teşekkür ederim cnmcnmm hepsi çok gzl olmuşşş mşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnmcnmm hepsi çok gzl olmuşşş mşallah![]()
evt cnm bursada oturucam bentamam cnm nişanlıma söyerm dikkat ederler hem bi yerii falan cizilmesin diyee,,sen bursada mı oturacaksın cnm
beraber bakarız meltemcimmm
amin cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm benimmm.......ben kıyafetlerimi çeyizle birlikte yolladım kazaklarımı kazak hurçlarına koydum o şekilde yolladımbakarız tabi canımm ben aradan sohbetinize katılmak için şımarıklık yapmıştım azcık:kedi:
ayyy gulseciimm nasıl desem çook bayıldım evine
nazar değdiricem diye korktum valla maşallah maşallah
Allah güle güle huzurla mutlulukla oturmayı eskitmeyi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
darısı bi an önce başımaa:kedi:
bi de kızlar size 2şey sormak istiyorum
1. gelinlikçim bana mideli korse almamı söyledi sizde de var mı böyle bi durum
2. kıyafetleri çeyizle mi çıkarttınız nasıl yaptınız been bavullara koyup bavulları kurdelalamayı düşünüyorum olur mu öyle :uhm:
bakarız tabi canımm ben aradan sohbetinize katılmak için şımarıklık yapmıştım azcık:kedi:
ayyy gulseciimm nasıl desem çook bayıldım evine
nazar değdiricem diye korktum valla maşallah maşallah
Allah güle güle huzurla mutlulukla oturmayı eskitmeyi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
darısı bi an önce başımaa:kedi:
bi de kızlar size 2şey sormak istiyorum
1. gelinlikçim bana mideli korse almamı söyledi sizde de var mı böyle bi durum
2. kıyafetleri çeyizle mi çıkarttınız nasıl yaptınız been bavullara koyup bavulları kurdelalamayı düşünüyorum olur mu öyle :uhm:
amin cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm benimmm.......ben kıyafetlerimi çeyizle birlikte yolladım kazaklarımı kazak hurçlarına koydum o şekilde yolladım
iyi geceler kızlar ben çıkıyorummm opuyorumnanaktan
canım bence kıyafeti çeyizle çıkarmak uygun değil çeyizinin yarısı kıyafetti olur ilerde. ben çeyizden bir müddet sonra hepsini götürdüm yerleştirdim ama götürürken biraz kırışmışlar astım hep tekrar ütüleyeceğim.
meltememrecim gelinliğimi beğenmişsin çok tşk ederim hep söylüyorum sadelikten yanayım daha zarif geliyor bana çok sağol canım
ben kitaplarımı çeyizle yolladım3 koliydi