2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

herkes aynı dertlerden muzdarip galiba ya. ne zormuş bu evlenmek hiç öle mutlu mesut yapmıosun hazırlıkları stres
kesinlikle hatta mobilya bakarken satici bayana dedim ya istemiyorum boyle telas guya adi tatli telas dedim..O da hastanede oldugunu ve bu tarz bi telasin oldugunu dusun dedi..sonra hak verdim tabii..

hosbulduk cnm bi okuyim dedim gecmisi ascik..Sen nasil oldun,dunku problemi cozdunuz mu nisanlinla..

hatasını anladı özür diledi baya üstüme düşüo şimdilik ama ben naz yapıom.. çünkü kırıldım. düzelir gider heralde bu kadar yola geldi ya:delphin:
sen nasılsın canım

herkes aynı dertlerden muzdarip galiba ya. ne zormuş bu evlenmek hiç öle mutlu mesut yapmıosun hazırlıkları stres

canım haklısın yaa bu uzunca bi süreç olsa galiba bu kadar sıkıntı yaşanmaz da kısa bi zaman dilimine bunca şeyi sığdırmaya çalışıyoruz ondan oluyor...:1no2:

kesinlikle hatta mobilya bakarken satici bayana dedim ya istemiyorum boyle telas guya adi tatli telas dedim..O da hastanede oldugunu ve bu tarz bi telasin oldugunu dusun dedi..sonra hak verdim tabii..

evet ya şükretmemis lazım aslında tabi. ama gerginlik oluo nedense ben de annamadım.yoksa hazırlıklar çok aşırı yorucu diil bence:dance:

valla yakında açıcam ağzımı ama olmıcak.. zatenşimdi de onlardayım. dün de burda kaldım. bizim evimiz kayınvalideme yakın burdan daha rahat hallederiz işleri diye kaldım ama yine herşeyi bir başıma ben yaptım.. susuyoruuummmmm

canım kayınvaliden yaşlıysa eğer bir az hoş görebilirsin mesela geçen hafta evlenen kuzenimin k.v 60 yaşında biz evde iş yaptık flan o çekti bi sandalye oturdu bide karışıyor onu böyle yap şöyle yap :1:

iyi akşamlar canım... iyi bak kendine...

mucck

soul'cumm hayırdır ne oldu tatlımm?

jean hoşgeldin cnm

günaydın tuyacım ,günaydın gelinciklerimm opuyorumnanaktan

evet cnm malesef oyle..Bakalim biz napicaz esimle daha yeni girdik bu surece..Kavga-patirdi hic goturmuyo kafam ya..

ah canım ya senin işin daha da zor :( aileleri siz mi sokmak istemediniz işin içine?kendi kendinize daha da zor parayı mı yetiştirmeye çalışcan hayalini mi erteliycem zor be missim

şekerler zaman yaklaştıkça herkes gerginleşmye başladı.
geçmişe baktım biraz da kırılan - üzülen arkadaşlarımız var.
soulmate epey yıpranmışsın canım anlaşılan. 7 yıl az bir süre değil verilen onca emek var ortada ama düşüncelerinden duygularından emin değilsen tekrar gözden geçir derim canım.

kizlar ben kayinvalidemdeydim dun gece ama pek uyuyamadim..Eve simdi geldim sole bi tekrar uyumayi deniyim..Gorusruz yine..Opuldunuzz....opuyorumnanaktan

ben de seviyorum aslina bakarsan ama biraz daha zamanim olsaydi cok daha guzel olurdu..
evet hiç denemediğim için:) belki daha ii olur öle ben herşeyi ama herşeyi 1 ayda yaptım

erkeklerin burununu iyi bi sürtmek lazım.... gerekiyor onlara böle bi ders...
hehe
şekerler zaman yaklaştıkça herkes gerginleşmye başladı.
geçmişe baktım biraz da kırılan - üzülen arkadaşlarımız var.
soulmate epey yıpranmışsın canım anlaşılan. 7 yıl az bir süre değil verilen onca emek var ortada ama düşüncelerinden duygularından emin değilsen tekrar gözden geçir derim canım.
evet ya herkes gergin bu aralar
kizlar ben kayinvalidemdeydim dun gece ama pek uyuyamadim..Eve simdi geldim sole bi tekrar uyumayi deniyim..Gorusruz yine..Opuldunuzz....opuyorumnanaktan

görüşürüz cnm

ah canım ya senin işin daha da zor :( aileleri siz mi sokmak istemediniz işin içine?kendi kendinize daha da zor parayı mı yetiştirmeye çalışcan hayalini mi erteliycem zor be missim
evet guzelim ya biz sokmadik..Su an kimse allaha sukur karisamiyor,kafamiza gore yapiyoruz esimle o yonden iyi...
hallederiz bi sekilde diye dusunuyoruz guzelim,sen biliyosun cnm cikti ceyiz duzcem diye sen sen ol yavastan al bisiler yoksa zor oluyo..ben hepsini 1 yila attiim malesef..:1no2:

evet guzelim ya biz sokmadik..Su an kimse allaha sukur karisamiyor,kafamiza gore yapiyoruz esimle o yonden iyi...
hallederiz bi sekilde diye dusunuyoruz guzelim,sen biliyosun cnm cikti ceyiz duzcem diye sen sen ol yavastan al bisiler yoksa zor oluyo..ben hepsini 1 yila attiim malesef..:1no2:

anlaştık missim opuyorumnanaktan hadi uyu tatlışım öptüm

Back