2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım ömrümüz zaten beklemekle geçicek :)) ama sağlık olsun bakk bu saat oldu bizimkide hala büroda galiba çıkmayada niyeti yok sonra bişe yapılca dediğimde hafta sonu bakarız sanki hafta sonu çok ilgileniyo da ...
sorma ya oyle gorunuyo cnmcm...pazarlari bi de kapali oluyo sıkıntı oluyo bizde de cnm ya..

merhaba cnmcm hosgeldin nerelerdesin yahu..Tesekkur ederim bu arada tatlicim..Neler yaptin halletin mi bisiler?
Hoş buldum canımcım, sormayın yahu son iki gündür yoğun geçiyor. Nikah işlemlerini halettik, istediğimiz an nikahımız kıyılacak(dosyamız öne alınacak:) ), Beyaz eşyalrı çamaşır makinesi hariç kurdurduk, mobilyalar geldi canım ama ufak eksiikleri var hala. Davetiyeye henüz karar veremedik ptesiye kadar düşüneceğiz. Perde için dolaştık bir iki yer ama karar veremedik henüz. Falan da filan. Oyyy çok yorucu bu işler.

hannecim mrb nasılsın ?
Merhaba canımcım, iyi ama yorgunum sen nasılsınnn?

Hoş buldum canımcım, sormayın yahu son iki gündür yoğun geçiyor. Nikah işlemlerini halettik, istediğimiz an nikahımız kıyılacak(dosyamız öne alınacak:) ), Beyaz eşyalrı çamaşır makinesi hariç kurdurduk, mobilyalar geldi canım ama ufak eksiikleri var hala. Davetiyeye henüz karar veremedik ptesiye kadar düşüneceğiz. Perde için dolaştık bir iki yer ama karar veremedik henüz. Falan da filan. Oyyy çok yorucu bu işler.

Merhaba canımcım, iyi ama yorgunum sen nasılsınnn?

canım bende fırınımı değiştirmeye gittim ondan öncede mutfağımda dolap sayısı çok az oyüzden ek dolap gibi bişe yaptırmak istiyorum bide girişe fortmando onun için usta geldi fiyat verdi ama çok geldi bide fırını deiştirdim ondan da fiyat farkı çıktı işte şimdide evdeyim canım

Back