Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanirim o canim ben burda aynisini buldum hatta diziye biz verdik urunu dediler..kaydirigubbakcemile3 ama benim begendigimin gorunusu daha modern,cizgiler keskin sadece kumas parlak dizideki gibi..Bir de açık yeşil koltuk takımı var tatlıcım, ama sanırım resmini koyduğumdan bahsediyorsun.
sanirim o canim ben burda aynisini buldum hatta diziye biz verdik urunu dediler..kaydirigubbakcemile3 ama benim begendigimin gorunusu daha modern,cizgiler keskin sadece kumas parlak dizideki gibi..
o zaman o takimi salona dusunebilirim sanki...nasilsa yemek odam beyaz her seyle gider asagi-yukari..Zaten takim gri oldugu icin uyar muhtemelen..
cnm sana da gunaydin evet aksam site bayaga yavasti..:bbo:Günaydın kızlarr akşam sitede yazamadım sayfa dondu uğraşmadım çıktım valla
günaydın kızlar nasılsınız miss beğendiğin mobilyalar çok hoş özellikle yemek odası ve koltuk takımı çok güzel ozzy evin çok çok güzel olmuş iyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
günaydın kızlar nasılsınız miss beğendiğin mobilyalar çok hoş özellikle yemek odası ve koltuk takımı çok güzel ozzy evin çok çok güzel olmuş iyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
Miss canımcım, beyaz bir yatak odası düşünürsen şu var bak fiyatı yüksek ama. Senin sorduğun yatak odası ve yemek odasının toplam fiyatıyla aynı.
Suit Srgl Yatak Odas Evgor.com.tr
canimcim guzelmis ama butce olarak cok fazla ayiramayiz,biraz uygun bakiyoruz isin aslina bakarsan hannem..tabii ben illa bu olcak die tutturmazsam..kaydirigubbakcemile3
malum dugunu esimle beraber yapiyoruz...:umursamaz:
DOĞTAŞ - Carmen Yatak Odası
dogtasin bu modelini de begeniyorum,ne dersiniz..
gunaydin cnm..hosgeldin..günaydın kıslar nasılsınız
günaydın kıslar nasılsınız
sadeBu da hoşmuş canımcım.