2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar gece gece oturdukça oturdum gözlerimden uyku akıyor yatsam iyi olacak, albümüme bakın emi fikirlerinizi merak ediyorum görüşürz :emir_bebek:

Valla canımcım ya aynı şey ben de yaşadım. Set üstü almıştım ben. Ama ev sahibimiz mutfağa bir gider açmış o da bulaşık makinesine ait. Çamaşır makinesini oraya koyamayacağız doğal olarak. Geri verdim turbo fırın aldım. 1400 küsüre. Masraf çıkardı bize boşu boşuna. Belki de aynı fırını almışızdır seninle, sen de Bosh aldın bildiğim kadarıyla.
Evini ne güzel kocaman uapmış gördüğüm kadarıyla, bir düşünür insan mutfağı neden küçük yaptım ben diye. Ben de geldim yorgun argın dinleniyorum.

canım evet bosvhtan almıştım ben zaten büyük ama küçük bi mutfağım vat diyorum napalım ya en güzeli kendi evimize olsun ne diyelim canım idare edicez artık :))

kizlaaar ben geldiiiiimmmmopuyorumnanaktan

maalesef 3,5 haftalik gecmisi okuyamadim cok kaynatmisiniz bea kaydirigubbakcemile3
cok güzel günler gecirdim cok sükür rabbime..tatilimizi yaptik..bütün islerimizi hal ettik..

gelinligimi..bindallimi..kinaligimi aldim..
hersey tamam kizlar..buarada benim tarihi ertelendi 1 gün..1 kasim oldu..begendigimiz yer doluymus..bizde 1 kasim olsun dedik..
ama yinede aranizda kalabilirim ha 31 ekim ha 1 kasim dimi kizlaaar:))

ve tabiii en öenmlisi 10 austosda nikahimiz olduuu...artik evliyimopuyorumnanaktan
hersey güzeldi sükür..resmi olarak hayataminin askiyla evkli olmak inanilmaz bir duygu..hergün aile cüzdanina bakiyorum kaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

insallah sizlerdede hersey yolundadir..
hayirli ramazanlar güzel gelinler..

perikızı tebrik ederim artık evlisin :)) herşey gönlünce olsun benim düğünümde30 ekim sen bayağı bayağı halletmişsin valla darısı bizim başımıza..

kızlar bu ayakkabıları geçen sene almıştım 2 kere flan giydim gelinlik için düşünüyrm sizce nasıl?

emelcim bence bunu giy rahatsa başka bişe düşünme zaten çok fazla görünmüyorr ...
2py2su1.jpg

kizlar bu bulasikligin kullanimi nasildir sizce?Bulasik makinasi olacagi icin cok fazla yer kaplayan bisi istemiyorum..Cok da bulasik yikamam gibi geliyo..
68fpu9.jpg
Bi de bu var..

missicim bence 2. daha kullanışlı ben de öyle aldım yıkmasanda çok bulaşık 2. senin işini görür

perikızı tebrik ederim artık evlisin :)) herşey gönlünce olsun benim düğünümde30 ekim sen bayağı bayağı halletmişsin valla darısı bizim başımıza..

tskler tatlim..insallah canim sizinde hersey yolunda gitsin..bende daha cok zorlanirim diyordum ama 2 günde buldum gelinligimi..
bana dün facede arkadaslik gönderen sensin dimi tatlim?

perikızııııııııııııııııııııııı hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

luxxorcum gelinliğin maşallah çok yakışmış.

enimsem gelmiş kaçırmışım onu yawww

cnm perdeye nasil,neye gore karar veriyoruz..Hicbi bilgim yok guzelim..

Merhabalarrr ..

Ben neler yaptım perde seçerken.... mmm...
Önce internetten kataloglardan araştırdım nasıl perde modelleri var. Ben pek ev gezmesine gitmem. bir tül bir de fon moseli seç altına da güneşlik mi stor mu ne kullanacağına karar ver. Sonra çıktısını al başla perdeci perdeci dolaşmaya. ha tabi öncelikle ortalama bir fiyat alman için de camının kenarlarda boşluk bırakmadan ölçüsünü al genişliğinin. ama perdeciye de kenarlarda boşluk bırakmadan ölçü aldığını söylemelisin. Perdeciye gelip ölçü alıp alamayacağını sormalısın sonuçta sen oratalam bir ölçü veriyorsun ayrıca bittikten sonra montajı için gelebilecekler mi sormalısın. Bu önem verdiğin odaların için ( salon, yatak odası v.s. )

