2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım naptın halledebildinmi işlerini ??
ya öldum cnm ya,hallettim ama ben de bittim..Sabah 9 dan bu yana ayaktayim ve 6 saatte tayin isimi hallettim..O kadar sinir ettiler ki beni agladim orda,dusunun yani..mafoldumben ordan cevahire gittim masa ortusu aldim misafirlik..Ordan da ikea'ya gittim..kafamçokkarıştı

neys ttalım biraz olsun halletmişin ya bende ıkeaya gidicem neler aldın varmı değişik şeyler ?

neys ttalım biraz olsun halletmişin ya bende ıkeaya gidicem neler aldın varmı değişik şeyler ?
ben urunlerini ezberledim artik cnm..Neler aldim..Vazo aldim salonuma beyaz renk,minik tepsi aldim,plastik kutu aldim tezgah altina bulasik bezi ya da temizlik bezleri koymak icin,merdane aldim bi de..

ben urunlerini ezberledim artik cnm..Neler aldim..Vazo aldim salonuma beyaz renk,minik tepsi aldim,plastik kutu aldim tezgah altina bulasik bezi ya da temizlik bezleri koymak icin,merdane aldim bi de..

çok iyi canım bende bu tip eksiklerimi falan alıcam ordanda bayram sonrası olur :))
ggüle güle kullan ttalım
en kısa zamanda birlikte bakarsınız inş cnm :)
zor olsada inşallah gülsecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…