evet guzelim ya biz sokmadik..Su an kimse allaha sukur karisamiyor,kafamiza gore yapiyoruz esimle o yonden iyi...
hallederiz bi sekilde diye dusunuyoruz guzelim,sen biliyosun cnm cikti ceyiz duzcem diye sen sen ol yavastan al bisiler yoksa zor oluyo..ben hepsini 1 yila attiim malesef..:1no2:
yetiştirebildin mi canım sen?kuzenimde aynı durumda ama daha yemek takımı bile yok
valla ben de panik yapıodum ama çeyis düzmesi ev tutması inegöl e gidip mobilya alması izmir e gidip gelinlik diktirmesi kınalıklar alması herbi şeyi kendi başıma yaptım ve 1 ayda bitti valla. ama çalışıosan olmas ben şu an çalışmıorum
bol hoşgeldin
günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuya kız barıştığınıza sevindim
jean o keki dene çok güzel oluyo hee
günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuya kız barıştığınıza sevindim
jean o keki dene çok güzel oluyo hee
ee o zaman yetişmez. çok kötüyüm di mi:icecream:canım bayağı uğraşmışsın doğrusuevet canım çalışıyor üni.de araştırma görevlisi gelinlik provasına bile zar zor gitti yavrucak
malzemesi var evde canım söz deneyeceğim sevgilim çayı çok sever zaten :asigim: çok yoğun mu çay tadı haff mi?kokusu vardır herhalde dimi zuzum?
günaydın tuyacım geçmişi baktım biraz.
ya valla bende sanıyodum bitek biz bu kadar tartışıyoruz olmicak şeylerden kavga çıkıyo yani hayatımın en kavgalı dönemi gerçekten çok zormuş ya sinir stres bizde ikimiz yapıyoruz herşeyi kredi çektik onun sıkıntısı falan derken birbirimizi yiyoruz hayırlısıyla bi atlatsak başka bişe istemiyorum ee 25 günümüz kaldı artık:))
bakalım biz ne olucaz tuya:))))))))))))
yok be jean adı çaylı kek ama çay tadı yok:))))))))))))))))))))))))))))))))
valla özür diledi hafta sonu ama ben hala kırgınım bakalım :)
dün jean kek tarifi vermiştimde onu diyo:)
kaydirigubbakcemile3 ay zuzu bu çaylı kek varya neyse akşam test edip onaylayayım ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanayım sevgilimle sinemaya gitcez zemuszemus ramazanda tavsiye ederim hem serin hemde uzun sürüyor vakit geçiyor opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?