• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sade

ve asil bulmustum bu modeli aslina bakarsan diger yatak odama gore daha cok begendim bunu..Sen ne dusunuyosun peki tatlim..Ya da kizlar?

Evet canım tabir ettiğin gibi sade ama asıl duruyor.Özellikle dolabun içi fonksiyonel gözüküyor. Kısacası hoşuma gitti benim de tatlım. Diğer yatak odasına nazaran daha çok hoşuna gittiyse neden düşünüyorsun canımcım? Önemli olan senin hoşuna gitmesi, kullanacak biz değiliz ki sensinopuyorumnanaktan

bende iyimm kıslar sıcaklarla boguşuyoruzz siz neler yaptınız evler yerleştimi
cnm benim ev yok ortada henuz,ev bakiyoruz esimle..:1no2:
Evet canım tabir ettiğin gibi sade ama asıl duruyor.Özellikle dolabun içi fonksiyonel gözüküyor. Kısacası hoşuma gitti benim de tatlım. Diğer yatak odasına nazaran daha çok hoşuna gittiyse neden düşünüyorsun canımcım? Önemli olan senin hoşuna gitmesi, kullanacak biz değiliz ki sensinopuyorumnanaktan
cnmcm fiyati daha cok bunun aslinda,esim acik renk bulmustu beyaz olmayan kisimlarini ama dedigim gibi ikna da edebilirim onu..Bi de aceleye getirmek istemiyorum ama gelicek malesef zaman yok..

bende iyimm kıslar sıcaklarla boguşuyoruzz siz neler yaptınız evler yerleştimi

Yok canım nerdeeeeemafoldumben
Ama salı sabahı aşkım geliyor:sm_cool:. Bu hafta içi yol alırız biraz olsun. Darısı Miss'ime.
Miss canım benim bu yatak odası da nerdeyse 5 bin yapıyorbilmiyorumkismile

cnm benim ev yok ortada henuz,ev bakiyoruz esimle..:1no2:

cnmcm fiyati daha cok bunun aslinda,esim acik renk bulmustu beyaz olmayan kisimlarini ama dedigim gibi ikna da edebilirim onu..Bi de aceleye getirmek istemiyorum ama gelicek malesef zaman yok..

Tatlıcım çok düşünüp zaman kaybetme, biz temmuzun 15inde siparişini verdik mobilyaların 20 snde ancak tamamlanır dediler. Bir de pürüzler çıkıyor küçük de olsa. Allah korusun yetişmez falan.
Güzel canımcım ama fiyat olarak da varmış bayağı.

Yok canım nerdeeeeemafoldumben
Ama salı sabahı aşkım geliyor:sm_cool:. Bu hafta içi yol alırız biraz olsun. Darısı Miss'ime.
Miss canım benim bu yatak odası da nerdeyse 5 bin yapıyorbilmiyorumkismile
oh ne gusel gozun aydin cnmcm,islerinizi rahat rahat halledersiniz kismetse...darisi basima hakkaten..
evet cnm fiyati daha cok bunun..:1no2:

dilek cim güzel sözlerin için sağol.beğenmene çok sevindim :-)

miss cim bu carmen yatak odası bence çok güzel .fiyatı uygunsa bunu al derim.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Tatlıcım çok düşünüp zaman kaybetme, biz temmuzun 15inde siparişini verdik mobilyaların 20 snde ancak tamamlanır dediler. Bir de pürüzler çıkıyor küçük de olsa. Allah korusun yetişmez falan.
Güzel canımcım ama fiyat olarak da varmış bayağı.
evet guzelim 20-25 gun icinde ancak tedarik ediyorlar bi de aksilik falan cikar mazallah..ayni seyi soyledi saticilar da.. bakalim napcaz,fiyati bunun fazla biraz...

oh ne gusel gozun aydin cnmcm,islerinizi rahat rahat halledersiniz kismetse...darisi basima hakkaten..
evet cnm fiyati daha cok bunun..:1no2:
Sağ olasın canımcımmm, inşallah canım inşallah. Bana da çok geldi fiyatı Miss'im.

miss bence doğtaşın yatak odası modeline göre pahalı
Bence de Miss tatlıcım, biraz yüksek fiyat. Nakit mi vereceksiniz? Biraz daha indirim yaparlar mı acaba?

dilek cim güzel sözlerin için sağol.beğenmene çok sevindim :-)

miss cim bu carmen yatak odası bence çok güzel .fiyatı uygunsa bunu al derim.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnn tatlım.Hoş geldin.

evet guzelim 20-25 gun icinde ancak tedarik ediyorlar bi de aksilik falan cikar mazallah..ayni seyi soyledi saticilar da.. bakalim napcaz,fiyati bunun fazla biraz...
Mazallah canım, bunu da göz ardı etmemek lazım tatlıcım.
elcintih cim 1315 ve 1316 da benim evim var :-) o zaman ona bakabilirsin :D
Ben söyledim kiiiiii.opuyorumnanaktan

hannem sen perde-hali isine girdin mi peki..
Yok canımcım ya nerde,nişanlım memleketindeydi. Bu hafta giriyoruz o işe artık.

ozzy bende evini çok beğendim
güle güle mutlulukla oturun inşallah :nazar:

bende bende.

Back