• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bugün nişanlımla eivmizde yapcaz iftarımızı
üşendim burdan eve gitmeye 4 saat daha bekleyip birlikte iftar etcez inşallah
çorbamız var tatlımız var
bide pilav yapıcam yeter bize
maksat birlikte oruç açmak opuyorumnanaktan

hafta sonu gelinlik baktım 2 tanesine hoşuma gitti çok bakmakta istemiyorumm yaa kafam karışıcak ikisinin arasında fiyat farkı 500 tl falan oynuyoo annemle bakıcaz bigünde öyle karar vericem :)

mavi saol canım:))
gelinlik hazırmı alcan sen
500 az bi fark değilmiş

canım kendim bi model bulamadım bende aysira ya gittim orda farklı gelinliker denedim en son 1 tanesi hoşuma gitti 2000 tl dedi birtanede başka moda evine gittim orda beğendim 1650 tl ama bişeler yaparız dedi :)) ikiside hoşuma gitti

çok sade ve çok şık bence şekerim davetiyen.hayırlı olsunnn

kızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama:((
1315. ve 1316.syfda cnm.boyanda hayırlı olsunn

güle güle otur canım evinde.mutfağa ben de bayıldımmm

ben de bi haber vermeye gelmiştim
eşayarlım tamalandı hepsi geldiler bugün itibariyle:)
ama gülseciğim senin gibi herşeyim yerli yerinde değil ben de paylaşcam inşallah bu şekilde bigün:)
ohhhhhhhhh darısı tek tek yerleştirmeye.hayırlı olsunnnn

kızlar bende bu stickerlardan istiyorum ama ev kira olacak acaba evden çıkarken onları çıkarabilirmiyiz gittiğim evde tekrar nasıl yapıştırırm onu düşünüyorum.

evet canım hemen çıkıyor ve boyayı da kaldırmıyor

kızlar albümüme bakın dün ark doğum günüydü pasta yaptım dün tarihli olana bakın resmin altında dünün tarihi var diğerleri eski bide tuzlu kuru pasta yaptım :)oruç durumları vvar ama bakın yinede:)

ay canım çok güzel olmuş valla ellerine sağlık 27 sinde çilekli pasta bekliyorum ya da krokanlı da olur :)

bol canım duvara zarar vermio sökmesi basit ne çok üzçlü nede hemen kalkan cinsten yapışkanı
benim şimdiki odamdavar yapıştırırken denemiştim kaldırmayı
ama kaldırdın mı bidaha yapıştıramazsın
yapışkanı gidiyor eskisi kadar iyi tutmaz
zaten ucuz ya yeni ev iin de al bi tane yedek dursun eğer bulamam diosan

evet canım haklısın ben çıkardım badanada birazcık yapışkanı gitti ama duvarda duruyor sanırım 3.kez yapıştırmaya dayanır ancak dediğin gibi yeni almak gerek

bugün nişanlımla eivmizde yapcaz iftarımızı
üşendim burdan eve gitmeye 4 saat daha bekleyip birlikte iftar etcez inşallah
çorbamız var tatlımız var
bide pilav yapıcam yeter bize
maksat birlikte oruç açmak opuyorumnanaktan

yaa çok özendim ne heyecanlıdır şimdi ah canım benim bunun tadını çıkarın

tatlım davetıye daha baskıda o ekledgım örnekti

davetiyen çok güzel canım bende en sade ve en ucuz seçmeye çalışacağım

Back