibi ama tuvaltim gelir gibi baskı oluşuyor....

uklacım hadi gözün aydın rahatladın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…