mesela benim arkada bir odam vardı ona model seçmedim. ölçüyü aldım. eminönüne gittim. ölçüme kenar payı olarak 10 cm sağ, 10 cm sol ekledim.( 20 cm ekledim.) boru pileli bir tül bir de altına güneşlik aldım. yanlarına da hazır perdeler var onlardan alıp fon olarak kullanabilirsin. düz birşey alırsan ip geçirip büzülüyor tül de perde de ona düğme dikip kullanabilirsin ama kartonpiyer varsa. yoksa çirkin durabilir. :hulya: işte sana 2 perde öyküsü yerimseniben

selam kızlar
ufff çok moralim bozuk. az önce düğünümüzün yapılacağı yere gittik şöle bi bakmaya ve resmen kır düğünü yapacağımız yer çamur içinde.. uff ya 28 gün kaldı düğüne ve nasıl çim olucak orda hiç bilmiyorum....

Bugün forumda bir foto buldum. ve bundan kendime kına davetiyesi yaptım. öncelikle size sonra photoshop'a teşekkür ederim. zemuszemus:lepi:

Eklentiler

• $kinadvt.jpg
    $kinadvt.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 16
perikızııııııııııııııııııııııı hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

enimsem gelmiş kaçırmışım onu yawww

tskler canim

Bugün forumda bir foto buldum. ve bundan kendime kına davetiyesi yaptım. öncelikle size sonra photoshop'a teşekkür ederim. zemuszemus:lepi:

spiritcim cok güzel olmus yaa..nerden buldun bu fotoyu?

luxxorr bende bakmak istiyorum benide eklermisin tatlımmm ????????

Arkadaş olarak ekledim canım senikaydirigubbakcemile2 bak bakalım mavi pericim sen ne diceksin

Çok sağol ozycima.s.

selam kızlar
ufff çok moralim bozuk. az önce düğünümüzün yapılacağı yere gittik şöle bi bakmaya ve resmen kır düğünü yapacağımız yer çamur içinde.. uff ya 28 gün kaldı düğüne ve nasıl çim olucak orda hiç bilmiyorum....

Ayy ciddi olamazsın undomiel? Neden öyle bi durumda? pek yağmur yağmadı uzun zamandır ama sulamıyorlar mı o mekanı? Normalde düğün yapılan bir yer mi yoksa bahçe gibi özel bi yer mi? 1 ayda çim biter 10 günde çıkmaya başlıyor hemen ekilirse

gelinliğin çok yakışmış evinin fotoları da çok güzel. Huzur içinde otur inş.kaydirigubbakcemile5

teşekkürler aok:1hug: amin hepimiz inşallah

spiritcim süper olmuş ya davetiyenn, bu arada kızlar bizim kına bayan erkek karışık eğlence eklinde olacak? Karışık kına yapan var mı başka? yoksa sadece bayanlar arasında mı yapılacak?

luxxor nasıl bakıcaz albümüne ben de merak ettim ...

tatlım ekledim seni arkadaş olarak kabul edersen benim profilime girip altta sağda albümleri görürsün ordan bakabilirsin

luxxorcum gelinliğin çok hoş uçuş uçuş sana da çok yakışmış canım,evinde çok güzel olmuş huzurla oturun inş

spirit ne güzel yapmışsın davetiyeyi biri bana da öğretsin şu programı bende istiyorum ayrıca o kese de çok güzelmiş valla bende peçete yüzüğü yapmak istiyorum fiyatını bilen var mı pahalı mıdır?eğer ucuzsa uğraşmıycam :1:

luxxorcum gelinliğin çok hoş uçuş uçuş sana da çok yakışmış canım,evinde çok güzel olmuş huzurla oturun inş

spirit ne güzel yapmışsın davetiyeyi biri bana da öğretsin şu programı bende istiyorum ayrıca o kese de çok güzelmiş valla bende peçete yüzüğü yapmak istiyorum fiyatını bilen var mı pahalı mıdır?eğer ucuzsa uğraşmıycam :1:

Çok sağol jeancim amin hepimiz inşallah olumunekankayizsmile O peçete yüzüklerinin uygun fiyatlıları da oluyo zaten en fazla 6 tane filan alsan yeter herhalde dimi tanesi7-8e olanı görmüştüm en ucuz

Back