• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

misss saol canım ay bilmiyorum kafam çok karışık yaaaa offffff offfffffffffffffffffffffffffff

heee pardon ya unutmuşum :))))))))))))))))) jean.....
misss sen ne zaman evleniyon bakem seni yalandan ağlayıkçı:))))))))))))))))))

mavi perim ev süper süper :nazar: burdaki gelinciklerin hepsi çok zevkli,çok şanslı hepinizin evi birbirinden güzel valla çok beğendim

zuzucum valla bu ev beni çok düşündürdü avantajı yeni bina sıfır daire ilk oturucak olan biziz herşey sıfır ama mutfağım büyük ama küçük mutfak için kocaman bi oda bırakılmış ama amerikan mutfakmışş dolap sayısı çok az benim eşyalrım hayatta sığımıcak ama bu paraya bizim buda başka sıfır bulamazdık istediğimiz semtte 600 tl bende buna karar verdim sonunda artık ev sahibiylede konuştuk mutfağa bir iki küçük dolap falan yaptırıcam kiradan düşecek :)) kendi evim değil idare edicez artık :)) mutfak dışında herşey çok sindi içime ama sağlık olsun kuzummm

valla kirasıda bu eve göre süpermiş yaaa yani ev büyük evi beğendim canım olsun dediğin gibi kiradan düşersiniz sen nerdesinki şehir olarak

ozzyyy..nasilsin cnm bakalim..nerde bu millet yahu...
canım benim ben de sen bunu yazdığında çıkmışım demek ki.kusura bakma

ozzy şuan kesin eminim görmemiştim ben evini kaçırmışım arada
çok güzel çok ferah bi ev canım
yatak odanda ayrı banynun olması da çok güzel
eşyaların perdelerin hepsi uyum içinde güle gül kullan güzelim
lepicimmmmmmm teşekkür ediyorum.

Selam kızlaaar....Ozzzyymmm sen evini tamamlamışsın bile..Valla tüylerim diken diken oldu..Müthiş zevklisin gerçekten şahane olmuş...Özellikle oturma odana bayıldm pek bi ferah döşemişsin.Kocacığın ve çocuklarınla güzel günlerde oturmayı nasip etsn Rabbim:Saruboceq:....
Valla Ozzyde olmasa varlığımız yokluğumuz bir yani...Bu aralar pek giremyorm..Malum iş yerinde yasak artık.İşten gelincede perişan oluyor yazamıyorum..Umarım hepiniz iyisinizdir...İyi bakın kendinize..Bugünlerde bol bol dua edin olur mu??Dualarınızda benide eksik etmeyin...
msore cum yokluğun hissediliyor gerçekten.en azından benim için.:D Allah ım hepimize yardım etsin inşşallah.inşallah herşeyin yolundadır.haberdar et bizi.güzel dileklerin için de sağol canım

geçmişe bakmadımki ulen...bu arada evin hoşuma gitti lambalar çok orjinal...mutfağın büyük beğendim canım ALLAH huzurlu oturmak nasip etsin bitanem
zuzummmmmmmmmmmmmmm ALLAH ım sana daha iyilerini güzellerini nasip etsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanı:D pazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın
ozzyycımm evin cok sık bayıldım valla süpersin
kızlar ne cok kaynatmıssınız haftasonu oku oku bıtmedı :D
enimsemmmm nası güzel bi h sonu geçirmişssin.
teşekkürler bu arada cnmcm.

kızlar bu arada dün itibari evimizi tuttukkk hihoyyyt
güle güle oturun.fotoları da gördüm maşallah canım.
tuya ne oldu be canım:(
perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya
zuzucum ben de merak ediyordum durumlarınızı.sana şunu diyebilir.seni o kdr iyi anlıyorum ki.benimki de bazen öle kıt kafa oluyor ki.dediğimi dinlemeden çen çen söyleniyor.bi dinlemeyei bilseler.ben onu öle kabul ettim artık.evet yıpranıyorum kimi zaman ama değişmiyor ne desem de .çünkü kafasında hep o haklı.ama şu konuda hakkını vereyim ona artık o da uzatmıyır çoğu mevzuyu.bu bile bi gelişme.
ben tavır yapmayı bilmiyorum.belki bilseydim zamanında değişirdi.o yüzden haklı olduğuna inanıyorsan canım burnu sürtülsün.ayrıca benimki de nişanlanmadan gitti askere.gelince sözlendik.ama güvensiz bi insansa seni askerdeyken çok bunaltır.onun sana sonsuz güvenmesini öğütleyerek yolla askere.bu erkeklerde ömürlerinde 1 kere askere gidiyorlar ama etraflarındaki herkesi de perişan ediyorlar böleee.inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.ama bu kdr nişana az kalmışken insanın canı sıkılır çok haklısın.ama ben diim MERKÜR geri gidiyorrrrrrr :D gezegenler ters açı yapmış.inanmayana MYNET ASTROLOJİ sayfasını okusun.herkes abuuıuuuuuu dicek :D çok tanıdık olaylar :D

1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben
canım benim.bizim kavgalarımızı bi görsen sen.öle kendini harap etme.yüzyüze konuşunca herşey çözülür.inan bize.içini ferah tut

amanın amanın benim ozzy gelmiş benim bitanem gelmiş:))))))))))))))))
canıcmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okumaktan gelemedim.ama şimdi işte geldim burdayım :D

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla ozzy ne bilim canım ya kafam karışık ben eylül gibi nişan yapmayı düşünüyordum ama şu an içimden gelmiyo.....bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim amin bitanem benim

kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammm :D:D özleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz

Back