slm mavi pericm,
aman valla aslında takmamak gerekiyoda insan doluyo ve patlıyo bi yerden sonra ne var yani 2 arabayla gelsin ne kıymetli anneleri var ayy sinir oluyorum onlarınki anne bizimki değil sanki ya herşeyi olay yapıyolar onlar yüzünden bi ton kavga çıkıyo zaten
canım ya ben d e seni çok ii anlıyorum.kimle uğraşacağımı şaşaırdım.anamla babamla mı bu cins nişanluımla mı bilemedim.Allah yardımcımız olsun.ben de küs kalamam ama bu yüzden hep alttan alıyorum.öle olunca bu saf da beni ezik sanıo (zuzu bu lafa dün çok güldüama öle )
ya kızlar başta alttan alın sizde
sonra saknleşince
canım cicimken
biyerden bağlayın olayı
geçen beni çok kırdın ama heketmemiştim diyin
üzüldüğünüzü belirtin
kızdığınızı değil
azcuk duygu sömürüsü edin yav
hep sert çıkmak bişeye yaramıo
lepik tavsiyesi
onu yapıom lepi cim yaaaaaa o anda gözler doluyorrrrrr hımff hımffff diye burun çekilmek suretiyle damardan giriliyor.ama biizm öküz o anlık anlasa daya kızlar başta alttan alın sizde
sonra saknleşince
canım cicimken
biyerden bağlayın olayı
geçen beni çok kırdın ama heketmemiştim diyin
üzüldüğünüzü belirtin
kızdığınızı değil
azcuk duygu sömürüsü edin yav
hep sert çıkmak bişeye yaramıo
lepik tavsiyesi
Kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size bir şey danışacağım ufak çapta bi kriz yaşandıda
aslında öle olmaması gereklepicim zaten her tartışmada biz alttan alıyoruz daha sonra söylesek ne değişiyo ki hiçbirşeyy çünkü üsttünden zaman geçmiş oluyorr.
onu yapıom lepi cim yaaaaaa o anda gözler doluyorrrrrr hımff hımffff diye burun çekilmek suretiyle damardan giriliyor.ama biizm öküz o anlık anlasa dabunu ileriki aşamalara geçiriyor mu bilinmez
ozzzy kakaoda var tarçında var neden şaşırayımki bebem
luxxor her gelin ailesi aynı olacak değil
seninkilerde haklı
şimdiden yüzgöz olmak istemiyrlar
bunu bi şekilde anlatsın nişanlın luxxor müsait demiş danışmadan ama o vakit başka gelenlerde olacakmış
daha evvel anneleri söz vermiş kendi akrabalarına falan desin
sizin orada hiç m akrabaları yok
illa kalınacak diye bişey olamaz
şuan senin nişanlınannesi öle istio diye diretio anladığım kadarıyla
o da e annmler nerde kalacaklar ben otele filan göndermem onları dedi haklı olarak, olmadı bizim evde kalırlar diyor( evlenince kalacağımız evden bahsederek) ki bana hiç uygun değil öylesi ben daha kendi evimize geçmemişken birilerinin kalması bahsedilen kişi sayısı6-10 arası değişiyo bi de 2 kişi olsa neyse. Anneme bu konuşmayı da anlattım valla noolcak bilmiyorum ama. Ben çok yadırgadım yani direkt biz sizde kalırız düşüncesini haksız mıyım kızlar? Nasıl olacak bilmiyorum
heee kakao yazmayı unutmuşum ikiside koyuluyo ozzy:) düzellttim tarifte
güzelim işte aile farkı buna deniyor.birine normal gelen kimine gelmiyor.annen de haklı.benim annem de mesela öleeee çok samimiyetten hoşlanmaz.ama sen de haklısın bi an danışmadan olur deyivermişssin.ama iş nişanlıda bitiyor.keşke o da alttan alsa dese ki luxxor ların eve akrabaları gelecekmiş sığamayacaksınız sizi bir otele yerleştirelim dese keşke.alt tarafı 1-2 gün.hem ben de başkasının evinde rahat edemem yahu.
nişanlına tatlı dille anlatmayı denesen.ya da kayınvailidenle samimiysen açıp desen ki ya anne ben o zamn öle dedim ama bizimkilere sölememiştim nasısa sorun olmaz diye onlar da bizi yakın bi iki akrabaya söz vermişler.sizleri bize yakın ugun i yere yerleştirsek desen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?