• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

halıların 2 taksitli fiyatı fln.pazarlık mazarlık indirdiler biraz.perdeler de 2500 civarı tuttu ama miss cim cam biraz çoktu salonda ondan.perde daha uygun olur cam azsa.o da aklında olsun.

ben de de ki babana konuşarak dedim. :D
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim. :D
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysaki :D başka bahara kaldı :D

Prag a kış mevsiminde karlar varken gitmek gerekirmiş.

Çoğu yerde en geç 1 ay öncesinde randevunuzu alın diyorlar. Evet haberleşmemiz iyi olur.
evet kizlar fotografciyla onceden anlasmak lzm,ben gun alirken daha once biri almisti benden once..
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim. :D
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysaki :D başka bahara kaldı :D
bence balayinda ciftler biraz da olsa dinlenebilmeli cnm,yurt disi bilinmedik bi yer dolayisiyla dinlenemezmisim gibi geliyo bana..

bence balayinda ciftler biraz da olsa dinlenebilmeli cnm,yurt disi bilinmedik bi yer dolayisiyla dinlenemezmisim gibi geliyo bana..[/QUOTE]

aynen:smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 dur yatak odasına da bakyım valla sayfayı açınca Rihanna çıkıyor ya kafan karışmıştır kaydirigubbakcemile3

şu fermuarlı göğüs beynimi sulandırdı asıl sbah akşam göğüs çıkıo bıktımm valla. bi tek sen bakıon sana yapiim bari nazımı dedim. enimse de yok çünkü o çekiodu benim nazımı:icecream:

evet kizlar fotografciyla onceden anlasmak lzm,ben gun alirken daha once biri almisti benden once..

bence balayinda ciftler biraz da olsa dinlenebilmeli cnm,yurt disi bilinmedik bi yer dolayisiyla dinlenemezmisim gibi geliyo bana..

Bence de zaten koşturmalardan çıkıyoruz. Bizimkisi iyi denk geldi. Gemi turu olduğu için 3 günümüz denizde geçiyor. O günler daha sakin geçecek.

karar verdiğin mobilyaların fotosunu çek cnm düş yollara tabiki vakit kaybetme.ha bi de evini tutunca yaklaşık boş kalacak yerleri ölç ki halılar gelince büyük küçük gelip bi daha git gel olmasın sanaaaa

2-3 gune mobilyalari cozmem lzm zira 25 gun sonra teslim ediyolar..O yuzden bekleyemem galiba onlarin gelmesini..Evi bi tutsam gerisi gelir insallah cnm..

italya (Bari, Venedik) ; Yunanistan (Katakolon) ve Hırvatistan (Dubrovnik) a canım.

harikaaa özellikle venedik kısmını çok beğendim :lepi:
hayırlı olsun canım:nazar:

ben de yatak odamı gösteriim belki fikir olur
MNS Mobilya // Yatak Odalar, Yemek Odalar, Duvar niteleri nisan yatak odası bakın bakalım beğencek misiniz

ben de görmüştüm bu modeli
rengi pek görülmüş bi renk değil o yüzden beğenmiştim tonu çok tatlı
güle güle eskitin inşallah :utangac:

anladim cnm bakalim bi hesap yapalim dusunelim ona gore karar vericem 2 gun icinde...

pek yardımcı olamadım ama ben de bu hafta içinde alıcam yatak odamı
ya yemek odasını aldığımız yerden alıcam ya da bi evgörün sitesine bak derim bu ara pek bi girer oldum beyaz düşünüyorsan çok hoş beyaz lake modelleri de var buyrunnnnnnnnn
kolay gelsin hepimize :kedi:

kaydirigubbakcemile3 siz nereye gitceksiniz canım?

yaa nisan yatak odasına bak yemek odası yazmışım yanlışlıklaa

baktım canım çok hoş ışıklarını sevdim aklinialirimsmile detayları süper çok kullanışlı zemuszemus

şu fermuarlı göğüs beynimi sulandırdı asıl sbah akşam göğüs çıkıo bıktımm valla. bi tek sen bakıon sana yapiim bari nazımı dedim. enimse de yok çünkü o çekiodu benim nazımı:icecream:

kaydirigubbakcemile3 kocamam kocaman

Back