Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt çok sessiz bu gün burasıburdaki gelinler nerde yaawww bütün gün yoktu kimse şimdide yok
canım naptın halledebildinmi işlerini ??cnm ben simdi geldim eve yorgunluktan bittim...
evt çok sessiz bu gün burası
iyiym tatlım sen nasılsın ? çookkk büyük sessizlik hakim buraya kaydirigubbakcemile3canım naptın halledebildinmi işlerini ??
canım sen nasılsın ya benimde canım sıkıldı bi bakınayım dedim
ya öldum cnm ya,hallettim ama ben de bittim..Sabah 9 dan bu yana ayaktayim ve 6 saatte tayin isimi hallettim..O kadar sinir ettiler ki beni agladim orda,dusunun yani..mafoldumben ordan cevahire gittim masa ortusu aldim misafirlik..Ordan da ikea'ya gittim..kafamçokkarıştıcanım naptın halledebildinmi işlerini ??
ya öldum cnm ya,hallettim ama ben de bittim..Sabah 9 dan bu yana ayaktayim ve 6 saatte tayin isimi hallettim..O kadar sinir ettiler ki beni agladim orda,dusunun yani..mafoldumben ordan cevahire gittim masa ortusu aldim misafirlik..Ordan da ikea'ya gittim..kafamçokkarıştı
ben urunlerini ezberledim artik cnm..Neler aldim..Vazo aldim salonuma beyaz renk,minik tepsi aldim,plastik kutu aldim tezgah altina bulasik bezi ya da temizlik bezleri koymak icin,merdane aldim bi de..neys ttalım biraz olsun halletmişin ya bende ıkeaya gidicem neler aldın varmı değişik şeyler ?
en kısa zamanda birlikte bakarsınız inş cnm :)noolsun gülsecim aynı iştee mobilya falan bakıyorum internetten benimkinin vakti olmadığı için çıkıp bakamıyoruzz
ben urunlerini ezberledim artik cnm..Neler aldim..Vazo aldim salonuma beyaz renk,minik tepsi aldim,plastik kutu aldim tezgah altina bulasik bezi ya da temizlik bezleri koymak icin,merdane aldim bi de..
zor olsada inşallah gülsecimen kısa zamanda birlikte bakarsınız inş cnm :)
sagol cnmcm bak tabii ben bi daha gelicem esyalarimi almaya belki o zaman yine bakarim..çok iyi canım bende bu tip eksiklerimi falan alıcam ordanda bayram sonrası olur :))
ggüle güle kullan ttalım
iyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
iyi akşamlar tatlımmiyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
canım niye kaldı sizin bukadar gitmedinizmi dahanikah işlemlerini hala yapmayanlar varmııııııı bilmiyorumkismile