2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım benimde ilk kutu bugün bitiyor sonra şu 7 günlük arayı vereceğim... bende o tarz bi yanetkisi olmadı o yüzden olur geçer demek istemiyorum doktora danışmak en doğrusu olacak...
Sağ ol tatlım ya.Ben arayayım doktoru.

teşekkürler canım benim,şimdi de test hazırlıyorum ona opuyorumnanaktan

geçmiş olsun hannem haptan mı acaba ramazanın etkileri de olabilir bilmiyorumkismile

Kolay gelsin canımcım. Ya tatlıcım, 21inde regl oldum oruç tutmuyorum ki oruçtan olsun. Başka bir şeye de yoramıyorum, haptandır diye tahmin ediyorum. Zaten yan etkilerinde de yazıyor.

bende 21 inde oldum düğünden hemen sonra olcak diye korkuyordum çok şükür atlatıyorum 6-7 gün sonra olur bi de gecikirse bi dahaki ay ohh :)

günaydın kızlar, iyi haftalar :))
Günaydın canım.

bende 21 inde oldum düğünden hemen sonra olcak diye korkuyordum çok şükür atlatıyorum 6-7 gün sonra olur bi de gecikirse bi dahaki ay ohh :)

Benim düğüne de denk gelebilir 19 eylül düğün. Eğer öne gelirse.ama herhangi bir geceiktirme yoluna gitmemeye karar verdik.
günaydın cicişlerrrr
günaydın ciciş.

günaydın kızlar iyi haftalar. Bu hafta umarım herkesin her hazırlıı yolunda gider. Aksiliklere kış kış diyelim :)
günaydın canım.Amin, inşallah.

Sağ ol tatlım ya.Ben arayayım doktoru.

Kolay gelsin canımcım. Ya tatlıcım, 21inde regl oldum oruç tutmuyorum ki oruçtan olsun. Başka bir şeye de yoramıyorum, haptandır diye tahmin ediyorum. Zaten yan etkilerinde de yazıyor.

o zaman ara sen onu canım ne olur ne olmaz

benim hapımda ara verme diye birşey yok ilk kutu dün bitti ve regli oldum herşey normal çok şükürr :)) kilo yapmadı tersine zayıfladımm :))

Hafif mide bulantısı, hafif ve erada gelen karın ağrısı da mı gözlemlemedin canım?

canım valla sana bişi diyimmi ben mide hastasıyım bide ama hiç bişi hissetmedim, mide hastası olduğum için anti depresanda kullanıyorum birini sabah birini akşam alıyorum :)) çokk şükürr maşallah diyeyim kendime hiç bir yan etki görmedim, sadece ilk 15-20 gün kahve rengi lekelenmeler ve akıntı oldu normalmiş :)) :nazar:

canım valla sana bişi diyimmi ben mide hastasıyım bide ama hiç bişi hissetmedim, mide hastası olduğum için anti depresanda kullanıyorum birini sabah birini akşam alıyorum :)) çokk şükürr maşallah diyeyim kendime hiç bir yan etki görmedim, sadece ilk 15-20 gün kahve rengi lekelenmeler ve akıntı oldu normalmiş :)) :nazar:

Şimdi doktoru aradım, haptan değil dedi ishal. Gastroentolojik bir şeydir dedi, mikrop girmiştir vücuda dedi. Allah allah.

Maşallah diyeyim ben de sana canım.

maaşallah şanslısın canım opuyorumnanaktan

kizlar merhaba..
Jean kolay gelsin sana cnm..Ben pek sevmiyorum cnmcm test hazirlamayi ya...
Hanne gecmis olsun tatlicim ya..Sende de bazi yan etkiler gorulmus galiba..Bulanti gibi..Onu duymustum cnm yan etki olarak ama ishali bilmiyorum cnm..
Meltem cnm evin hayirli olsun...

Back