2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

yakınmışız sevindim :) sana cevap yazdım özelden ama yeni üye olduğum için 50 mesajı gönderdikten sonra gönderebilirmişim neyse geçince gönderirim artık

tamam canım.bekliyorum mesjını.ne zaman doldurcaksın ki 50 mesajı?hiç bilmiyordum öle bişey olduğunu CADIARZU

benim eşim de bana öle takılıyo.tabii amacına ulaştın dimi diyo.heralde diyorum ben de,daha da işim olmaz senle kaydirigubbakcemile3

hepsi aynı kafadan demekki
bizde bacı kardeş modundayız
diyor istediğin oldu şimdi bana yaklaşmazsın.
onlara da yazık ama napalım azcık dişlerini sıkacaklar.

tamam canım.bekliyorum mesjını.ne zaman doldurcaksın ki 50 mesajı?hiç bilmiyordum öle bişey olduğunu CADIARZU

evet şaşırdım bende saçma bir uygulama bence bu gönderdiğimle 17 oluyor daha çoook var yani :1no2: neyse geçer herhalde

evet şaşırdım bende saçma bir uygulama bence bu gönderdiğimle 17 oluyor daha çoook var yani :1no2: neyse geçer herhalde

sen de 1 cümle yaz gönder.bir gülücük koy gönder.hemen doluversin kaydirigubbakcemile5

hepsi aynı kafadan demekki
bizde bacı kardeş modundayız
diyor istediğin oldu şimdi bana yaklaşmazsın.
onlara da yazık ama napalım azcık dişlerini sıkacaklar.

şaka bir yana.bizim ikimizinde içi rahat etmiyor.biraz daha büyüsün,iyice tutunsun diyoruz.doktora tekrar sordum ben.kanama yada ağrı şikayetin yoksa hiç sorun değil,rahat olabilirsiniz dedi ama olmuyo işte sölemekle.

yaa takvimlerimizin kapatılmasına çok üzülüyorummm senağlama

bana da valla doktor hiçbir kısıtlama yapma hayatında dedi..
ama insan nedense korkuyor işte, daha çok minik yaa..

Selam kızlar doktordan geliyorum
bebişimiz 14 mm olmuş
vajinal baktı yine ama bu sonmuş birdahakine karından bakacam dedi ve o zaman dinletecekmiş kalp atışlarını
şimdilik ultrasondan gördük çok hızlı kıpır kıpır atıyor
hiç bir sorun yok
test sonuçlarım normal bidahaki gidişimde yani 4 hafta sonra 2 li tarama testi dedi
ssk karşılamıyormuş sordum 250 tl dediler
çok geldi başka yerden araştırsammı bilemiyorum
bi yandanda son ödediğim test paraları ocakta özel sigorta devreye girecek
bide doğum tarihini 20 Haziran olarak söyledi
Lazere gidiyordum, lazere 3. aydan sonra devam edebilirsin dedi
Büyük balıklardaki civa işini sordum, çok derin sularda yaşayan balıklarda oluyor dedi palamut falan sorun yaratmazmış, balıkçıya sorun dedi
aklıma gelenler bunlar şimdilik

canım benden 1 gün büyük senin bebişin..

o zaman ikili testi 11,5 haftada yapmış olacak..

arkadaşlar şu domuz gribi olayını sormak istiyorum.ya ben çok endişeli ve tedirginim,korkuyorum çok.korunmak için özel bişiler yapıyomusunuz?bide aralık ayında gebelere özel aşı gelecek diyolar?aşı olmayı düşünen varmı aranızda?doktoruyla bu konuyu konuşan ve bilgi alan varmı?ben tekrar 2 hafta sonra gitcem doktora.o zaman sormayı düşünüyorum.

bu arada bebeğin içinde yüzdüğü amniyos sıvısının tadını yedikleriniz belirliyor kızlar sakın unutmayın bunukaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar...

ben bunu ilk defa duydum..amiyosentez sıvısının tadı olduğu yediklerimizin tadını değiştirdiği...valla ilginçmiş....bilgilendik teşekkürler...

evet canım 12 haftada yaptırmış olacam 2li testi
fiyat araştırması yapan varmı nasıl sizce 250 tl
bana biraz pahalı geldi
bide heryer özenle bakmıyorlarmış
bazıları ultrasonda uzun gösteriyorlarmış bazısı kısa
ikilemde kaldım

valla kızlar domuz gribi çıklaı ne kadar olduki daha..hemen aşısı üretilip deneyler ne zaman yapıldı..bana güvenli gelmiyor açıkcası...ben tanıdığım dr ve hemşirelere sordumhiçbiri yaptırmıyor...servislerinde de 1-2 kişi ancakolmuş..ben yaptırmayı düşünmüyorum.....

tam yarım saattir yazılanları okuyorum
amma kaynatmışsınızzz

bugün kalabalığız.7 kişiyiz şu anda.herkes işleri serdi galiba kaydirigubbakcemile3

açıkcası ben de olmayı hiç ama hiç düşünmüyorum
3 sınıfa giden oğlum var ona da yaptırmıyacağım
temizliğe ve yememize dikkat edersek bir sorun
çıkmaz diye düşünüyorum
tabi sizler ne düşünürsünüz bilemem

bu arada mehtap sen nasıl oldun iyisindir inşallah

valla herkesi bilmem de ben feci serdim işleri delikafadulden
zaten hiiç çalışma isteğim yok, acil bir işim de yok, vakit geçiriyorum işte sizlerle hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…