2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada çalışan arkadaşlar bebekler doğunca kim bakacak? Annem rahatsız ama bakıcıyada güven olurmu ki?

Benim annem kayınvaldem falan bakacaklar... Annem yakın oturuyor zaten... daha çok ona kalacak sanırım. Kayınvaldem karşıda oturuyor ama O da gelir falan herhalde...
Ben çalışmak istiyorum, evde oturmak pek bana göre değil... Söz verdiler biz bakarız diye.. umarım beni yarı yolda bırakmazlar... bilmiyorumkismile

geçmiş olsun bitanem inşallah yarınki sonuçlar iyi çıkar ama bu önde gitme olayı şekerden olabilir umarım öyle değildir.

canım benim ya geçmiş olsun. hemen moralini bozma bebeğinide etkilersin. canım allahım beterlerinden korusun yarın bir git bakalım tahlllerin yapılsın bakalım ne diyecek doktorun muhtemelen diyet verecektir.

daha banada yapılmadı benimde bebiş 10 gün kadar önde gidiyor .bende bakalım neler olacak ayın 9 unda gidecem doktora o zaman ister heralde. kesin bende kusar kalırım oralarda normalde hala kuuyorum o halde kesin yani.

EEE bebişi uzağa mı yollıcaksın yani eyvahedigeldismile

geçmiş olsun elhamra stres yapma şekerin daha çok yükselir. bundan sonra yediklerine dikkat edeceksin o kadar.

canım maksimum 145 olması lazım yazıyordu ben yaptırdığımda inşallah ii sonuçlar alırsın canım . Benimde ilki yüksek çıkmıştı yarın 2. yapılacak ama canım nasıl tatlı istiyor anlatamam artık rüyamda çikolatalar gül reçelleri görmeye başladım tatlılar baklavalar offff ben nasıl tatlısız yaşarım onu bilmiyrum işte .

Canım benım ya kıyamam sana.Telaş yapma daha kotu olursun sonra.diyet fılan yapıcaksın demekkı?Nasıl bişey bu şeker ya ne sınır bozucu şey.Bakalım 2. test duzgun cıkar canım ınş.Çok geçmiş olsunmafoldumben

En üst sınır 140 canım 140 ın üzerinde 100 ogt yapılıyor tehşis o şekilde konuluyor. alt sınırda 95 falan galiba daha altında çıkmasıda gizli şeker demek ama alt sınır rakamından çok emin değilim

Üzülme hayatım belki ikincisinde temiz çıkar benimde yüksek çıkmıştı cuma günü hatrlasana
Beni sizler teselli etdiniz burdan

geçmiş olsun tatlım ya bozma hemen moralini önce kendine bir doktor edin tabiki..düzenli olarak da aynı doktora gitmeye calıs.seker için de dikkatli beslenirsin sorun olmaz üzme kendini..
bu arada oda takımını gördüm güle güle kullan canım.bizim baktığımızın aynısıymış.hani özge ve dae o takımda yaldızlı parlak kağıtla kaplanmış bir kısımdan bahsettiler ya seninkinde varmı öyle birşey?

Bende aksine tatlıdan hiç haz etmem ama şekerim nasıl yüksek anlamadım :sm_confused:

elhamraaa anladığım kadarıyla kustuğun için sonuç güvenilir değil. Çünkü 200 ün üstünde çıkınca birdaha test yapmalarına gerek kalmıyordu direk tehşiş koymuş oluyorlar.Senden tekrar test istediklerine göre sonuç bozulduğu içindir içini ferah tut şimdilik.

EEE bebişi uzağa mı yollıcaksın yani eyvahedigeldismile

Yok canım benım.Allah korusun.Bızımkıler guya benım eve gelıp sırayla bakcaz dıyolar ama bence yaş gibi duruyo.Mecbur bakıcı tutcaz gibi yani.İşimle evim aşırı yakın emzirmeye gıderken sorun yaşama dıyorum.Arabayla 10 dakıka fılan ama bakıcı işi fenasıyla sınırımı bozuyo.İşede donmem gereklı.İşimide bırakamam.Ne yapcam bilmiyom açıkcası.Kayınvaldem bı ara buraya gonderırsın bakarım dıyodu.Ne sacma ya ne işi var çocugumun başka bişehırde.Dayanabılırmı ınsan.Kafayı yer ozamn sanırım

sağol canım
valla ben de öyle tatlısız yasayamazmışım gibi hissediyorum eyvahedigeldismile

sağol zeynepçim, bakalım nasıl çıkacak ben de çok merak ediyorum

Kizlar ya bu seker olayini ben anlamadim, yuksek cikma sebebi ne oluyor ki?
Ayrica benim doktorum hic bahsetmedi bundan, yapicak mi testi ondan da emin degilim.

drda öle dedi
parmaktan kan aldılarsa cogu zaman yanlış cıkıyo dedi
inş. öle olurmafoldumben
:gitme::gitme: bozma moralini yaa

geçmiş olsun bitanem inşallah yarınki sonuçlar iyi çıkar ama bu önde gitme olayı şekerden olabilir umarım öyle değildir.
evet kuşum drda kilosunun ondan büyük olabileceğini söledi

özgem bu kıs aynı babası biliyonmu bana heç benzemiyo
birazdan eklerim resmini topike

yaaa ağlıcam ya ösgem bişi olmaz dimi
manyak saglıkocagındaki karı
erken yada ölü doğma riski olabilir diyo
bu kadın felaket tellalı yemin ederim
mafoldumben.geçmiş olsun canım.inşallah sonuçlar iyi çıkar

sağolasın canım benim

Benima nnem ben doğduğum zman 6 aylık olunca babaanneme yollamış beni
Sonra aklını yitircek gibi olmuş hemen almış beni
sakın gönderme dicektim bende
Ama onlarında kurulu düzenleri var sırayla sana gelip bakmaları külfet olur her 2 tarafa da
Sanırım bakıcı bılmak zorunda kalıcaksın
Hakkında hayrlıısı olsun inş.

çok geçmiş olsun canım ama görceksin bak hiç birşey olmucakkk yanlış o test görcenn içni temiz tut şuu şom ağızlı insalardan nefret ediyorum hamile insana denirmi böyle dank diyeeklava:

Hİç bi bilgim yok inan maxelina bide zeynep uzman bu konuda=))
Senin Dr da isticektir senden merak etme
Kizlar ya bu seker olayini ben anlamadim, yuksek cikma sebebi ne oluyor ki?
Ayrica benim doktorum hic bahsetmedi bundan, yapicak mi testi ondan da emin degilim.

aaa manyak mı o be
saçma sapan konuşmasın
ne demek o öyle klava:
bişi olmaz canım korkma
yediğine içtiğine dikkat edersin hiç de bişicik olmaz
o kadına da söyle gelip gırtlaklamayayım onu
ikincisini de bir yaptır bakalım nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…