• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

masaortusu.jpg
bugun aldigim masa ortusu kizlar..

Selaaam ben geldiiimmm opuyorumnanaktan

selam güzel gelinler..
bende gelinligimi sectim..provamda foto yoktu yanimizda cekemedim..
ama netde buldum..dreamonun cazibe serisinden bir model..
yorumlarinizi beklyiorum canlarimopuyorumnanaktan

çok hoşmuş canım, ben kendime tercih etmesem de beğendiğim modellerden bunlar
benim göbeğim çıkar bu modellerde :tomato:
bi tek gözüme bişey takıldı eteğin sağ tarafında omuzunun deseninde bi yumak gibi bişey var onu da yaptıracak mısın anlayamadım o nasıl bişey:uhm:

meltemcim gelinliğim tek parça straplez tamamı fransız güpürlü
bu modele benziyor ama aynı değil. duvağım uzun.

çok güzeeel bu modeleeer alkisalkisalkis
benim tarzıma ağır ama çok asil çok zarif geliyor bunlar saygıyla eğiliyorum efendim modeliniz karşısında buyrunnnnnnnnn :1:

günaydın kızlar

dilşad ayakkabıların çok güzel gelinliğinlede uyumlu olacak bence

peri kızı gelinlik modeli çok güzel tek kol çok asill

meltem sana da kendi topikinde yorum yaptım:))

ben artık eşyalarımı kolilemeye başladım aklıma geldikçe toplayıp koliye koyuyorum
biter heralde bi ara bu hızla:)

hehe okudum canımcım sağol opuyorumnanaktan
ben de bi yandan kitaplarımı ayıklıyorum ilk etapta gidecekler olarak
bi de kışlıkları vakumlu torbalara koydum
ama çeyiz çıkarken napıcam o vakumluları onu bilmiyorum fisfisfis

günaydın kızlarrr :))
dilşad davetiyen ayakkabın ve gelinliğin çok güzel canım :))
perikızı gelinlik çok hoş bitince bide senin üstünde görelim tatlım:))
bua arda dün bişeler aldım :)

güle güle kullan güle güle eskit canımcım hepsini opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar;

benim gelinliğim de bu. Sizce nasıl çok mu sade ya da çok bilindik bir model mi?
[IMG=http://img829.imageshack.us/img829/1512/cimg7344s.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

yok canım nesi sade bu gelinliğin gayet güzel süslü ve işlemeli hatta omuz modeline bayıldımm opuyorumnanaktan

yaa evgör sitesinden çok güzel yemek takımı yatak odası beğendimama bursada yokk mağazalarıı offf yaa

keşke bakma imkanın cnm olsa ben mağazaya gidip gördüm resimlerden daha güzeller kesinlikle ve kalitelerini hemen anlıyorsunvereliniortak

masaortusu.jpg
bugun aldigim masa ortusu kizlar..

çok zariiff güle güle eskit canımm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar profilime gelinliğimi ekledim bakıp fikir veirsenz çok sevinirim
cnm çok güzel ayrıca beyendiğin mobilyalarada baktım benim mobilyalarımın aynısı. aldınmı peki daha beyenme aşamasındamısın? bide ordaki fiyatını merak ettim kaydirigubbakcemile3

cnm çok güzel ayrıca beyendiğin mobilyalarada baktım benim mobilyalarımın aynısı. aldınmı peki daha beyenme aşamasındamısın? bide ordaki fiyatını merak ettim kaydirigubbakcemile3

gülsecim beğenmene çok sevindimm mobilyalarında aynısını aldk manisaya evleniyorum benordan aldım yatak odası konsol masa 5,600 cnmm sen kaça aldn

gülsecim beğenmene çok sevindimm mobilyalarında aynısını aldk manisaya evleniyorum benordan aldım yatak odası konsol masa 5,600 cnmm sen kaça aldn
güle güle iyi günlerde kullan cnm ben çok beyenerek aldım :nazar: biz yatak odası yatak baza dahil konsol masa vitrini ve misafir odası koltuklarını 12750 den 11 e aldık cnm

Back