• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canımmm, muck.

sağol cnmmmm bnmmm senin de evini bekliyoruz inşallah tez zamanda

İnşallah canım, hele bir gelsin d her şey. Tamamladıktan sonra özel olarak sizin için fotoğraf çekeceğim.
o ne reklamiymis yahu...

kaydirigubbakcemile3

kızlar biraz çıkıyorum bn belim çok ağrıdı.öpüyorum sizleri.iyi dilekleriniz için de sağolun.muck

Gidiyor musun tatlım hemen. Geçmiş olsun canımcım, görüşürüz mazem. Öpüldünnn.

jean cim ben aslında safranbolu bartın üzerinden amasra ya gitmek istiyorum ama bakalım araba kullanmak istemiyor ikna edersem öle yapcaz.yoksa da şile ağva ya gidip oradan istanbulu özledim 1 2 gün istanbulda gezip ankaraya da dönebilirz bakalım.ben öle deniz tutkunu değilimdir.sıkılıyorum sürekli denize gir güneşlen fln.

bizim yazlık bartında daha 2 gün önce geldim :1:
amasrada tam virajda yukaıda bi otel var amasra otel falandı galiba adı
kalacaksanız orda kalın zaten başka kaç otel var haberim yok ama oranın manzarası çok güzel
bence ağvayı tercih edin ama bartının yollarında kaybedeceğiniz vakti ağvanın sakin ortamında değerlendirirsiniz canım bence tabi ben bunu istanbula göre söyledim ankara göre tam tersi oluyo dimi kaydirigubbakcemile3
yine de ağvayı tercih edin derim ortam olarak da balayına daha uygun kanımca buyrunnnnnnnnn

Allah arttırsın. yeni reklam kulak pisliği çıkarma mumu puhakaydirigubbakcemile3

:roflol: olsun pislik olarak görsel bişey görmüyoruz o zaman sorun yok :tomato:

en özel gecenizde prensesler gibi görünmek ister misiniz? kaydirigubbakcemile3 bende bu çıkıyo akşam vakti bu geceyi ben ilk gece olarak algıladım ama aklinialirimsmile

dervişin fikri neyse zikri oymuş bebişmdelikafaduldennaniknanik

süpersiniz yaa :roflol: :roflol:

kızlar biraz çıkıyorum bn belim çok ağrıdı.öpüyorum sizleri.iyi dilekleriniz için de sağolun.muck

iyi geceleerr olumunekankayizsmile

Back