- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
kızlar biraz çıkıyorum bn belim çok ağrıdı.öpüyorum sizleri.iyi dilekleriniz için de sağolun.muck
iyi geceler cnm hayırlı olsun tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz çıkıyorum bn belim çok ağrıdı.öpüyorum sizleri.iyi dilekleriniz için de sağolun.muck
puff yüz bakımıymış meğer :dilcikar:
iyi geceler cnm..opuyorumnanaktankızlar biraz çıkıyorum bn belim çok ağrıdı.öpüyorum sizleri.iyi dilekleriniz için de sağolun.muck
hannem a.s.
sağol cnmmmm bnmmm senin de evini bekliyoruz inşallah tez zamanda
o ne reklamiymis yahu...
tüh bak ben de o gece prenses gibi görünmek istediydim ya![]()
jean cim ben aslında safranbolu bartın üzerinden amasra ya gitmek istiyorum ama bakalım araba kullanmak istemiyor ikna edersem öle yapcaz.yoksa da şile ağva ya gidip oradan istanbulu özledim 1 2 gün istanbulda gezip ankaraya da dönebilirz bakalım.ben öle deniz tutkunu değilimdir.sıkılıyorum sürekli denize gir güneşlen fln.
Allah arttırsın. yeni reklam kulak pisliği çıkarma mumu puhakaydirigubbakcemile3
iyi gecelr canım
sen komple cilt bakımına git bayanssulusmile
hannem en en çok ben merak ediyorumdur evini bayıldım yahuuu
sana da cnm...mirmirmirmirya di mi dorusun gaymak gibi..
canlar ben de çıkıorum ufaktan öpüorum hepinizi
en özel gecenizde prensesler gibi görünmek ister misiniz? kaydirigubbakcemile3 bende bu çıkıyo akşam vakti bu geceyi ben ilk gece olarak algıladım ama aklinialirimsmile
dervişin fikri neyse zikri oymuş bebişmdelikafaduldennaniknanik
En en en çok ben merak ediyorumdur bir kere:roflol:Bir yerleştirelim de göstereceğim tatlım. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın şeker:Saruboceq:
ya di mi dorusun gaymak gibi..
canlar ben de çıkıorum ufaktan öpüorum hepinizi
çok sevdim ben seni bayanssulusmile
iyi geceleeerr Şeniz
cnm senin nick neden kirmizi,kiskandim valla..