Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canımcım ya aynı şey ben de yaşadım. Set üstü almıştım ben. Ama ev sahibimiz mutfağa bir gider açmış o da bulaşık makinesine ait. Çamaşır makinesini oraya koyamayacağız doğal olarak. Geri verdim turbo fırın aldım. 1400 küsüre. Masraf çıkardı bize boşu boşuna. Belki de aynı fırını almışızdır seninle, sen de Bosh aldın bildiğim kadarıyla.
Evini ne güzel kocaman uapmış gördüğüm kadarıyla, bir düşünür insan mutfağı neden küçük yaptım ben diye. Ben de geldim yorgun argın dinleniyorum.
kizlaaar ben geldiiiiimmmmopuyorumnanaktan
maalesef 3,5 haftalik gecmisi okuyamadim cok kaynatmisiniz bea kaydirigubbakcemile3
cok güzel günler gecirdim cok sükür rabbime..tatilimizi yaptik..bütün islerimizi hal ettik..
gelinligimi..bindallimi..kinaligimi aldim..
hersey tamam kizlar..buarada benim tarihi ertelendi 1 gün..1 kasim oldu..begendigimiz yer doluymus..bizde 1 kasim olsun dedik..
ama yinede aranizda kalabilirim ha 31 ekim ha 1 kasim dimi kizlaaar:))
ve tabiii en öenmlisi 10 austosda nikahimiz olduuu...artik evliyimopuyorumnanaktan
hersey güzeldi sükür..resmi olarak hayataminin askiyla evkli olmak inanilmaz bir duygu..hergün aile cüzdanina bakiyorum kaydirigubbakcemile3
insallah sizlerdede hersey yolundadir..
hayirli ramazanlar güzel gelinler..
![]()
kizlar bu bulasikligin kullanimi nasildir sizce?Bulasik makinasi olacagi icin cok fazla yer kaplayan bisi istemiyorum..Cok da bulasik yikamam gibi geliyo..
Bi de bu var..![]()
perikızı tebrik ederim artık evlisin :)) herşey gönlünce olsun benim düğünümde30 ekim sen bayağı bayağı halletmişsin valla darısı bizim başımıza..
cnm perdeye nasil,neye gore karar veriyoruz..Hicbi bilgim yok guzelim..
Kızlar gece gece oturdukça oturdum gözlerimden uyku akıyor yatsam iyi olacak, albümüme bakın emi fikirlerinizi merak ediyorum görüşürz![]()
perikızııııııııııııııııııııııı hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
luxxorcum gelinliğin maşallah çok yakışmış.
enimsem gelmiş kaçırmışım onu yawww
Bugün forumda bir foto buldum. ve bundan kendime kına davetiyesi yaptım. öncelikle size sonra photoshop'a teşekkür ederim. zemuszemus:lepi:
luxxorr bende bakmak istiyorum benide eklermisin tatlımmm ????????
luxxorcum gelinliğin maşallah çok yakışmış.
selam kızlar
ufff çok moralim bozuk. az önce düğünümüzün yapılacağı yere gittik şöle bi bakmaya ve resmen kır düğünü yapacağımız yer çamur içinde.. uff ya 28 gün kaldı düğüne ve nasıl çim olucak orda hiç bilmiyorum....
gelinliğin çok yakışmış evinin fotoları da çok güzel. Huzur içinde otur inş.kaydirigubbakcemile5
Bugün forumda bir foto buldum. ve bundan kendime kına davetiyesi yaptım. öncelikle size sonra photoshop'a teşekkür ederim. zemuszemus:lepi:
luxxor nasıl bakıcaz albümüne ben de merak ettim ...
luxxorcum gelinliğin çok hoş uçuş uçuş sana da çok yakışmış canım,evinde çok güzel olmuş huzurla oturun inş
spirit ne güzel yapmışsın davetiyeyi biri bana da öğretsin şu programı bende istiyorum ayrıca o kese de çok güzelmiş valla bende peçete yüzüğü yapmak istiyorum fiyatını bilen var mı pahalı mıdır?eğer ucuzsa uğraşmıycam![]()
luxxor cnm benide ekle göreyim bende :)Kızlar gece gece oturdukça oturdum gözlerimden uyku akıyor yatsam iyi olacak, albümüme bakın emi fikirlerinizi merak ediyorum görüşürz![]()