2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

2py2su1.jpg

kizlar bu bulasikligin kullanimi nasildir sizce?Bulasik makinasi olacagi icin cok fazla yer kaplayan bisi istemiyorum..Cok da bulasik yikamam gibi geliyo..
68fpu9.jpg
Bi de bu var..

Kızlaaar selam hemen geçmişi okuyayım geç bi saatte girdim ilk defa ama bugün ilk defa albüm oluşturdum yardımlarınızla, evimden kareler çektim sizlerle paylaşmak istedim daha düzenimiz tam değil dağınıklıklar var ama kusura bakmayın artıkzemuszemus

2py2su1.jpg

kizlar bu bulasikligin kullanimi nasildir sizce?Bulasik makinasi olacagi icin cok fazla yer kaplayan bisi istemiyorum..Cok da bulasik yikamam gibi geliyo..
68fpu9.jpg
Bi de bu var..

Canım 2.si daha uygun gibi ilkinde bardak çanak koyacak yeri yok gibi düz tabakla beraber onları koyacak yer de lazım

canm bnmki alttakinden devamlı tezgah altında tutcam. sadece kullanacağım zaman çıkarıyorum şimdi bile. bence b :)

Kızlaaar selam hemen geçmişi okuyayım geç bi saatte girdim ilk defa ama bugün ilk defa albüm oluşturdum yardımlarınızla, evimden kareler çektim sizlerle paylaşmak istedim daha düzenimiz tam değil dağınıklıklar var ama kusura bakmayın artıkzemuszemus
aaa hemen bakiyorum cnm..
Canım 2.si daha uygun gibi ilkinde bardak çanak koyacak yeri yok gibi düz tabakla beraber onları koyacak yer de lazım

canm bnmki alttakinden devamlı tezgah altında tutcam. sadece kullanacağım zaman çıkarıyorum şimdi bile. bence b :)

Anladim kizlar cok teskur ediyorum...opuyorumnanaktan

kizlaaar ben geldiiiiimmmmopuyorumnanaktan

maalesef 3,5 haftalik gecmisi okuyamadim cok kaynatmisiniz bea kaydirigubbakcemile3
cok güzel günler gecirdim cok sükür rabbime..tatilimizi yaptik..bütün islerimizi hal ettik..

gelinligimi..bindallimi..kinaligimi aldim..
hersey tamam kizlar..buarada benim tarihi ertelendi 1 gün..1 kasim oldu..begendigimiz yer doluymus..bizde 1 kasim olsun dedik..
ama yinede aranizda kalabilirim ha 31 ekim ha 1 kasim dimi kizlaaar:))

ve tabiii en öenmlisi 10 austosda nikahimiz olduuu...artik evliyimopuyorumnanaktan
hersey güzeldi sükür..resmi olarak hayataminin askiyla evkli olmak inanilmaz bir duygu..hergün aile cüzdanina bakiyorum kaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

insallah sizlerdede hersey yolundadir..
hayirli ramazanlar güzel gelinler..

Pericim hayırlı uğurlu olsun canım çok sevimdim, artık evli bi hanımefendisin demekki ne güzelopuyorumnanaktan

baktim cnm cok gusel hepsi bana da fikir oluyo hem..

sağol canım, senin var mı fotoğrafların? ben de bakayım

Luxxor evini gelinliğini kına malzemelerini hepsini gördüm =) Hepsi de çok güzel özenle seçilmiş. Özellikle banyo paspaslarına bayıldım pempe pembe =)) Güle güle güzel günlerde kullan canım

Luxxor evini gelinliğini kına malzemelerini hepsini gördüm =) Hepsi de çok güzel özenle seçilmiş. Özellikle banyo paspaslarına bayıldım pempe pembe =)) Güle güle güzel günlerde kullan canım

sirkencubincim çok sağol canım beğenmene sevindim Allah daha iyilerini sana nasip etsin inşallah:Saruboceq: Banyo takımımı anneannem ördü bana, birinde göüp çok beğenmiştim düz renkti, dedi ben sana yaprım ondan, pembe olsun demiştim rengini bi de çiçekler eklemiş pek güzel olmuş

Back