iyiyz cnm sen nasılsın?kızlar slm nasılsınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyz cnm sen nasılsın?kızlar slm nasılsınız ?
nbr tatlım opuyorumnanaktan
kızlar slm nasılsınız ?
ozyy ozaman görmüşümdür ben kesin:))
özel albüm sandım :)
buaarda ben de 1000 li sayfalar yok
sayfada görünen mesaj sayımı değişmiştim şuan336. sayfadayız:)
iyi cnm bende sıcak bi günü daha bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyorrrr mafoldumben
aynen cnm ya ramazan girdiğinden beri doğru düzgün yemek yiyemiyorum düğün üstü kilo vericem ona üzülüyürum yaaa mafoldumbenevet valla canım sıcaklığı hiç sorma birde ramazan daha da beter hissediliyor nerdeyse iftarda yemek yerine sadece su içiyorum :bbo:
aynen cnm ya ramazan girdiğinden beri doğru düzgün yemek yiyemiyorum düğün üstü kilo vericem ona üzülüyürum yaaa mafoldumben
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
allahtan arkası ipli cnm sorun olmaaz die düşünüyorum eriyip biticem bu sıcaklarda kaydirigubbakcemile3 yeterince zayıfım dahada veririsem gelinliği taşıyamıcam :roflol:gelinliğin hazır mı canım?arkası ipliyse hallolur ama diğer türlü aman sakın kilo verme opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnn
iyi sen nabersin zemuszemus
allahtan arkası ipli cnm sorun olmaaz die düşünüyorum eriyip biticem bu sıcaklarda kaydirigubbakcemile3 yeterince zayıfım dahada veririsem gelinliği taşıyamıcam :roflol: