gunaydın kızlar.. lısteyı guncellıyorum.
sızlerdede varmı bır ben mıcekıyorum bu sorunu bene fena halde kabuslar basladı. oncekınde esımı bı baskasıyla evlendırıyordum bu gecede esım benı aldatıyordu gozlerımın onunde ama ne dovdum benı aldattıgı kadını off ıgrenctı morelım cok bozuk. sabah esım benı uyandırırken gormek ıstemıyorum senı dedım cok kızgındım kı ruyamın sonunda sınırden bı kanamam oldu bebgım dustu. tam doktora gıdıyorduk uyandım ama gerek gıbıydı napıcam ben ya hergunayrıbı kabus
günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün ?
Günaydın Kızlarr buqün nasılsınız?? ßenim biraz miğdem bulanıyo :sinifsinif:
recep ivedik hoş geldin aramıza :lepi:
İlaç almama rağmen çok kötüyüm bende :sinifsinif::sinifsinif:
merhaba haziran anneleri oncelikle rabbim hepinize saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin a.s.
deneyimli ve bilgili olanlara danismak istiyorum.. sat 19 eylul ve normalde 7 gun olurken sonuncu 3 gun surdu ve bu ay 3 gun gecikti.. henuz bebek sahibi olmak istemiyorum hamile olma gibi bi olasiligim olabilir mi?
canım deneyimli ve bilgili olanlar bile olsa bunu kimse bilemez.en net çözüm ya idrar testi yada kan testi yaptır.sana kesin sonucu bi tek onlar söyleyebilir.
tabiki tahlil olmali bunu biliyorum canim da hani ustune gorme falan dedikleri biseyler var ondan dedim bilgisi olan varsa diye
kesinlikle bebek istemiyorum demem tabi ki istiyorum bende bebegim olmasini ama henuz cok erken..
daha 3 aylik evliyim 20 yasindayim yurt disindayim alismaya calisiyorum yeni hayatima.. uf rabbim hayirlisini versin herkese :çok üzgünüm: