• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın tatlım, ya halı-perde olayında tıkandık. En zoru bu kısımmış halbukimafoldumben Halletmeye çalışıyoruz canımcım,ama perde çok masraflı ya. Bir oda için kıytırık tül ve bildiğin krem güneşliğe 864 dedi ya. Ki bunda kapak falan da yok.
Kızlar siz halı için nasıl ölçü aldınız bu arada?

evet perde ölee maalesef.ama baya iniyorlar sıkı pazarlık yapın.bi de tülleri mesela 1e 3 piliyle değilde 1 e 2,5 piliyle dikince daha az tül gidiyor ve daha az tutuyor.onu söleyin adama mesela.
halılarda ben ölçü almadım.tahmini baktım.ama tuttu.zaten adamların şöle bi olayı vardı.istediğiniz halıları geitirriz evde serip karar verebilirsiniz demişlerdi.ama bazısı koltuklarının arasında ne kdr mesafe kalıp ölçüp giidyor

kızlar ben gaziantepte halı ve perdenin uygun lduğunu duydum.çünkü zaten halının türkiyedeki tek üretim yeriymiş artık.halılarımı değil ama perdelerimi tüm ev ayrıcada gayet şık millet şok oluyo bu fiyata falan diye salon(2 cam 1 balkon) oturma odası ve mutfak 750 mi 800 mü de tuttu tam hatırlayamadım.fabrika satış mağazasıydı.dikim için falan ayrı ücret yok tabii:)imkianınız varsa bi uğrayın derim.

Hanne canım bizde h.sonu verdik perde siparişimizi evet fiyatlar epey bi uçmuş durumda... İlk fiyat aldığımız yere yaptırıyoruz kii adam salona oturma odasına fon yapıyor diğerleri yapmadığı halde onun iki katı fiyat verdiler...

Salona kruvaze store ve fon
Oturma odasına katlamalı store ve fon
Yatak odasına kruva store
Mutfak ip perde ve cam balkon için store
Çocuk odasına sadece store hepsini 2.500 tlye yapıyor

hıı bi de yatak odasının store kısmı blackout dediği güneşi geçirmeyenden olsun istedik o yüzden 100 tl daha fiyat farkı çıkardı...

Yine iyi tutmuş sizinkisi ya storu da işin içine katarsak. Bakalım ben ne yapacağım.

evet perde ölee maalesef.ama baya iniyorlar sıkı pazarlık yapın.bi de tülleri mesela 1e 3 piliyle değilde 1 e 2,5 piliyle dikince daha az tül gidiyor ve daha az tutuyor.onu söleyin adama mesela.
halılarda ben ölçü almadım.tahmini baktım.ama tuttu.zaten adamların şöle bi olayı vardı.istediğiniz halıları geitirriz evde serip karar verebilirsiniz demişlerdi.ama bazısı koltuklarının arasında ne kdr mesafe kalıp ölçüp giidyor

Sağ ol canımcım aklımda bu 1 e 2,5 olayı. Tahmini mi alsam acaba ben de.

Son düzenleme:
kızlar ben gaziantepte halı ve perdenin uygun lduğunu duydum.çünkü zaten halının türkiyedeki tek üretim yeriymiş artık.halılarımı değil ama perdelerimi tüm ev ayrıcada gayet şık millet şok oluyo bu fiyata falan diye salon(2 cam 1 balkon) oturma odası ve mutfak 750 mi 800 mü de tuttu tam hatırlayamadım.fabrika satış mağazasıydı.dikim için falan ayrı ücret yok tabii:)imkianınız varsa bi uğrayın derim.

Keşke yakın bir yer olsa da uğrasak canım ya.

ya hanne cim belli zaten ya yolluk gibiler ya bi by büyüğü var.bi orta var bi de 6 m2 lik en büyük var
salonun büyükse bi tane 6 m2 lik al msa altına bi tane onun küçüğünü al.
ya da iki orta boy al.

diğer odalara da bence 120*185 olanlar yetiyor gibi ama işte oda büyüklüğünü bilemedim

ya perdeler niye bukadar pahalı arkadaşım mutfak stor yatak odası rustikli 2 odası ve kayınvalidesininde 2 odasının camını 2,000 falan yaptırdı

ben salonuma iki tane 3-65 lik oturma odama 2-40 lık mutfağıma da aynısını aldım. yatak odam zaten 3 lü yatak odası halısı koridorlar da 2 lik 1-80 lik ve 1lik aldım tam oldu

ya hanne cim belli zaten ya yolluk gibiler ya bi by büyüğü var.bi orta var bi de 6 m2 lik en büyük var
salonun büyükse bi tane 6 m2 lik al msa altına bi tane onun küçüğünü al.
ya da iki orta boy al.

diğer odalara da bence 120*185 olanlar yetiyor gibi ama işte oda büyüklüğünü bilemedim
Sağ ol canımcım öyle yapacağım herhalde ben de salon için. İki orta boy alırım aynı desenden. oturma odası ve giyinme odasına 120-185 alırız herhalde. araya yolluk. bir de şey danışayım size, yatak odasını nasıl aldınız siz canımcım. küçük yolluk tarzı mı?

ya perdeler niye bukadar pahalı arkadaşım mutfak stor yatak odası rustikli 2 odası ve kayınvalidesininde 2 odasının camını 2,000 falan yaptırdı

Çok aşırı ya, hele benim beğendiklerimde fiyatı duysanız dudağınız uçuklar. Yarın kumaş pazarına gideceğim bn yüksek ihtimalle.Burda kocaman bir kumaş pazarı kuruluyor çarşamba günleri. Mağaza sahipleri orda da tezgah açıyormuş. Çok güzel perdeler, tüller var diyorlar. Hem de metresi çok uygunmuş. Bir göz gezdireceğim, ne olur ne olmaz. Kirada olacağım zaten, kafama uygun bir şeyler bulursam seçer alırım diyorum diktiririm.Allah nasip eder de kendi evime geçersem de mekanizmalı şık şeyler istiyorum zaten.
Ne dersiniz?

valla hannecim bencede git bak bişeler bulursun :)) bende kirada çok fazla bişe istemiyorum ben zaten oldum olası bek ısınamdım bu storlara bana göre değil ben hemen çıkarıp yıkıcan asıcam uğraştırmasın beni oyüzden perdelerimi normal alıcam yanlarına belki fon yaptırırım :)

enimsenin slm var kızlar hepinize :)))
a.s cnım, sen de selam söyle bizlerden.

hannem çok iyi fikir madem aynı mağaza sahipleri daha uygun süper olur
Ya çok para geliyor bana ya beğenmediğim bir şey yaptırmak istemiyorum. beğendiklerim de çok pahalı 3-4 bin arası bir şey çıkaracaklar metreleri çok pahalı.Ortalama bir para verip de beğenmediğim bir şey de istemiyorum. Bakalım yarın gideblirsem kumaş pazarına gideceğim.

valla hannecim bencede git bak bişeler bulursun :)) bende kirada çok fazla bişe istemiyorum ben zaten oldum olası bek ısınamdım bu storlara bana göre değil ben hemen çıkarıp yıkıcan asıcam uğraştırmasın beni oyüzden perdelerimi normal alıcam yanlarına belki fon yaptırırım :)

Ben de öyle yaptıracağım canım.

Back