- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
inş canım![]()
yaa nisan yatak odasına bak yemek odası yazmışım yanlışlıklaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım![]()
ben de de ki babana konuşarak dedim.
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim.
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysakibaşka bahara kaldı
![]()
boşver cnm sora da gidersiniz içi rahat olmadıktan sonra hiç bi anlamı olmazdı zaten. evlilik böle bişi heralde onu düşünüon daha çokopuyorumnanaktan
evet kizlar fotografciyla onceden anlasmak lzm,ben gun alirken daha once biri almisti benden once..Çoğu yerde en geç 1 ay öncesinde randevunuzu alın diyorlar. Evet haberleşmemiz iyi olur.
bence balayinda ciftler biraz da olsa dinlenebilmeli cnm,yurt disi bilinmedik bi yer dolayisiyla dinlenemezmisim gibi geliyo bana..ben de de ki babana konuşarak dedim.
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim.
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysakibaşka bahara kaldı
![]()
karar verdiğin mobilyaların fotosunu çek cnm düş yollara tabiki vakit kaybetme.ha bi de evini tutunca yaklaşık boş kalacak yerleri ölç ki halılar gelince büyük küçük gelip bi daha git gel olmasın sanaaaakizlar mobilyalar gelmeden haliya falan bakabilirim di mi evi tutunca..
halıların 2 taksitli fiyatı fln.pazarlık mazarlık indirdiler biraz.perdeler de 2500 civarı tuttu ama miss cim cam biraz çoktu salonda ondan.perde daha uygun olur cam azsa.o da aklında olsun.
kaydirigubbakcemile3 dur yatak odasına da bakyım valla sayfayı açınca Rihanna çıkıyor ya kafan karışmıştır kaydirigubbakcemile3
evet kizlar fotografciyla onceden anlasmak lzm,ben gun alirken daha once biri almisti benden once..
bence balayinda ciftler biraz da olsa dinlenebilmeli cnm,yurt disi bilinmedik bi yer dolayisiyla dinlenemezmisim gibi geliyo bana..
sirken cimmmmmmmm
karlar altında prag şahane olur eminim kiiii![]()
karar verdiğin mobilyaların fotosunu çek cnm düş yollara tabiki vakit kaybetme.ha bi de evini tutunca yaklaşık boş kalacak yerleri ölç ki halılar gelince büyük küçük gelip bi daha git gel olmasın sanaaaa
tuya yaaaaaaaa hakkaten şu reklam sinir etti yavvvvvvvvvvvv sürekli fermuar açılıooooooo![]()
italya (Bari, Venedik) ; Yunanistan (Katakolon) ve Hırvatistan (Dubrovnik) a canım.
ben de yatak odamı gösteriim belki fikir olur
MNS Mobilya // Yatak Odalar, Yemek Odalar, Duvar niteleri nisan yatak odası bakın bakalım beğencek misiniz
anladim cnm bakalim bi hesap yapalim dusunelim ona gore karar vericem 2 gun icinde...
ben de de ki babana konuşarak dedim.
![]()
şu fermuarlı göğüs beynimi sulandırdı asıl sbah akşam göğüs çıkıo bıktımm valla. bi tek sen bakıon sana yapiim bari nazımı dedim. enimse de yok çünkü o çekiodu benim nazımı:icecream:
şu fermuarlı göğüs beynimi sulandırdı asıl sbah akşam göğüs çıkıo bıktımm valla. bi tek sen bakıon sana yapiim bari nazımı dedim. enimse de yok çünkü o çekiodu benim nazımı:icecream: