• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cumatresi gece kanamam oldu biraz şimdi yok hafta sonu gittiğim dr rahim ağzında kanama var istirahat dedi bugün kendi dr umla görüştüm beklemiyorum böyle bişi idrar yoolarıyla alakalı olmalı dedi tahlil falan verdim hepsini yarın alcam şeker ggt mide yarın yaptırıp hepsinin sonucunu yarın göstercem kanama neden oldu sorusuda kesin olarak yarın sonuçlancak sanırım. ama bebiş iyi görünüyo bi sıkıntı yok

elh bu sana da benzeyecek bak demedi deme

ayy accık benzesin kıs ösgem
gören dudaklar anne
kalan taraf baba diyolar du bakalımzemuszemus

ben şimdiye kadar herkese heryerimi gösterdim beni görmeyen kalmadı hamileliğim sırasında aklinialirimsmile o yüzden artık utanmıyorum. boşverin gelip geçici herşey bebişler doğsun hepsini unuturuz

elhamra maşallah yaa :nazar::nazar: ne masum kızın var hiç anasına çekmemiş delikafadulden

kıs Allah seni davul etmesin gülddürdün benikaydirigubbakcemile3

o size rol yapıyo şimdi
aaah ah o yediğim tekmeleri bi ben biliyorum
kuduruk oaklinialirimsmile

elh maşallah kızına çok şeker allah hayırlısıyla kucağına versin

Esmeer mailini gönder özelden ekliiim, eskiden grup mailini direkt veriyordum ama mail adresi yayınlamak yasakmış dediler
saol canım gönderim

ben şimdiye kadar herkese heryerimi gösterdim beni görmeyen kalmadı hamileliğim sırasında aklinialirimsmile o yüzden artık utanmıyorum. boşverin gelip geçici herşey bebişler doğsun hepsini unuturuz

elhamra maşallah yaa :nazar::nazar: ne masum kızın var hiç anasına çekmemiş delikafadulden

valla bacım dediğin gibi yeter ki çıksın da kim ne yaparsa yapsın diyecek hale geliyosun yani

cumatresi gece kanamam oldu biraz şimdi yok hafta sonu gittiğim dr rahim ağzında kanama var istirahat dedi bugün kendi dr umla görüştüm beklemiyorum böyle bişi idrar yoolarıyla alakalı olmalı dedi tahlil falan verdim hepsini yarın alcam şeker ggt mide yarın yaptırıp hepsinin sonucunu yarın göstercem kanama neden oldu sorusuda kesin olarak yarın sonuçlancak sanırım. ama bebiş iyi görünüyo bi sıkıntı yok

geçmiş olsun sevracım senin şimdi dinlenmen lazım. rapor verdi mi doktorun ??

gören dudaklar anne

o size rol yapıyo şimdi

yalancı seni kızın melek gibi duruyor. kesin sen gazla tekmeyi karıştırıyorsun sempatiksalakcinni

ayyy kızlaarrr çok teşekkür ederim kuşlarım

hadi yaa ben böylee ordan burdan yapılan şeylerden çok korkuyorum geçen ay akıntım için doktor jel verdi böyle orta parmaktan daha büyük bir şırıngaya benzeyen şeyle içime enjekte ettikk 7 gün hemdee çok fena olmuştum şimdi bunu duyunca daha bi fena oldummmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

EEE İŞTE AYNI ŞEYYYYsempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım dikkat eet kendine ya benimde iki gündür acayip kasıklarım ağrıyo bıçak saplanır gibi giriyo ara belimde ağrıyo bu aralar sanki kasılmada var biraz normalmi acaba

çok geçmiş olsun bende kanamadan çok tırsıyorum her tuvalete gidince bakıyorum deli olcam bir sağ salim doğursak:(

gören dudaklar anne

o size rol yapıyo şimdi

evet evet bence benzicek sana..
babayı bilmiyom görmedim ama sana benzettim ben valla..
selam söyle o babaya, ona az benzicek oh sempatiksalakcinni

kızlar alıntı yapmayın sİlİcem

İŞte elİfzeeellllllll

ANAAAUMM KIZ BU NE TATLI BİŞİ NASILBELLİ YUZ HATLARI FALAN BENDE OGLUSUMU BÖLE GORMEK ISTYRM YAAAA:( AYRINTILIDAMI CEKLDI BUUU

MAŞALLAH MAŞALLHHH:nazar:

geçmiş olsun canım dikkat eet kendine ya benimde iki gündür acayip kasıklarım ağrıyo bıçak saplanır gibi giriyo ara belimde ağrıyo bu aralar sanki kasılmada var biraz normalmi acaba

canım ya doktorum bei uyarmıştı bu haftalarda kasıklarında belınde ağrı normal demişti

ANAAAUMM KIZ BU NE TATLI BİŞİ NASILBELLİ YUZ HATLARI FALAN BENDE OGLUSUMU BÖLE GORMEK ISTYRM YAAAA:( AYRINTILIDAMI CEKLDI BUUU

MAŞALLAH MAŞALLHHH:nazar:
yok normal ultrasonda çekilmiş buu sempatiksalakcinni

Selam arkadaslar ben geldim nasilsiniz bakim görüsmeyeli? Ya kizlar ben cok kilo aldim ne yapsam bilmiyorum bilmiyorumkismile

Back
X