oh valla ne ala huyuna gidicekmişim ben yeterince huyuna gittikçe saçma sapan hareketler yapıyo yaaa 31 yaşındayım çekemem bu kadarını valla söledim bu sabahta kendine çeki düzen ver diye
o zaman karar senin canım benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh valla ne ala huyuna gidicekmişim ben yeterince huyuna gittikçe saçma sapan hareketler yapıyo yaaa 31 yaşındayım çekemem bu kadarını valla söledim bu sabahta kendine çeki düzen ver diye
sen bilirsin cnm..ben fikrimi soyledim sadece..oh valla ne ala huyuna gidicekmişim ben yeterince huyuna gittikçe saçma sapan hareketler yapıyo yaaa 31 yaşındayım çekemem bu kadarını valla söledim bu sabahta kendine çeki düzen ver diye
:1hug:
yerim seni ben olumunekankayizsmile valla canım karşılaşmayalı çok oldu haklısın
ye beni ne zamandır yemiyodun sev beni:icecream:
mavi perim ev süper süperburdaki gelinciklerin hepsi çok zevkli,çok şanslı hepinizin evi birbirinden güzel valla çok beğendim
canım benim ben de sen bunu yazdığında çıkmışım demek ki.kusura bakmaozzyyy..nasilsin cnm bakalim..nerde bu millet yahu...
lepicimmmmmmm teşekkür ediyorum.ozzy şuan kesin eminim görmemiştim ben evini kaçırmışım arada
çok güzel çok ferah bi ev canım
yatak odanda ayrı banynun olması da çok güzel
eşyaların perdelerin hepsi uyum içinde güle gül kullan güzelim
msore cum yokluğun hissediliyor gerçekten.en azından benim için.Selam kızlaaar....Ozzzyymmm sen evini tamamlamışsın bile..Valla tüylerim diken diken oldu..Müthiş zevklisin gerçekten şahane olmuş...Özellikle oturma odana bayıldm pek bi ferah döşemişsin.Kocacığın ve çocuklarınla güzel günlerde oturmayı nasip etsn Rabbim:Saruboceq:....
Valla Ozzyde olmasa varlığımız yokluğumuz bir yani...Bu aralar pek giremyorm..Malum iş yerinde yasak artık.İşten gelincede perişan oluyor yazamıyorum..Umarım hepiniz iyisinizdir...İyi bakın kendinize..Bugünlerde bol bol dua edin olur mu??Dualarınızda benide eksik etmeyin...
zuzummmmmmmmmmmmmmm ALLAH ım sana daha iyilerini güzellerini nasip etsin inşallahgeçmişe bakmadımki ulen...bu arada evin hoşuma gitti lambalar çok orjinal...mutfağın büyük beğendim canım ALLAH huzurlu oturmak nasip etsin bitanem
enimsemmmm nası güzel bi h sonu geçirmişssin.günaydın kızlar nasılsınız bakalım
haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanıpazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın
ozzyycımm evin cok sık bayıldım valla süpersin
kızlar ne cok kaynatmıssınız haftasonu oku oku bıtmedı![]()
güle güle oturun.fotoları da gördüm maşallah canım.kızlar bu arada dün itibari evimizi tuttukkk hihoyyyt
zuzucum ben de merak ediyordum durumlarınızı.sana şunu diyebilir.seni o kdr iyi anlıyorum ki.benimki de bazen öle kıt kafa oluyor ki.dediğimi dinlemeden çen çen söyleniyor.bi dinlemeyei bilseler.ben onu öle kabul ettim artık.evet yıpranıyorum kimi zaman ama değişmiyor ne desem de .çünkü kafasında hep o haklı.ama şu konuda hakkını vereyim ona artık o da uzatmıyır çoğu mevzuyu.bu bile bi gelişme.tuya ne oldu be canım
perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya
canım benim.bizim kavgalarımızı bi görsen sen.öle kendini harap etme.yüzyüze konuşunca herşey çözülür.inan bize.içini ferah tut1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben
canıcmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okumaktan gelemedim.ama şimdi işte geldim burdayımamanın amanın benim ozzy gelmiş benim bitanem gelmiş:))))))))))))))))