- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kizlar bu bulasikligin kullanimi nasildir sizce?Bulasik makinasi olacagi icin cok fazla yer kaplayan bisi istemiyorum..Cok da bulasik yikamam gibi geliyo..
Bi de bu var..![]()
aaa hemen bakiyorum cnm..Kızlaaar selam hemen geçmişi okuyayım geç bi saatte girdim ilk defa ama bugün ilk defa albüm oluşturdum yardımlarınızla, evimden kareler çektim sizlerle paylaşmak istedim daha düzenimiz tam değil dağınıklıklar var ama kusura bakmayın artıkzemuszemus
Canım 2.si daha uygun gibi ilkinde bardak çanak koyacak yeri yok gibi düz tabakla beraber onları koyacak yer de lazım
canm bnmki alttakinden devamlı tezgah altında tutcam. sadece kullanacağım zaman çıkarıyorum şimdi bile. bence b :)
tamam cnm hemen bakiyorum...miss curiouscum ekledim seni hadi bak bakk:))
iyi gclr cnm..iyi geceler
ii geceler kızlar :a015:
baktim cnm cok gusel hepsi bana da fikir oluyo hem..http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/361054-2010-eylulampekim-gelinleri-buraya-629.html#post14327266
evet tatlım ya çok teşekkür ediyorum darısı herkese, daha eksiklerim var halılarım ve TV eksik bu linkte perdelerim vardı bak
kizlaaar ben geldiiiiimmmmopuyorumnanaktan
maalesef 3,5 haftalik gecmisi okuyamadim cok kaynatmisiniz bea kaydirigubbakcemile3
cok güzel günler gecirdim cok sükür rabbime..tatilimizi yaptik..bütün islerimizi hal ettik..
gelinligimi..bindallimi..kinaligimi aldim..
hersey tamam kizlar..buarada benim tarihi ertelendi 1 gün..1 kasim oldu..begendigimiz yer doluymus..bizde 1 kasim olsun dedik..
ama yinede aranizda kalabilirim ha 31 ekim ha 1 kasim dimi kizlaaar:))
ve tabiii en öenmlisi 10 austosda nikahimiz olduuu...artik evliyimopuyorumnanaktan
hersey güzeldi sükür..resmi olarak hayataminin askiyla evkli olmak inanilmaz bir duygu..hergün aile cüzdanina bakiyorum kaydirigubbakcemile3
insallah sizlerdede hersey yolundadir..
hayirli ramazanlar güzel gelinler..
baktim cnm cok gusel hepsi bana da fikir oluyo hem..
cnm nerdeeeee biz daha yeni aldik mobilyalari..:1no2:sağol canım, senin var mı fotoğrafların? ben de bakayım
cnm nerdeeeee biz daha yeni aldik mobilyalari..:1no2:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/369529-miss-curiousun-ceyizi-80.html
burda mobilyalar var..
Luxxor evini gelinliğini kına malzemelerini hepsini gördüm =) Hepsi de çok güzel özenle seçilmiş. Özellikle banyo paspaslarına bayıldım pempe pembe =)) Güle güle güzel günlerde kullan canım