• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlarrr :))
dilşad davetiyen ayakkabın ve gelinliğin çok güzel canım :))
perikızı gelinlik çok hoş bitince bide senin üstünde görelim tatlım:))
bua arda dün bişeler aldım :)
süpürgeyi fakir aldım inşallah memnun kalırım

ehlikeyifin yanında hediyesiydi tost makinası :))

perikızı çok güzel bir model güle güle giy

dilşad cım ayakkabın ve gelinliğin çok zarif

canim tesekkür ederim begenmene sevindim kaydirigubbakcemile4
günaydın kızlar

dilşad ayakkabıların çok güzel gelinliğinlede uyumlu olacak bence

peri kızı gelinlik modeli çok güzel tek kol çok asill

meltem sana da kendi topikinde yorum yaptım:))

ben artık eşyalarımı kolilemeye başladım aklıma geldikçe toplayıp koliye koyuyorum
biter heralde bi ara bu hızla:)
lepicim tskler tatlim..sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...

dilşad canım ayakkabıların çok şık güle güle kullan...

peri kızı modelin çok güzel tek kollu olması da ayrı bi hava vermiş...

günaydin meltemcim..begnemene sevindim canimcimsositososito

aaaa elvin üstü ve altındaki darapler benimkine çok benziyor.ayrıca sen işlemeyi gövdede de kulllanmışssın bence hiç basit deil.çok şık

ELVIN bence de sade bir model değil sen benim gelinliğimi görsen =))) Gayet hoş bir gelinlik tabi bir de üstündeki fotografını görmek lazım.

ELVIN bence de sade bir model değil sen benim gelinliğimi görsen =))) Gayet hoş bir gelinlik tabi bir de üstündeki fotografını görmek lazım.

:) sirkencubin gelinliğini görmeyi isterdim.. üstümdeki halini çekmedim.. zaten yeni dikilenin şu an bi hali yok sadece astarı var.. o astardan bu gelinlik nasıl çıkıo anlamış değilim..:)

kızlar çok tşk ederim ayakkabıyı beğenerek aldım ama çok yüksek boyum çok uzun oluyor bu konuda çok tereddütüm var nişanlımı geçmiyorum ama yanımda duranlarla baya boy farkı olacak değiştireyim mi sizce?

:) sirkencubin gelinliğini görmeyi isterdim.. üstümdeki halini çekmedim.. zaten yeni dikilenin şu an bi hali yok sadece astarı var.. o astardan bu gelinlik nasıl çıkıo anlamış değilim..:)

perşembe günü provam var canım. fotograf makinesi götürmeyi unutmazsam gidince çeker cumaya eklerim.

günaydın gelinciklerim hepinizde gelişmeler var ne güzel

Dilşad'cım kokoş gelinim benim ne güzel pırıl pırıl olacak dantellerle süper olur canım

gelinliklerin ikiside birbirinden hoş

maviperim iyi günlerde kullan canım

lepim durmak yok devam artık evden taşınma vakti ne güzell

zaten ayakkabım platform çok rahat. çok uzun olmak haricinde sorunumuz yok. hiç olmadı yanımda başka daha az topuklu bir ayakkabı götüreceğim her ihtimale karşı baktık olmuyor onu giyerim ama ben de bu ayakkabıyla gelin olmak istiyorum.tşk kızlar

Back