- Konu Sahibi daemon
-
- #59.121
slm mhtpcim nasilsinslm kızlar nasılsınız...
2.doz tetenoz aşımı oldum geldim..:))
ama biraz fazla hareket ettim galiba kasılmalarım oluyor...((((((((((((((((
zeyhatı sormuşsunuz herhalde..bende onu merak ettiğim için özel mesajdan haberlerini almıştım..açılması baya olmuş..2,3 inmiş...istirahat ediyormuş...progestan kullanıp açılmayı azaltmaya çalışıyorlarmış...şükür ki açılması çok yavaş ilerliyormuş..28. haftayı bir atlatsam diyordu...
ama en son durumu ne onu bilmiyorum...
aynen ya çok üzüldüm insallah hersey yolundadır.su anda 28.haftanın içinde olmalı değil mi?
cok sıkılıyorum evime gitmek istiyorum artık ama daha 1,5 saat var çıkmama mafoldumben
hay allah yaa..slm kızlar nasılsınız...
2.doz tetenoz aşımı oldum geldim..:))
ama biraz fazla hareket ettim galiba kasılmalarım oluyor...((((((((((((((((
zeyhatı sormuşsunuz herhalde..bende onu merak ettiğim için özel mesajdan haberlerini almıştım..açılması baya olmuş..2,3 inmiş...istirahat ediyormuş...progestan kullanıp açılmayı azaltmaya çalışıyorlarmış...şükür ki açılması çok yavaş ilerliyormuş..28. haftayı bir atlatsam diyordu...
ama en son durumu ne onu bilmiyorum...
yok canım 25. haftasında gözüküyor tickerı :1no2:
ayyyyy şimdi aradı drummmmCanım senin ailenle ilgili eşinle bir ilgisi yokmuş çünkü benim eşimin anneside şeker hastası bende aynı soruyu doktora sormuştum .
slm mhtpcim nasilsin
ayyyyy şimdi aradı drummmm
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus
136 çıkmış değerimmmmm gözün aydın dediii ohh çok rahatladım vallaaaaaazemuszemus
ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..((
canım bizde ilk bu hafta baktıkKızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
uklava o uklava sempatiksalakcinniKız uklaa gözün aydın:teytey:
tabıkı olur canm neden olmasın ama cumartesı olursa super olur dedgım gıbı cunku ben calısabıldıgım kadar calıscammm daha izne karar veremedım durumuma baglı yaniii... buarada sen gazı hastanesındemı dogum yapcaktın
kaydirigubbakcemile3ne için sordum biliyomusun?? forumda sürekli yazıyosun kaçırmıyosun ya çok kolay bi işi var herhalde dedim:dance: ben bazen yazamıyorum
ben bugün pek iyi değilim kasılmalarm biraz fazla oluyor sanki..birde arada tuvaletim geliyor gibi oluyor sonra yok oluyor..korkuyorum..((
canım senınle aynıyız bende 26+1 deyım bugun ızne ayrıldım artık benımde kasılmalarım oluyo doktora gııtım normal dedı ama erken dogum rıskı varmıs hıc acılmam yokmus ama hazıran bası gelmesı gereken bebıslerım mayıs bası olabılır ınsallah saglıklı olurlarda
hadi gözün aydın canım
üşütmüş olmayasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?