bu kadar uzun zaman geçmesi ilginç geldi deilmi kaydirigubbakcemile3gülsecim ben sizin hikayeyi çok merak ediyorum :kedi:
acaba çok özel değilse burdan ya da özel mesajla anlatabilir misin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar uzun zaman geçmesi ilginç geldi deilmi kaydirigubbakcemile3gülsecim ben sizin hikayeyi çok merak ediyorum :kedi:
acaba çok özel değilse burdan ya da özel mesajla anlatabilir misin![]()
hayrdır cnm sıcak ve oruç bi arada sinirler gerilior aman dikkat
maalesef cnm bazen istemedin durumlara göz yummak zorunda kalabiliyor insan. olsun çokta yabancı biri deilmiş tamamlanmadan görmüş olmasında çokta bi sakınca yok hiç canını sıkma cnmya sorma cnm ya ben şehirdışındayım nişanlımın teyzesi illa evi görcem demiş. ben de istemedim ben yokken daha tamamlanmadı hem sinir oldum ama maalesef göz yummak zorunda kaldım.sygısızılık resmen
maalesef cnm bazen istemedin durumlara göz yummak zorunda kalabiliyor insan. olsun çokta yabancı biri deilmiş tamamlanmadan görmüş olmasında çokta bi sakınca yok hiç canını sıkma cnm
bu kadar uzun zaman geçmesi ilginç geldi deilmi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 lisedeyken olsa yine iyi 5. sınıfın yaz tatiliydi daha orta okula bile başlamamıştım :asigim: çok sabır istiyor cnm bu bi gerçekcanım benimde şuan 5,5 yıl oldu hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızdır diyerek tavsiyelerine başvurayım kaydirigubbakcemile5 lisedeyken mi başlamıştı?
ya öle de sonuçta o evin sahibi benm benden izinsiz emrivaki yapılmasından hiç hoşlanmadığım şeyler..
kaydirigubbakcemile3 lisedeyken olsa yine iyi 5. sınıfın yaz tatiliydi daha orta okula bile başlamamıştım :asigim: çok sabır istiyor cnm bu bi gerçek
aman aman o meraklılar olmasa olmaz zaten kötükedihüsohep böyle meraklılar oluyor canım çıkıyorlar aradan geçen hafta kuzenim evledi işte üst komşu 80 yaşında düşün herşeyi soruyor hatta balayına hangi otele gittiler onu soruyor sanki kendi evlenme çağında oraya gitcekmiş gbi nasıl meraklı her kapı sesinde aşağıya iniyor ne geldi ne yapıyoruz flan diye alsanaalsanasmile
hep böyle meraklılar oluyor canım çıkıyorlar aradan geçen hafta kuzenim evledi işte üst komşu 80 yaşında düşün herşeyi soruyor hatta balayına hangi otele gittiler onu soruyor sanki kendi evlenme çağında oraya gitcekmiş gbi nasıl meraklı her kapı sesinde aşağıya iniyor ne geldi ne yapıyoruz flan diye alsanaalsanasmile
cnm aslında biz aile dostuyuz ama o aralar çok görüşülmüyordu bi arka sokağımızdaydılar sonra biz onların sokağa taşındık ve inan askere gidene kadar hergün sabahtan akşama kadar birlikteydik görüşmeyin laflarına inanma hikaye sevgin gerçekse hiç bişi olmazaboww o kadar mııı ohaoldumsmile ayrı yerlerde miydiniz yoksa hep yanyana mı?
son zamanlarda bana sürakli fazla görüşmeyin çok uzun yıllar berabersiniz flan diyolar da boshayallersmile
aman aman o meraklılar olmasa olmaz zaten kötükedihüso
:dance: süper fikiraynen canım enişte diyor bigün ben kapıyı donla açayım yaşlı kadınlar korkar evde erkek var dedin mi flan diyor öyle uzaklaştırmaya çalışacaklar ama bakalım eğer etkili olursa paylaşırım kaydirigubbakcemile3
cnm aslında biz aile dostuyuz ama o aralar çok görüşülmüyordu bi arka sokağımızdaydılar sonra biz onların sokağa taşındık ve inan askere gidene kadar hergün sabahtan akşama kadar birlikteydik görüşmeyin laflarına inanma hikaye sevgin gerçekse hiç bişi olmaz
komşu olsa yine ben yokken evime girio haldır huldur. hiç bana sormadan etmeden hayret ya sinir oldum yakın akraba bi de
cnm zaten çok küçük yaşlarda başladığımız için uzun bi süresi okul ve askerlikle geçti nişanlılık biraz daha zorlu oldu tabiiibunu duyduğuma sevindim zemuszemus peki hiç canına tak demedi mi ya yeter artık demedin mi çook uzun süre 15 yıl ben dayanamam en geç 7 de evlenelim flan diyorum akannehir
merak canım ne yaparsın nişanlın izin vermese evi ne kıymetli diye arkasından konuşulur bu tanıdığımın başına gelmiştilmaz:
benimle ilgilenmionuz siz küstümmafoldumben