Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf canım çok sıkkın![]()
heee anladım peri bakarım ikeaya bir ara albümüme baktınmı kız peri :)
bugün nişanlımla eivmizde yapcaz iftarımızı
üşendim burdan eve gitmeye 4 saat daha bekleyip birlikte iftar etcez inşallah
çorbamız var tatlımız var
bide pilav yapıcam yeter bize
maksat birlikte oruç açmak opuyorumnanaktan
mavi saol canım:))
gelinlik hazırmı alcan sen
500 az bi fark değilmiş
çok sade ve çok şık bence şekerim davetiyen.hayırlı olsunnn
1315. ve 1316.syfda cnm.boyanda hayırlı olsunnkızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama(
ohhhhhhhhh darısı tek tek yerleştirmeye.hayırlı olsunnnnben de bi haber vermeye gelmiştim
eşayarlım tamalandı hepsi geldiler bugün itibariyle:)
ama gülseciğim senin gibi herşeyim yerli yerinde değil ben de paylaşcam inşallah bu şekilde bigün:)
kızlar bende bu stickerlardan istiyorum ama ev kira olacak acaba evden çıkarken onları çıkarabilirmiyiz gittiğim evde tekrar nasıl yapıştırırm onu düşünüyorum.
kızlar albümüme bakın dün ark doğum günüydü pasta yaptım dün tarihli olana bakın resmin altında dünün tarihi var diğerleri eski bide tuzlu kuru pasta yaptım :)oruç durumları vvar ama bakın yinede:)
bol canım duvara zarar vermio sökmesi basit ne çok üzçlü nede hemen kalkan cinsten yapışkanı
benim şimdiki odamdavar yapıştırırken denemiştim kaldırmayı
ama kaldırdın mı bidaha yapıştıramazsın
yapışkanı gidiyor eskisi kadar iyi tutmaz
zaten ucuz ya yeni ev iin de al bi tane yedek dursun eğer bulamam diosan
bugün nişanlımla eivmizde yapcaz iftarımızı
üşendim burdan eve gitmeye 4 saat daha bekleyip birlikte iftar etcez inşallah
çorbamız var tatlımız var
bide pilav yapıcam yeter bize
maksat birlikte oruç açmak opuyorumnanaktan
tatlım davetıye daha baskıda o ekledgım örnekti