- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
hosbulduk tatlicim,napiyosun...Günaydın tatlıcım, hoş geldin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk tatlicim,napiyosun...Günaydın tatlıcım, hoş geldin.
hosbulduk tatlicim,napiyosun...
Bir şey yaptığım yok Miss'im ya, uyandım sabahın köründe zaman geçireyim diye açtım bilgisayarı. Yoksa zaman geçmiyor valla oruçlu oruçlu. Sen ne yapıyorsun tatlıcım, düşündün mü mobilya işini? Ben genelde gece uyumadan yatakta düşünürüm böyle şeylerikaydirigubbakcemile3
ya ben de oyle ben bi de evde yalnizim biliyo musun,annemler yaylaya gitti ne kadar kalirlar belli degil..Bi sure kafama gore takilicam gibi gozukuyo gerci ben severim yalniz olmayi..
mobilya konusunda yemek odasini kesinlikle almayi dusunuyorum,koltuk takimlari da bayaga rahat bisi onlari da dusunuyo gibiyim..Belki o koltuklari oturma odama koyarim..Salona baska bisi daha begenmistim boyle parlak gri kumas,pembe yastiklari vardi onu koyabilirim diye dusundum gece gece..boshayallersmile
yatak odasinda hala kararsizim..
aa supermis ne guzel yalniz yalniz takiliyoruz..olumunekankayizsmileanladim canimcim yatak odasi henuz begenemedim aslina bakarsan,bakalim hizli karar vermem lzm..Begendigim diger koltuk takimlari biraz havali gibi tatlicim o yuzden acaba salona mi koysam dedim..Aaa ben de yalnızım canımcım, bizimkiler de serinlemek için memlekete Trabzona gitti. Ben de takılıyorum öyle, gerçi severim ben de yalnız olmayızemuszemus
Valla şahsi düşüncemi söyleyeyim canımcım ben sana. Eğer bir şey beğenmediysen almanda sakınca yok. Sonuçta yemek odasını çok beğenmişsin. Yatak odası da onun aynısı o da hoşuna gidecektir. Sıkılma işine gelince sıkılacağını pek zannetmiyorum ya. Bu arada gösterdiğin koltuklar nacizane düşüncem salona daha uygun gibi. Ama diğer koltukları görünce fikrim değişebilir benki.
canimcim koltuk sekilleri modern, kumas biraz klasik gibi dedigin gibi..Beğendiğin koltuk takımı biraz klasik sanırım tatlıcım? Parlak gri kumaş deyince genelde o kumaşı burda klasik takımlarda gördüm ben. Gerçi sen klasik istemezsin ama...bayanssulusmile
aa supermis ne guzel yalniz yalniz takiliyoruz..olumunekankayizsmileanladim canimcim yatak odasi henuz begenemedim aslina bakarsan,bakalim hizli karar vermem lzm..Begendigim diger koltuk takimlari biraz havali gibi tatlicim o yuzden acaba salona mi koysam dedim..
canimcim koltuk sekilleri modern, kumas biraz klasik gibi dedigin gibi..
hmm bilmiyorum cnmcm neoklasik nasi oluyo...:uhm:Neoklasikmiş o zaman canımcım.
mükemmel çift diye bi dizi var hannem onu izliyo musun ya da hic izledin mi..
hmm bilmiyorum cnmcm neoklasik nasi oluyo...:uhm:
ben de izlemiyorum cnmcm da orda yesil bi koltuk takimi vardi,o tarz bisi dicektim koltuklar..Birkaç kere denk gelmişti canım, ama toplasan bir bölüm izlememişimdir. Hayrola?
Ne çok modern ne çok klasik. Biraz modernlik biraz klasiklik ikisini karıştırıyorlar. Modern klasiklik ortaya çıkıyor. Adına da neo klasik diyorlar tatlıcım.
ben de izlemiyorum cnmcm da orda yesil bi koltuk takimi vardi,o tarz bisi dicektim koltuklar..
evet cnmcm hani parlakligi o tarz o yuzden soylemistim..O zaman bu tarz koltuklar salona daha mi uygun olur sence...Bir dahaki sefere dikkat ederim tatlıcım. Her sabah yayınlanıyor sanırım.Çiftin evindeki koltuk takımı mı?