2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kizlar ben kacar geldi benimki muck...

canım bende fırınımı değiştirmeye gittim ondan öncede mutfağımda dolap sayısı çok az oyüzden ek dolap gibi bişe yaptırmak istiyorum bide girişe fortmando onun için usta geldi fiyat verdi ama çok geldi bide fırını deiştirdim ondan da fiyat farkı çıktı işte şimdide evdeyim canım

Valla canımcım ya aynı şey ben de yaşadım. Set üstü almıştım ben. Ama ev sahibimiz mutfağa bir gider açmış o da bulaşık makinesine ait. Çamaşır makinesini oraya koyamayacağız doğal olarak. Geri verdim turbo fırın aldım. 1400 küsüre. Masraf çıkardı bize boşu boşuna. Belki de aynı fırını almışızdır seninle, sen de Bosh aldın bildiğim kadarıyla.
Evini ne güzel kocaman uapmış gördüğüm kadarıyla, bir düşünür insan mutfağı neden küçük yaptım ben diye. Ben de geldim yorgun argın dinleniyorum.

TUYA canım bu arada evin çok güzel olmuş,salon takımın sehpan çok güzel. Köşe takımın da çok hoş. Güle güle oturun.

kizlaaar ben geldiiiiimmmmopuyorumnanaktan

maalesef 3,5 haftalik gecmisi okuyamadim cok kaynatmisiniz bea kaydirigubbakcemile3
cok güzel günler gecirdim cok sükür rabbime..tatilimizi yaptik..bütün islerimizi hal ettik..

gelinligimi..bindallimi..kinaligimi aldim..
hersey tamam kizlar..buarada benim tarihi ertelendi 1 gün..1 kasim oldu..begendigimiz yer doluymus..bizde 1 kasim olsun dedik..
ama yinede aranizda kalabilirim ha 31 ekim ha 1 kasim dimi kizlaaar:))

ve tabiii en öenmlisi 10 austosda nikahimiz olduuu...artik evliyimopuyorumnanaktan
hersey güzeldi sükür..resmi olarak hayataminin askiyla evkli olmak inanilmaz bir duygu..hergün aile cüzdanina bakiyorum kaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

insallah sizlerdede hersey yolundadir..
hayirli ramazanlar güzel gelinler..

pericimm düğünn daşım ol yinee maşallahh çook hızlısın canımmkaydirigubbakcemile3
bizde yarın nişanlımla bakıcaz gelinlikk kararlı gidicem artık karar vrmem lazımm

Hoş buldum canımcım, sormayın yahu son iki gündür yoğun geçiyor. Nikah işlemlerini halettik, istediğimiz an nikahımız kıyılacak(dosyamız öne alınacak:) ), Beyaz eşyalrı çamaşır makinesi hariç kurdurduk, mobilyalar geldi canım ama ufak eksiikleri var hala. Davetiyeye henüz karar veremedik ptesiye kadar düşüneceğiz. Perde için dolaştık bir iki yer ama karar veremedik henüz. Falan da filan. Oyyy çok yorucu bu işler.

Merhaba canımcım, iyi ama yorgunum sen nasılsınnn?

hannem tebrik ederim canım benim :1hug:

Back