- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
dırın dırın
yarın bekliyoruz haberleri
dıt dıt dırıt dımmm :) yarına son 4 saat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dırın dırın
yarın bekliyoruz haberleri
ay burdayimm kusummm valla ne zamandir giremedim topige dusundumde aslinda yaptigim biside yoktu ama girmemisimiyiyim bolcum sağol :)
gelinciklerim bişey hatırlatayım size
smear testinizi doktorunuzun belirlediği aralıklarla yaptırmayı sakın unutmayın
erken teşhis hayat kurtarıyormuş gerçektende
bi akrabamızın başına geldi
enimsecim nirdesin?
ay tatlimm hosgeldin bakcam resimlerine hemennslm kızlar nasılsınz? uzun zamandır giremiyordum forumda taşınmış zor buldum sizi... yamadan geçemedim.. Neler kaçırdım bilemem gereken bişeyler varmı :) düğün resimlerimide evimin resimlerinide yükledim haberiniz olsun kızlar bakman isterseniz öpüyorum hepinizi..
yani bolcumm bayadir giremedim topige bugun actim sayfalari tek tek okuyrken dedimki bu konusmanin sonunda bol kesin hamile kalir dedim bi baktimm yazmissin cok sevindim tatlim senin adinaa:)kızlar ben hamileyimmmmmm
ins hakkinda hayirlisi olur cnmmdıt dıt dırıt dımmm :) yarına son 4 saat :)
kızlar ben hamileyimmmmmm
saol cnm tşk ederim valla çok sürpriz oldu erken gelmek istemiş bebişimiz:))ay burdayimm kusummm valla ne zamandir giremedim topige dusundumde aslinda yaptigim biside yoktu ama girmemisim
yani bolcumm bayadir giremedim topige bugun actim sayfalari tek tek okuyrken dedimki bu konusmanin sonunda bol kesin hamile kalir dedim bi baktimm yazmissin cok sevindim tatlim senin adinaa:)
ins hakkinda hayirlisi olur cnmm
saol cnm amin inşallah ama çok güzel bir duygu..hayırlı olsun bol Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. dilşad tanda hayırlı haberler bekliyoruz darısı tüm isteyenlerin başına
kızlar ben bugün hastalandım zaten cuma günü kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı
canım saol :)
eşim istiyor ama ben eylülde hamile kalmayı dşünüyorum 1. yılımızı dolduralım da :) beni bana bırakırsa tabii :)))))
kızlar yaşlarınız müsayitse hiç bekletmeyin bu güzelliği derim sizlereeee
bolcummm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
(( ayağım alçıya alındı
çok dikkatli olun kızlar altı üstü sehpaya çarptım parmaklarım çatladı
:s geçmiş olsun dilsad :26:(( ayağım alçıya alındı
çok dikkatli olun kızlar altı üstü sehpaya çarptım parmaklarım çatladı