2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

maalesef 1 yıl mı? ya ben nası yaptım 1 ayda :1shok:

yetiştirebildin mi canım sen?kuzenimde aynı durumda ama daha yemek takımı bile yok

valla ben de panik yapıodum ama çeyis düzmesi ev tutması inegöl e gidip mobilya alması izmir e gidip gelinlik diktirmesi kınalıklar alması herbi şeyi kendi başıma yaptım ve 1 ayda bitti valla. ama çalışıosan olmas ben şu an çalışmıorum

günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuya kız barıştığınıza sevindim
jean o keki dene çok güzel oluyo hee

canım bayağı uğraşmışsın doğrusu evet canım çalışıyor üni.de araştırma görevlisi gelinlik provasına bile zar zor gitti yavrucak

günaydın tuyacım geçmişi baktım biraz.
ya valla bende sanıyodum bitek biz bu kadar tartışıyoruz olmicak şeylerden kavga çıkıyo yani hayatımın en kavgalı dönemi gerçekten çok zormuş ya sinir stres bizde ikimiz yapıyoruz herşeyi kredi çektik onun sıkıntısı falan derken birbirimizi yiyoruz hayırlısıyla bi atlatsak başka bişe istemiyorum ee 25 günümüz kaldı artık:))

malzemesi var evde canım söz deneyeceğim sevgilim çayı çok sever zaten :asigim: çok yoğun mu çay tadı haff mi?kokusu vardır herhalde dimi zuzum?

çok saol cnm iyi ki varsınızzemuszemus
canım bayağı uğraşmışsın doğrusu evet canım çalışıyor üni.de araştırma görevlisi gelinlik provasına bile zar zor gitti yavrucak
ee o zaman yetişmez. çok kötüyüm di mi:icecream:

malzemesi var evde canım söz deneyeceğim sevgilim çayı çok sever zaten :asigim: çok yoğun mu çay tadı haff mi?kokusu vardır herhalde dimi zuzum?

bakalım biz ne olucaz tuya:))))))))))))
yok be jean adı çaylı kek ama çay tadı yok:))))))))))))))))))))))))))))))))

hepimiz kavga edios ne güsel:icecream: inş hayırlısıyla biter de evlilikteki olayları tartışmaya başları bu sefer
25 gün mü kaldı düğünümüze amaniiin:Saruboceq:

valla özür diledi hafta sonu ama ben hala kırgınım bakalım :)
dün jean kek tarifi vermiştimde onu diyo:)

kaydirigubbakcemile3 ay zuzu bu çaylı kek varya neyse akşam test edip onaylayayım ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanayım sevgilimle sinemaya gitcez zemuszemus ramazanda tavsiye ederim hem serin hemde uzun sürüyor vakit geçiyor opuyorumnanaktan

günaydın zuzu günaydın jean..
ayy kızlar gerçekten inanamıyorum 25 gün kaldı ya okadar zaman ne de çabuk geçti hiç gelmicek sanıyodum:))

tuya al canım sanada verem):
çaylı kek tarifim var sık sık yaparım süper olur

3 yumurta
2 bardak şeker
1 çay bardağı demlenmiş çay
kakao göz kararı bir paket vanilya bir kabartma tozu
3 bardak un
1 paket sanayağı
3 yumurta ve şekeri çırp margarini ocakta erit biraz soğusun sonra soğuduktan sonra koy,çayı koy kabartma tozunu koy bir yandan çırp tabiki vanilyayı koy tarçın koy ben bir paket tarçının yarısın boşaltıyorum kakao koy gözkararı unu koy yavaş yavaş sonra kek kalıbına koy direk fırına çok güzel olur bu kek bak canım

Son düzenleme:

oh süpermiş benim için de seyret keki ben de istom gelince yazarsın muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…