• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zuzu44, mavi_peri_86+, meltem_d83+

bende bu işyerinden sıkıldım... dışarda olmak istiyorum :)) gezip kendime bişeyler almak istiyorum... sanırım psikolojim bozuldu bayanlar kendini alışverişe atarmış yaa bende de öle bi durum haiz...

ya kızlar benim başıam gelen ğişmiş tavuğun başına gelmezdi hrelde.Kınalığımı beğenmiştim bolero falan dikilecekti sonra bolerodan vazgeçtim bugün kınalığımı almaya gittim mağazada yangın çıkmışşşş.ve elbiseme dokundum is içinde.ve başka hiç beğenemeiştim ya.napıcam ben şimdi bilemiyorum.Nazar falan olsa gerek.yani düşünsenize cumadan bugüne kimin aklına gelebilirki mağazada yangın çıkacağı..hala şoktayım.kurşun falan döktüreyim bari

ya kızlar benim başıam gelen ğişmiş tavuğun başına gelmezdi hrelde.kınalığımı beğenmiştim bolero falan dikilecekti sonra bolerodan vazgeçtim bugün kınalığımı almaya gittim mağazada yangın çıkmışşşş.ve elbiseme dokundum is içinde.ve başka hiç beğenemeiştim ya.napıcam ben şimdi bilemiyorum.nazar falan olsa gerek.yani düşünsenize cumadan bugüne kimin aklına gelebilirki mağazada yangın çıkacağı..hala şoktayım.kurşun falan döktüreyim bari

geçmiş olsun canım ya elbisye çok bişe yoksa yıkasan geçmezmi yada tekrar diktirmeye vaktin yokmu yada oörnekte başka bi terziye diktir

aynısını terziye diktirsemmi gerçektende ya.yoksa temizletiriz dedi ama neden kuru temizlemeden gelmiş elbiseyi giyeyimki dedim içimize sinmedi yani.ona benzer bi modelim vardı 1200 dedi dikmek için.ama ben 400 e satın alıcaktım.

canım geçmiş olsun bence kuru temizleme yapılsın giy ne olacak. sonuçta başkası giymemiş. mavi pericim çok sessiziz ya bu ara o yüzden sıkıldım :) bugün düğünüme tammm 3 hafta var. 3 hafta sonra bu saatte kuaförde olcam inşallah sositososito

canım biz akşam yeni evli arkadaşlarımız var onlara iftara gidicez heyecan yaptım :) nişanlı arkadaşlarla toplanıp gidiyoruz çok güzel bişeymiş böyle toplanmalar :) ben kalkıp duş alcam hazırlancam şimdi görüşürüz

Back